Наприклад, 

Дивовижне космічне кохання

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Як ти поживаєш?

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2023
Жанр: Драма, Пригоди, Фентезі
Режисер: Хаяо Міядзакі
Студія: Studio Ghibli
Серій: 1 з 1 (2 год. 4 хв.)
Переклад: Ейдж
Ролі озвучували: Ейдж, Kotyavr, Tenebris, Lil_Che, BeHappy, Дядько Ґрей, Subrik, Валентин Глушко, Opium

Дивитися Як ти поживаєш? онлайн

1943 року, під час Тихоокеанської війни, мати 12-річного Махіто Макі, Хісако, загинула під час пожежі в лікарні в Токіо. Рік потому батько Махіто, Шьойчі, одружується вдруге на молодшій сестрі своєї покійної дружини, Нацуко. Вони евакуюються до її маєтку в сільській місцевості, де живуть з кількома старими служницями. Махіто важко приживається в новому місціі, він продовжує боротися з горем, йому дошкуляє таємнича синя чапля в маєтку та напружені стосунки з Нацуко, яка зараз вагітна.


УВАГА!!! Відео у форматі CAMRip (екранка) 
Якщо ви бажаєте якості то дочекайтеся світової прем'єри та гарного відео.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Літо 2023 / Робота Голосом
3 місяці тому
6K
7.7/10 (21)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Анна - прекрасна Анімешник
Дата: 31 березня 2024 23:12
  • 0
    Люблю роботи Хаяо Міядзакі, але ця мені не дуже зайшла, багато питань залишилось...
  • UKS Анімешник
    Дата: 3 березня 2024 23:54
  • 0
    Якісь змішані враження.

    Ніби прикольно, багато творчого всякого - як я люблю, але в той же час воно якесь "рване". Не вистачає якоїсь цілісності. Ніби просто понатикували багато цікавих ідей і змішали все в одну повнометражку.
  • Age Перекладач
    Дата: 26 лютого 2024 12:40
  • 0
    YankoAnime,
    будь ласка
  • YankoAnime Отаку

    Дата: 26 лютого 2024 10:52
  • 0
    Дякую за працю! Аніме не розчарувало, а як завжди навчило чогось новому. Це була дуже цікава історія, мені всі персонажі сподобались. Але ця синя чапля мене трохи лякала. Рекомендую be 
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 28 січня 2024 04:17
  • 0
    Прода. Хоча воно вже не має ніякого значення, бо один з ключових моментів пропустив...

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 26 січня 2024 15:16
  • 0
    Обережно спойлери! Нажаль не зміг нормально під спойлером зробити, хоча і витратив на це свій довбаний, вільний час=/

    Age,

    В цьому світі не було душ оркім тих що плавали на кораблях (я думаю сюжет змінився у автора по ходу роботи над фільмом).


    Щось не схоже (перший момент), якщо чесно чи мова лише про те, що вона там одна була допоки мгг і Ко туди не прибули? Хоча там іх прадід був чи хто він там і Кіріко.

    А те що змінився, так, це помітно було, що настрій та акценти змінювались по ходу.

    Його матір жива просто ще дівчинка, там є шматок де розказують, що вона на рік десь зникала і повернулася наче нічого й не було.


    А ось цей момент кардинально усе змінює, зовсім не помітив (дуже далеко не один я), нда. Причому шукав на різних сайтах інфу, так ніхто на цей момент на дав нормальної відповіді, чому все так з нею було.

    Доречі, виходить, що матір мгг також зникала у свій час теж з Кіріко?

    Видно, що аніме довго робилося і перероблювалося, спочатку планувалося тема зі смертю і народженням але потім цю ідею відкинули лишивши шматок з вараварами який збиває з сюжету.


    Ну частково, таким його і сприймав. Хоча знову таки, було добре видно, що частини п/ф між собою відрізняються і про це багато писали.

    Багато хто не розуміє чому така назва "Як ти поживаєш?".


    Памятаю цей момент з записом/ами, але тоді той сенс так і не зрозумів. Можливо, з часом ще раз передивлюсь, якщо буде норм якість.

    Взагалі видно автор дуже автобіографічне аніме зробив.


    А ось це важко не помітити, Хаяо, показував лише те, що, можливо, хотів показати. Правда про долю студії нічого не знав.

    Є взагалі в цьому аніме над чим подумати і зробити розбір якось чи комусь на ютубі


    Ну насправді сенси тут +/- зрозумілі та частина їх банальна. Інша справа автобіографічність. Майже нічого не знаю про це. Хоча те, що він дуже любив "літати" - це помітно.

    --------------------
  • Age Перекладач
    Дата: 26 січня 2024 14:15
  • 0
    Цитата: Yandere-kun
    Дякую за переклад та озвучку.

    Будь ласка

    Поясню як перекладач деякі моменти (бачу пропустив частки сюжету)



  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 26 січня 2024 00:25
  • 0
    Прода.

    Спойлери!!!

    Хлопець, усвідомивши свою провину через якісь записи покійної матері (?) теж пішов за мачухою і почався артхаус заради артхауса у іншому світі з купою різних видів птахів, які у японців символізували, чи то тлінність буття, чи саму смерть з їхнім антиподом, тими кумедними кульками, яких їли пелікани (?), коли вони, як дитинчата черепах після того як вилупилися з яєць лізли у воду... тут кульки летіли у височінь, щоб стати душами для новонароджених дітей=/ Загалом, цей світ, в який потрапив мгг коли пішов за мачухою, швидше за все є - світом, який розташований між життям і смертю (привіт "Піратам Карибського Моря-3", там схожі кораблики пливли). І в цій подорожі мгг подорослішав, прийняв і повернув мачуху з жертовного вівтаря. А ось душі (?) чи живій, молодій ще матері з іншої тимчасової парадигми, яка не згорить і вогонь їй не страшний – з ними не пішла. Чому? Лінь напевно стало або сина з чоловіком не любить, тому вона вирушила в інший світ/вимір. Шкода, був би гарем із крутим татом (або інцест із сином=/), який зробив би те, що не зробив мГг з "5 наречених".

    А тепер хочеться режим "критики" увімкнути. Проблема в тому, що це все настільки сумбурно і зім'ято було подано, прям на тяп ляп, що в цей розвиток історії та персонажів просто не віриш. Ні, все зрозуміло, хронометраж не гумовий, але подавалося воно все, як із бухти барахти з дуба впав. Ну не відчувалося ніякої хімії між персонажами, їхнє усвідомлення, прийняття чи дивна мотивація місцями взагалі по тій стороні осла та бобра. Мене вагітну послали в ліс, і я така розумна дурна навіщо і чому піду і втоплюся, а то й ляжу на жертовний вівтар, бо не можу порозумітися з сином загиблої (?) сестри "фейспалм", ну правда=/ Ситуація в школі теж не особливо зрозуміла, неможливо додумати на банальній основі що там трапилося і чому мгг заявив під кінець, що постарається там подружитися. На мій погляд, тут метр Міядзакі міг краще розпорядитися хронометражем.

    Можливо ще буде одна частина.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 25 січня 2024 23:57
  • 0
    Дякую за переклад та озвучку.

    Тут будуть спойлери і вистачатиме дичини...

    Давно не дивився в такому форматі (романтика!), так би мовити і краще напевно не дивився. Знав що оцінка у п/ф не дуже, як для твору Міядзакі (можна глянути у MAL на співвідношення навіть відгуків)! Тому зі скепсисом підходив, але початок начебто був нічого і трохи відлягло + цей самий звук (музика, нічого так, до речі=/ нехай і не до місця) і полум'я теж добре зробили, ні, навіть класно поставили сам момент і це навіть було видно у такому форматі! Мальовка з усіма витікаючих також класна і т.д. "Студія Гіблі" у своєму репертуарі, зі своїми перевіреними, типовими дизайнами та персонажами, які постійно будуть когось нагадувати, як не зовнішністю, так характером з часів манги "Навскія з Долини Вітрів"=/ Після початку, далі, все як то попливло в усьому цьому артхаусі заради артхауса і якби місцями не прискорення 2x, то навряд чи до кінця додивився (скільки воно тайтлів для мене за рік врятувало, навіть не порахувати). Так, багато символізмів і метафор зрозумілі, але... Також, при перегляді згадалася аналогія, з тим, як свого часу сприйняв "Агента Параної" після як мінімум класних, інших творів Сатоші Кона (Паприка, Perfect Blue та Millennium Actress), ну, крім "Tokyo Godfathers", він теж вирізнявся. Персонажі тут дратували, скажені бабки та неприємна людино-чапля чого тільки коштували. Хоча ось батько мгг красень. Взяв і зробив ще одну дитину сестрі "колишній" дружини. Молодець так і треба, практичний підхід, а не постійна жалоба, соплі, соплі в цукрі і т.д. Якщо чесно, часом у різних історіях хочеться бачити подібний "прагматизм", а не що зазвичай буває. А ось далі буде важливіше.

    Загалом дивний твір, який викликає/залишає по ходу перегляду та після деяку кількість питань. Так, багато тут зрозуміло якщо знайомі з творами Міядзакі, японською культурою/міфологією і через потрібно багато додумувати, а часом і гадати. Просто не хочеться отримувати тут саму банальщину у "загадках". Вся можлива суть тайтла після початку історії, після того, як батько мгг познайомив його з мачухою, вони не зійшлися, хоч мачуха була сестрою матері і через деякий час, хлопець "пошле в ліс" вагітну мачуху і вона покірно піде (дичина).

    Можливо буде продовження, і не одне=/

    --------------------
  • sashko san АдмінКО

    Дата: 23 січня 2024 01:00
  • 0
    Пвіч,
    поки невідомо.


    --------------------