Наприклад, 

Історія ран I. Залізна кров
Підбірка аніме
Що ви шукаєте?
Виберіть жанр аніме
Оберіть команду
Оберіть рік
Оберіть рейтинг
Сортування результатів

РЕКОМЕНДУЄМО ДО ПЕРЕГЛЯДУ

AniTube » Аніме » Спорт

Батарея забуття

Додана 2 серія (Zaromir) / 2 (MadMax)
3ком.
D+S
Рік виходу аніме:
2024
Серій:
2 з 12 (23 хв.)
Категорія:
Спорт, Школа, Шьонен
Переклад:
Zaromir, MadMax
Ролі озвучували:
MadMax
9.5/10 (8)
Зірковий пітчер Харука Кійоміне та вправний кетчер Кей Канаме були непереможним дуетом, аж поки Кей не отримав удар крученим м'ячем і заразом — амнезію. Тепер у них є другий шанс зіграти в безіменній середній школі з командою колишніх суперників. Чи зможуть вони подолати втрату пам'яті Кея та відродити свої бейсбольні мрії? З веселими витівками та запеклою конкуренцією приготуйтеся до страйкауту!

Сонячний день

Додана 16 серія
7ком.
SUB
Рік виходу аніме:
1987
Серій:
16 з 48 (25 хв.)
Категорія:
Комедія, Романтика, Спорт, Школа
Переклад:
Ryanha Son, Zaromir
9.5/10 (13)
15-річна Кішімото Касумі вступивши до нової школи мала оселитися в своєї тітки, але коли вона туди переїхала, то виявилося, що там вже живуть четверо хлопців. А коли вона брала ванну, то Такасуґі Юсакі побачив її голою... Отак розпочалися шкільні дні Касумі. Підтримати Рянху, який вступив до лав ЗСУ можна на монобанці

Рінкай!

Додана 2 серія (СУБ) / 2 (ОЗВ)
5ком.
D+S
Рік виходу аніме:
2024
Серій:
2 з 12 (23 хв.)
Категорія:
Спорт
Переклад:
Ейдж
Ролі озвучували:
Lil_Che, Ейдж
6.4/10 (8)
Жіночі велоперегони в Японії зародилися у післявоєнний період. Минуло кілька десятиліть відтоді, як його коротка змагальна історія завершилася лише за 15 років. У теперішній час жіночі велоперегони були відроджені як Ліга Рінкай.

Високошвидкісна Етуаль

Додано 1 серію
3ком.
SUB
Рік виходу аніме:
2024
Серій:
1 з 12 (24 хв.)
Категорія:
Спорт
Переклад:
Дядько Ґрей
3.8/10 (4)
Найближчим часом анонсується гоночна подія нового покоління під назвою NEX Race, яка змінить світ перегонів. Нова технологія зробила перегони на швидкості понад 500 км/год безпечними, повністю змінивши перегони на світовій арені. Рін Ріндоу, яка колись мріяла стати балериною, через травму відмовилася від своєї мрії, стала NEET і живе з бабусею. Проте одного дня вона несподівано потрапляє у світ перегонів нового покоління.

Прощавай, мій любимий Крамер

Додана 2 серія (СУБ)
0ком.
SUB
Рік виходу аніме:
2021
Серій:
2 з 13 (23 хв.)
Категорія:
Драма, Спорт, Шьонен
Переклад:
pl1_pasha
9.8/10 (4)
Протягом багатьох років репутація жіночого футболу в Японії поступово погіршувалася. Незважаючи на цей досить похмурий сценарій, все ще існують деякі школи з командами, які намагаються підтримувати цей вид спорту. Завдяки цьому починають з'являтися проблиски надії. Нозомі Онда, яка грала за футбольний клуб для хлопчиків, коли навчалася в середній школі, має неабиякі навички. Через це вона вважає, що гра у футбол з іншими дівчатами лише затягне її донизу. Вона вмотивована грати на повну лише тоді, коли зустрічається з тими, кого вважає гідними суперниками. Тим часом Суміре Суо - багатообіцяючий новачок з винятковим талантом, якому заважає команда, що не може встигнути за її здібностями. Онда, яку колишній тренер переконав приєднатися до дівочого футбольного клубу, та Суо разом зі своєю близькою подругою та суперницею Мідорі Сошизакі перетинаються в дівочій футбольній команді старшої...

Кейджьо!!!

16+ Додана 9 ОЗВ 6 СУБ (VRdub)
14ком.
DUB
Рік виходу аніме:
2016
Серій:
9 з 12 (3 хв.)
Категорія:
Еччі, Спорт, Шьонен
Переклад:
Mad_Company, Такаші, Сноу
Ролі озвучували:
MariAm, Helga Victim, Crupt, Stayler
8.0/10 (46)
Камінаші Нодзомі - видатна гімнастка, настільки вправна, що ледь не кожна спортивна старша школа хоче завербувати її, але, на жаль для них, вона має інші плани. Через те, що вона з бідної сім'ї, гроші для неї є основним пріорітетом, і тому її ціль - зануритися в світ Кейджьо. Кейджьо - азартний вид спорту, в якому дівчата змагаються, стоячи на невеличкій плавучій платформі і метою є, звісно ж, зіштовхнути суперницю в воду. Чи зможе Нозомі досягти успіху в цьому незвичному спорті та допомогти сім'ї вибратись зі злиднів?

Боєць Бакі: Найвеличніший турнір

Додано 2 серію
2ком.
DUB
Рік виходу аніме:
2001
Серій:
2 з 24 (24 хв.)
Категорія:
Спорт, Шьонен
Переклад:
Raddy
Ролі озвучували:
Avliza Avlin, Diaboli, Gebo, JestAK, Kimiko, Raddy, Rina Stein, yuhan
8.1/10 (15)
Міцунарі Токугава, власник історичної підпільної арени сім’ї Токугави, організував турнір за участю 38 найкращих бійців світу, багато з яких є безперечними майстрами у своїх видах бойових мистецтв. За винятком зброї, на рингу Токугави дозволено все, щоб кожен боєць міг продемонструвати свою справжню силу та секретні прийоми. Бакі Ханма отримав місце на турнірі завдяки своєму статусу чинного чемпіона підпільної арени Токугави. Чи зможе він вийти переможцем?

Чіхая

Додана 19 серія
14ком.
D+S
Рік виходу аніме:
2011
Серій:
19 з 25 (22 хв.)
Категорія:
Джьосей, Драма, Спорт, Школа
Переклад:
Maslinka
Ролі озвучували:
Gwean, Maslinka
8.6/10 (37)
У дитинстві Чіхая Аясе мріяла лише про одне: щоб її старша сестра Чітосе стала найуспішнішою моделлю у Японії. Однак після того, як Чіхая захистила нещодавно переведеного учня Ватаю від знущання з нього друга її дитинства Тайчі Машіми, дівчина відкрила надзвичайний світ гри карути і невдовзі поринула з головою у цю гру.

Ре-Мейн

Додана 5 серія
6ком.
DUB
Рік виходу аніме:
2021
Серій:
5 з 12 (23 хв.)
Категорія:
Спорт, Школа
Переклад:
MadMax
Ролі озвучували:
MadMax
7.8/10 (10)
Коли Мінато Кійомідзу прокинувся в лікарні, він дізнається, що пролежав в комі 203 дня. Як виявилося, автомобільна аварія призвела до того, що він повністю втратив пам’ять про своє життя у середній школі. Згодом він дізнається про свою колишню славу у водному поло і загорівся продовжити цю справу. Однак, збентежено усвідомив величезну різницю між своїм минулим і нинішнім, Мінато починає інтенсивну реабілітацію в надії просто почати нове життя — без водного поло. Проте в перший же день у старшій школі Яманамі, Мінато нагадують про його минулі здобутки та славу. Незабаром, незважаючи на повне усвідомлення своєї недолугості, він приєднується до шкільного клубу з водного поло! Хоча йому потрібно заново вивчити ази спорту, він разом зі своїми друзями по клубу повинен залучити нових учасників, щоб отримати необхідний список із семи осіб. Цим Мінато намагається відродити свій глибоко захований...

Перший Слем Данк

Перегляд
1ком.
SUB
Рік виходу аніме:
2022
Серій:
1 з 1 (2 год. 4 хв.)
Категорія:
Спорт, Школа, Шьонен
Переклад:
Білі Джин
9.0/10 (5)
"Спідстер" Шьохоку і розігруючий Рьота Міяґі, який завжди грає з розумом і блискавичною швидкістю, набігаючи кола навколо своїх опонентів, вдаючи незворушність. Народившись і вирісши на Окінаві, Рьота мав брата, який був на три роки старший за нього. Йдучи слідами свого старшого брата, який змалку був відомим місцевим гравцем, Рьота також захопився баскетболом. На другому році навчання в старших класах Рьота грає в баскетбольній команді середньої школи Шьохоку разом із Сакураґі, Рукавою, Акаґі та Міцуї, які беруть участь у національному чемпіонаті середніх шкіл. І тепер вони стоять на порозі боротьби з чинними чемпіонами, середньою школою Санно Коґьо.