Наприклад, 

Викрадення кумира

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Світ Удону Поко

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2016
Жанр: Буденність, Сейнен, Фентезі
Режисер: Такуно Сейкі
Студія: LIDENFILMS
Серій: 12 з 12 (22 хв.)
Переклад: OriginalBacer, Luthien
Ролі озвучували: Vladyslave, RainCat, Anatas, Syniawa, Luthien

Дивитися Світ Удону Поко онлайн

Щоб відпочити від метушні Токіо, Сута Тавара повертається до Каґа́ви, містечка де він виріс. Хоча його батьків вже давно немає поруч колишній будинок та ресторан удону нагадує йому часи коли вони жили разом. Згадуючи дитинство Сута заходить до ресторану і знаходить маленького хлопчика, що спокійно спав.

Не розуміючи що сталося, Сута дає хлопчику одяг та їжу. Однак, на його подив, у хлопчика раптом з'являються вуха та хвіст. Незабаром Сута дізнається що ходять чутки про "танукі" - безіменних дітей які можуть перетворюватися на тварин. Все обдумавши, Сута залишає хлопчика жити у себе та дає йому ім'я Поко.

Світ Удону Поко пронизаний стосунками між Суто та Поко. Сута згадує минуле, містечко яке він залишив та стосунки з батьком.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Осінь 2016 / InariDuB
3 місяці і тиждень тому
5K
8.9/10 (31)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 7 січня 2024 20:27
  • 0
    "Що поганого в тому щоб трохи відрізнятися?"

    Точно непогано, але все ж, мабуть настрій не той + деяка тематика теж не зовсім моя, але... Якщо коротко, то мальовка цікава, хоча, нажаль чібі багато і вони дещо псують, але не критично та з іншого боку атмосфера норм сприймалася і саундтрек їй тільки допомогав + опенінг теж ок (ендінг трохи гірше) і дуже, дуже щось нагадував=/ В іншому, мило, душевно, інколи кумедно, атмосферно та легко було дивитится інколи з нотками драматизма та грою на емоціях, від якої з часом почала інколи голова боліти. Хоча знову таки чібі, іноді (?) не дуже влучно ставили і не знав як це сприймати, правда непогані моменти теж були, не без цього. Сам перегляд іноді непогано йшов + у серіях для слайса +/- встачало різних подій і т.д. Про сенси і дещо інше добре нижче написав TrIgeR_256, тому повторюватися, не щось від себе писати немає ні настрою, ні бажання. Ну, а у цілому, насправді не знаю нащо дивився докінця і дивився зовсім (3 дні на це пішло), можна були кидати це діло ще на половині... але все ж, оцінка норм буде у цій казці + фінал сподобався, якщо що, сенси у нього красномовні. Правда тут, що треба написати про те, що якимось чином не сталося в "Ookami Kodomo no Ame to Yuki / Wolf Children"

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 5 січня 2024 03:00
  • 0
    Дарма не очікував що і тут будуть чібі + перша серія, дещо схоже візьмуть у Літнє Кафе та його Богині=/ На, і по першій серії, поки що нічого так, тематику які будуть просувати автори - скоріш за все вже зрозуміла.

    --------------------
  • DARIA_ SOLIDAGO_ Анімешник
    Дата: 25 грудня 2023 19:17
  • 0
    Дякую дуже... На останніх серіях плакала
  • zina mina Анімешник
    Дата: 30 вересня 2023 19:07
  • 0
    Чекаю озвучування
  • YankoAnime Отаку
    Дата: 13 серпня 2023 20:53
  • 0
    Дякую за працю! Це чудове аніме, яка здатне викликати теплі почуття і ніжні емоції. Ця історія робить акцент на важливість родинних зв'язків та змін у житті. Вражаючий візуальний стиль, сповнений відчуття домашнього затишку дотикається до серця та залишає теплий слід. Рекомендую be 
  • NeonXplay Анімешник
    Дата: 9 серпня 2023 14:39
  • 0
    Мега милий і добрий тайтл с:

  • Slaanesh Анімешник
    Дата: 28 травня 2023 22:36
  • 0
    Дивився це аніме дуже сподобалося... більше додати не можу бо будуть спойлери =)
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 1 травня 2021 18:56
  • 2
    Дуже дякую за переклад надзвичайно зворушливого проекту, який драматичний та веселий, простий та серйозний одночасно. Серіал доволі відверто демонструє всі основні проблеми сучасного покоління 30-літніх: труднощі спілкування з батьками через значну різницю в менталітеті, порівняно пізнє створення сімей або народження дітей в них, швидке професійне вигорання та деяка побутова безпорадність, інше. Поряд з органічним використанням традиційних ніппонських фентезі елементів слід відзначити фактично буденні ситуації та розмови між персонажами, які цілком могли стати основою звичайного неаніме серіалу. Незважаючи на формальну сюжетну схожість з іншим неперевершеним проектом Покинуте кроленя значні відмінності дозволять насолодити обома всім поціновувачам драматичного дорослого аніме.
    Дуже шкода, що проект не озвучений, можливо котрась команда все ще візьме його в роботу, але варто виправити помилки перекладу в будь якому випадку, дайте знати, якщо можу допомогти з обома побажаннями  uu
  • Eredelka Анімешник
    Дата: 5 березня 2021 15:46
  • 0
    OriginalBacer, доброго дня. Хотілося б познайомитися і поговорити з Вами. Якщо є можливість, то напишіть в приват мені. Дякую.