Наприклад, 

Тінь крокодила

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Привид в латах: Синдром самітника (1 сезон)

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2002
Жанр: Кіберпанк, Меха, Пригоди, Фантастика
Режисер: Каміяма Кенджі
Студія: Production I.G
Серій: 26 з 26 (25 хв.)
Ролі озвучували: Павло Скороходько, Наталія Романько

Дивитися Привид в латах: Синдром самітника (1 сезон) онлайн

У майбутньому межа між цифровим і фізичним світами помітно стерлася, кібертроніка змінила життя людства до невпізнанності, створивши новий синтетичний рівень існування й звівши людей у єдину Мережу. Однак зближення живих організмів і машин виявилося обтяжене найнебезпечнішими наслідками, надавши зловмисникам небачені досі можливості маніпулювання людською свідомістю. Для запобігання подібним технозлочинам і був створений Дев'ятий Відділ. Цей елітний підрозділ поліції сканує як фізичний, так і кібернетичний світи для виявлення шкідливої діяльності хакерів, кібер-терористів і машин, що сказилися. У випадку необхідності затримання злочинців вирушає оперативна група професіоналів, кожен зі членів якої має особливі якості. Бато, людина, начинена електронікою, має сталеві очі й потужні біцепси з титаніуму. Детектив Тогуса, людина без будь-яких кібер-додатків, збагачує команду своєю ірраціональною інтуіцією. Веде групу непереборна Матоко Кусанагі, напівкіборг-напівлюдина. Коли в дії така блискуча група, яку в політичній сфері прикриває шеф Дев'ятого Відділу Арамакі й споряджена вражаючими військовими технологіями, світ може спати спокійно.
Приємного перегляду
Осінь 2002 / QTV / Тоніс
5 років і 5 місяців тому
15K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.5/10 (49)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 2 серпня 2023 18:25
  • 1
    Два сезони серіалу. Профукав до цього тайтлу нотатки. Хто зна де вони поділися, але варто написати одне - свого часу дивився і зайшло. Цього разу зайшло куди сильніше, починаючи від музики, малювання, закінчуючи сюжетом, різними, часом дуже повчальними, символічними, запам'ятовуються, іронічними, які зачіпають величезний спектр різноманітних тем, з не завжди тривіальним розвитком історій розповіддю, сеттингом, цікавими та запам'ятовуючими Матоко, Шеф їхнього відділу, Бато, Тогуса (він найбільше, крім Матоко виділявся), Людина що смiється, Хідео Кудзе і це далеко ще не кінець, але), текстової складової, ситуаціями їх розвитком, сильними сценами тощо. Сумно тут те, що раніше хотілося написати, щось більш вагоме, але доводиться в черговий раз залишати вкрай лаконічний відгук = / не написати, нормальний, розгорнутий відгук за даними тайтлам = / А ось по манзі, дещо навіть вийшло … Іронія.

    --------------------
  • Богдан Гнатюк Анімешник
    Дата: 2 липня 2023 18:23
  • 0
    попередня мальовка гг була краща привабливіша разом з костюмом та інші також кращі не то що зараз гг в трусах грубо кажучи
  • Amane Анімешник
    Дата: 1 червня 2023 12:30
  • 0
    Досить цікаве аніме, спочатку мені було трохи нудно, але потім як затягнуло. На деякий серіях я поїла трохи скла, прям до душі тронуло. Через опенінг завжди трохи сіпало. Але гадаю що на цьому сезоні не закінчу перегляд данного тайтлу, тепер дуже цікаво що ж там буде далі. І великий плюс в озвучці, дуже професійно зроблено)
  • Navarh Анімешник
    Дата: 3 квітня 2021 03:09
  • 0
    Сподобалось (в цілому). Хоча дуже засмутило відсутність перекладу сценок після титрів.
  • АдмінКО
    Дата: 14 березня 2021 12:31
  • 0
    456789, в процесі

  • 456789 Анімешник
    Дата: 13 березня 2021 23:03
  • 0
    Увага! Дане аніме не відворюється на плеєрі, ви щось будете робити?

    Цитата: 456789
    Увага! Дане аніме не відтворюється на плеєрі, ви щось будете робити?
  • AnuBis_san Анімешник
    Дата: 23 липня 2020 12:19
  • 1
    я мабуть ніколи не звикну до цього опенінга
  • Enkeradosu Анімешник
    Дата: 21 грудня 2019 15:01
  • 1
    Цитата: DarBro
    Мені більш подобаються оригінальні фільми Привид в латах. Вони більш серйозні, та філософські. Цей сезон занадто типовий. Звичайне аніме для підлітків з сексуальним "майором". 5/10
    Я розумію що пишу через даа роки, та мушу відреагувати. Зовсім не вірно стверджувати, що перші фільми, як ви кажете, є оригінальними а серіал не оригінальний. Що фільм 1995го року, що Невинність, що серіали, всі вони зняті за мотивами манґи, яка і є першоджерелом, і жоден з них не є більш наближеним до оригіналу, а є вільним тлумаченням твору, до того ж фільми зняті одним режисером, серіали іншим, і ці розповіді не є доповненням одна одної, а є розповіддю однієї і тієї ж історії по різному.
  • DarBro Анімешник
    Дата: 18 червня 2017 21:51
  • 0
    Мені більш подобаються оригінальні фільми Привид в латах. Вони більш серйозні, та філософські. Цей сезон занадто типовий. Звичайне аніме для підлітків з сексуальним "майором". 5/10
  • Захарій Чорний Анімешник
    Дата: 29 березня 2017 19:20
  • 0
    sashko san, дякую за турботу так оновлений.
    Pan_Oleksandr, Дякую сайту за обидва сезони серіали та додатки до нього з превеликим задоволенням передивився українською, дякую за вашу справу !!!