Наприклад, 

Білий хрест: Полум'я
Підбірка аніме
Що ви шукаєте?
Виберіть жанр аніме
Оберіть команду
Оберіть рік
Оберіть рейтинг
Сортування результатів

РЕКОМЕНДУЄМО ДО ПЕРЕГЛЯДУ

AniTube » Аніме » Спорт

Кейджьо!!!

16+ Додана 5 ОЗВ 5 СУБ (VRdub)
9ком.
DUB
Рік виходу аніме:
2016
Серій:
5 з 12 (3 хв.)
Категорія:
Еччі, Спорт, Шьонен
Переклад:
Mad_Company, Такаші, Сноу
Ролі озвучували:
MariAm, Helga Victim, Crupt, Stayler
8.2/10 (26)
Камінаші Нодзомі - видатна гімнастка, настільки вправна, що ледь не кожна спортивна старша школа хоче завербувати її, але, на жаль для них, вона має інші плани. Через те, що вона з бідної сім'ї, гроші для неї є основним пріорітетом, і тому її ціль - зануритися в світ Кейджьо. Кейджьо - азартний вид спорту, в якому дівчата змагаються, стоячи на невеличкій плавучій платформі і метою є, звісно ж, зіштовхнути суперницю в воду. Чи зможе Нозомі досягти успіху в цьому незвичному спорті та допомогти сім'ї вибратись зі злиднів? УВАГА! ПОЧИНАЮЧИ З ТРЕТЬОЇ СЕРІЇ ПЕРЕГЛЯД ДОСТУПНИЙ ТІЛЬКИ З СУБТИТРАМИ!

Боєць Бакі

16+ Додана 23 серія
6ком.
DUB
Рік виходу аніме:
2001
Серій:
23 з 24 (25 хв.)
Категорія:
Спорт, Шьонен
Переклад:
Raddy
Ролі озвучували:
JestAK, Raddy, yuhan
8.4/10 (52)
Бакі Ханма — молодий боєць, який прагне піти стопами свого батька Юдзіро та стати найсильнішим бійцем у світі. Через це він невпинно тренується та постійно бореться, щоб відточити свої навички та розвивати своє тіло для досягнення цих цілей. Попереду на Бакі чекає багато напружених битв, поки він намагається стати найкращим і зрештою забрати титул «Велетня» у свого батька.

Re-Main

Додана 2 серія
3ком.
DUB
Рік виходу аніме:
2021
Серій:
2 з 12 (23 хв.)
Категорія:
Спорт, Школа
Переклад:
MadMax
Ролі озвучували:
MadMax
7.8/10 (4)
Коли Мінато Кійомідзу прокинувся в лікарні, він дізнається, що пролежав в комі 203 дня. Як виявилося, автомобільна аварія призвела до того, що він повністю втратив пам’ять про своє життя у середній школі. Згодом він дізнається про свою колишню славу у водному поло і загорівся продовжити цю справу. Однак, збентежено усвідомив величезну різницю між своїм минулим і нинішнім, Мінато починає інтенсивну реабілітацію в надії просто почати нове життя — без водного поло. Проте в перший же день у старшій школі Яманамі, Мінато нагадують про його минулі здобутки та славу. Незабаром, незважаючи на повне усвідомлення своєї недолугості, він приєднується до шкільного клубу з водного поло! Хоча йому потрібно заново вивчити ази спорту, він разом зі своїми друзями по клубу повинен залучити нових учасників, щоб отримати необхідний список із семи осіб. Цим Мінато намагається відродити свій глибоко захований...

Слем-Данк

Додана 8 серія (СУБ) / 2 серія (ОЗВ)
10ком.
D+S
Рік виходу аніме:
1993
Серій:
8 з 101 (23 хв.)
Категорія:
Драма, Комедія, Спорт, Школа, Шьонен
Переклад:
Suit0n, ArrowWorms, Anasta
Ролі озвучували:
Suit0n, Lil_Che, Ryanha Son, ГайдаМайк
8.9/10 (24)
Ханамічі Сакураґі рудоволосий учень середньої школи, він високий на зріст, трохи хвалько і задирака, основна його біда в тому що йому не щастить, і до кого б він не підійшов у відповідь отримує відмову. Коли він перейшов в старшу школу, наш герой зустрів там Харуко Акаґі. Ханамічі так в неї закохався, що заради того , щоб вона звернула на нього увагу, навіть вступає в Баскетбольний клуб, де капітаном був старший брат Харуко. Але з часом, Ханамічі усвідомлює що баскетбол і є його справжнім покликанням.

Кобилички: Доленосне дербі

Перегляд
38ком.
D+S
Рік виходу аніме:
2018
Серій:
13 з 13 (23 хв.)
Категорія:
Буденність, Комедія, Спорт
Переклад:
Fanat22012, AniSky, дЖиґуль Ъулк0wskї
Ролі озвучували:
Yon, QStar
8.4/10 (38)
У світі, дуже схожому на наш, великі скакові коні минулого мають шанс переродитися в «кобилиць» - дівчат із конячими вухами та хвостами, а також із їхньою швидкістю й витривалістю. Кращі з цих коней відправляються тренуватися в Токійську академію Трейсен, сподіваючись узяти участь у перегонах і стати ідолами. Спешл Вік, учениця старшої сільської школи, яка щойно перейшла в Трейсен, сповнена рішучості виконати обіцянку, дану своїй матері — стати найкращою кобилицею в Японії. По дорозі в школу вона зупиняється на іподромі й відразу ж закохується у стиль Безшумної Судзуки, і вирішує приєднатися до її команди.

Становлення Легенди

Додана 2-3 серія
8ком.
DUB
Рік виходу аніме:
2013
Серій:
3 з 75 (24 хв.)
Категорія:
Спорт, Школа, Шьонен
Переклад:
Студія "Качур"
Ролі озвучували:
Студія "Качур"
9.9/10 (12)
У цій історії розповідається про хлопця на ім'я Ейджун Савамура, молодого пітчера, який подає надії. Він приєднується до команди елітної школи, де сяє діамантом талант Казуї Міюкі – геніального кетчера. Савамура прагне стати видатним пітчером, здатним здобути для команди перемогу. Це історія про відвагу та працьовитість, про волю до перемоги та непохитності на обраному шляху. І, звичайно, про почуття дружби, коли вся команда як один живий організм етап за етапом пробивається до заповітної мети — стати чемпіонами Японії. На фінальній грі по бейсболу у середній школі Ейджун Савамура програє останній матч , і розчарований цією невдачею хочуепіти у старшу школу разом зі своїми однолітками шоб досягти національних змагань разом. Але все змінилось коли до нього завітала менеджер з престижної школи у Токіо.

Айшілд 21

Додана 1 серія (Субтитри)
0ком.
SUB
Рік виходу аніме:
2005
Серій:
1 з 145 (23 хв.)
Категорія:
Спорт, Шьонен
Переклад:
Горобчик
10.0/10 (5)
Сена Кобаякава з дитинства був слабаком і нікому не міг дати здачі. Через це з початкової школи йому доводилося несолодко, адже він був предметом вічних глузувань і знущань. Єдине, на що він був здатний це втікати. І тікати в нього виходило дуже добре, у цьому мистецтві у Сени не було рівних. Закінчивши середню школу, Сена вступив до приватної школи, де навчалася його подруга дитинства Маморі Анедзакі. Втім, перехід до іншої школи йому не надто допоміг, адже там ситуація зі знущаннями стає ще гіршою, ніж у старому закладі. Однак феноменальний талант хлопця бігати помітив Йоічі Хірума і, не бажаючи змарнувати таку можливість, силою змусив Сену вступити до шкільного клубу американського футболу.

Аой Ашіто / Ао Аші. Шлях Аоя Ашіто

Додана 10 серія (Kaizoku) / 16 (Кіото)
29ком.
DUB
Рік виходу аніме:
2022
Серій:
16 з 24 (24 хв.)
Категорія:
Сейнен, Спорт
Переклад:
Det, Dared
Ролі озвучували:
Det, Gradus, OnVerzus, Hoteru, Genk1to, Lionz, keti.sven, Den Lyten, Куся, cluiq, Snow art, Red-Sel1g, михайлістви, Янлі, Ficus, Bruy, Draakull, Kora, Орест Лук'янчук, Сашко, Dared
9.0/10 (63)
У тихому сільському містечку Ехіме увага місцевої футбольної команди молодших класів середньої школи прикута до одного гравця - Аой Ашіто. Відомий своїми непередбачуваними діями та егоїстичним стилем гри, Ашіто є єдиною силою, що допомагає своїй команді пройти шкільний турнір. Однак їхня серія перемог не довга - суперник змушує Ашіто втратити самовладання і діяти агресивно, що призводить до його вилучення з гри. Без своєї козирної карти, команда швидко вилітає з турніру. Саме тоді коли Ашіто вважає, що всі надії втрачено, до нього звертається тренер молодіжної команди по імені Фукуда Тацуя, який відчуває в ньому потенціал і запрошує його на селекцію в Токіо. У незнайомій обстановці, в оточенні талановитих гравців, Ашіто повинен проявити всі свої здібності, щоб з легкістю пройти селекцію та змінити свою кар'єру.

Чіхая

Додана 17 серія
13ком.
D+S
Рік виходу аніме:
2011
Серій:
17 з 25 (22 хв.)
Категорія:
Джьосей, Драма, Спорт, Школа
Переклад:
Maslinka
Ролі озвучували:
Gwean, Maslinka
8.8/10 (32)
У дитинстві Чіхая Аясе мріяла лише про одне: щоб її старша сестра Чітосе стала найуспішнішою моделлю у Японії. Однак після того, як Чіхая захистила нещодавно переведеного учня Ватаю від знущання з нього друга її дитинства Тайчі Машіми, дівчина відкрила надзвичайний світ гри карути і невдовзі поринула з головою у цю гру.

Ванґан Міднайт

Перегляд (Boku no Pidval) / Додана 9 серія (AniUnion)
17ком.
D+S
Рік виходу аніме:
2007
Серій:
26 з 26 (25 хв.)
Категорія:
Бойовик, Меха, Спорт
Переклад:
Waterloo, NS4CH
Ролі озвучували:
Kohut, Makoto, Giordana
8.7/10 (28)
Історія бере свій початок від справжніх вуличних перегонів, які відбуваються на токійській швидкісній автомагістралі Шуто, одна ділянка якої відома як «Ванган», найпряміша дорога у всій країні. Одного разу Акіо Асакура, учень третього курсу старшої школи, їде за кермом свого Fairlady Z (Z31), і йому кидає виклик загадковий водій на чорному Porsche 964 Turbo (на прізвисько «ЧорнийПтах»). З другом на пасажирському сидінні та двома дівчатами позаду Акіо жалюгідно намагається перемогти, але зазнає поразки. Сповнений рішучості стати швидшим, він відправляється на звалище, щоб купити запчастини для свого автомобіля, але коли бачить на звалищі чисту, без подряпин темно-синю Fairlady Z (S30). Заінтригований тим, чому таку машину збираються викинути він купує її.