Наприклад, 

Гора духовного меча: Банкет зоряного неба

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Патріот Моріарті

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2020
Жанр: Детектив, Історія, Психологія, Шьонен
Режисер: Номура Казуя
Студія: Production I.G
Серій: 11 з 11 (24 хв.)
Переклад: Simona
Ролі озвучували: Anatoly136UA, Regis, Schmetterling

Дивитися Патріот Моріарті онлайн

Наприкінці 19 століття Британська імперія перетворилася на глобальну державу. Через сувору класову систему пересічний громадянин не має шансів успішно піднятися на вершину, де над усіма панує огидна знать. Вільям Джеймс Моріарті, другий син родини Моріарті, - молодий професор, який з дитинства мав неабияку хитрість та інтелект. Разом зі своїми братами Альбертом і Луїсом він живе простим життям дворянина. Поза школою Вільям - відомий приватний консультант, готовий розв'язувати проблеми всіх, хто цього потребує. Однак його поведінкайде врозріз із позицію глави групи, яка готова здійснити хаос, переслідуючи своє бажання - новий світ, побудований з попелу старого.
Приємного перегляду
Осінь 2020 / FanVoxUA
3 роки і 4 місяці тому
88K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
9.4/10 (379)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 27 березня 2024 23:20
  • 1
    Спойлери?

    "Я б не сказав, що ви нічого не могло зробити. Ви і не намагались."

    Багато насправді тут писати, але буде коротко, бо трохи розчарований виявився, хоча ідея сама по собі цікава вийшла. Показати Моріарті з іншого боку історії, в більш позитивному ключі та через призму класової боротьби/системи (почитайте про Справу Дрейфуса), нехай, місцями в однобокій та гіперболізованій формі. Але тут є проблема, майже (зовсім) не пам'ятаю твір Артура Конана Дойля, ні книжний варіант, ні екранізації, тому... Далі буде коротко та розіб'ю на плюси, нейтрально і мінуси. Але без особливих аргументацій, бо не бачу у цьому сенсу з банальних причин:

    Позитив/плюси.

    - Сильна перша серія, той же детектив краще виглядав як у багатьох інших творах (правда і тут були свої нюанси, далі недосказів буде більше, нехай дещо можна додумати). Але нажаль, після, часто йде +/- гірше.

    - Психологія. Її тут непогано показували через призму різних прийомів, контрастів тощо.

    - Сильний опенінг (забув про таку якість, хоча мотив дуже дуже щось нагадував) і ще деякі непогані композиції, але у цілому саундтрек різні емоції викликав, тому нічого писати не буду.

    - Мальовка мабуть нехай буде тут, стилістика, серйозна промальовка багатьох елементів тощо. Готична архітектура як приклад.

    Нейтрально/суперечливо.

    - Персонажі. Вони різні, деякі головні нормальні тощо, інші... 

    Негатив/мінуси.

    - Шкода, що автори таку історію зробили шьоненом, а сейненом (не критично, просто шкода)

    - Сам по собі ендінг нічого, але до чого тут такий його мотив? Не зрозуміло, але так, японці так вміють=/ (теж не критично)

    - Немає як такової мотивації у деяких персонажів (Альберт) чи розкриття (як Моріарті став таким, яким являється, черговий Йохан Ліберт, ага?). Можлмво далі буде з цим краще.
    Також, майже усі персонажі крім центральних/головних - туповаті... місцями м'яко кажучи (серія з тим як Холмса взяли під варту, серйозно бл?).

    - Багато пустого та недоречного пафосу, сильна гіпорболізація деяких моментів, порой щоб підкреслити пси.стан персонажів, що трохи рятувало деякі моменти.

    Нижче ще буде прода=/

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 26 березня 2024 23:58
  • 0
    Дякую за переклад та озвучку.

    Продовження.

    - Детектив слабко виглядає і з часом випав на другий план + надто простий і часто просто на увагу (6-7 кращій приклад). Є серії викликали фейспалм, коли хтось з команди Моріарті вистрілив з пістолета в землю, в районі де жили люди (звісно ніхто нічого не почув), пуля теж залишилась в землі, асфальті.

    - Довго радів що не було тут до 8 серії чібі ("досить цього фарсу"), ось нащо воно? Нехай це було лише в одній серії, але пафосу, кривлять та іншого вистачало ("Шерлок годі клеїти дурня"). Забув на той момент, коли дивився останній раз аніме без чібі... І ладно, коли воно норм зроблено, в тему і з гумором, так ні, нічого подібного.

    На цьому досить, є ще немало про що писати (історії які з одного тайтлу в інший переходять і т.д. Тут був "Титанік" (+ можете побачити на чому у тому фільмі побудована аристократія, за чий рахунок вони жили і чого це коштувало "пролам". У +/- той час йшов злам того світоустрою, хоча людству на той момент, ще предстояло пережити дві Світові Війні), Вбивство в Східному Експресі, "From Hell", якого теж в аніме вистачало, точно "Fate: Апокріф" і т.д.), але досить і довго думав що тут ставити. Далі дивитись скоріш за все не буду, якщо (знову) буде навіть на те можливість.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 24 березня 2024 22:37
  • 0
    Щож, по першій серії точно непогано для шьонена і детектив, нехай швидко йде, але "пазли" прослідковуються. Добре. Ось тільки... що за фігня тут була в ендінгу? Прям 100% попадання в ціль у плані атмосфери того часу, його настрою....

    --------------------
  • tfxxtania Анімешник
    Дата: 19 лютого 2024 19:31
  • 0
    дякую за озвучення! шкодую що раніше закинула цей тайтл, він неймовірний в жанрі детективу he 
    біжу дивитися другий сезон))
  • gof.rene Анімешник
    Дата: 22 січня 2024 19:33
  • 0
    Ці всі персонажі такі булочки eo 

    Антагоністи то загалом любов, але ці... (у вас було таке, що вам подобається антагоніст, але він виявляється просто дурненьким на голову без причини?... так от: я така щаслива, що тут це не так і Ліаму дали гарну історію)

    p.s.: цей опенінг ще один ще один скарб в мою колекцію
    p.s.2: подивилася 2 сезон, біжу читати мангу... на скільки розумію в ній є більше моментів ніж в аніме

  • Пані Краса Анімешник
    Дата: 12 листопада 2023 19:01
  • 0
    Мені неймовірно дуже силь сподобалося це аніме. Дякую перекладачам за чудовий переклад. І будь-ласочка, можна перекласти 2 сезон, бо не хочу починати дивитися його російською (і не буду, буду вірно чекати нашого перекладу:3). Будь-ласочкааааа  hn 
  • Meliodas Mahost Анімешник
    Дата: 27 вересня 2023 00:53
  • 0
    не міг не прокоментувати.глянув лише декілька серій. ну це просто бомбезне аніме свого жанру такий сюжет такий поворот подій.Шерлок то мій герой з малечку а тут.ну і переклад. це космос просто.дякую за вашу роботу)
  • mitzi Анімешник
    Дата: 23 вересня 2023 22:35
  • 1
    Другий сезон є
  • sakamaki Анімешник
    Дата: 7 вересня 2023 16:38
  • 1
    Luwmiv,
    на скільки я знаю продовження є
  • неіл Анімешник
    Дата: 27 липня 2023 13:24
  • 0
    дякую за переклад та озвучування 😇