Наприклад, 

Сутінкова дівчина і Амнезія

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Каґуя хоче, щоб їй зізналися ~Війна любові та розуму геніїв~ (Сезон 2)

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2020
Жанр: Комедія, Психологія, Романтика, Сейнен, Школа
Режисер: Омата Шінічі
Студія: A-1 Pictures Inc.
Серій: 12 з 12 (25 хв.)
Переклад: Surgeon
Ролі озвучували: Surgeon, Eternal Rage

Дивитися Каґуя хоче, щоб їй зізналися ~Війна любові та розуму геніїв~ (Сезон 2) онлайн

Герої продовжують свій неймовірно повільний рух до визнання своїх почуттів одне до одного, але ж саме це ми і любимо - саме ті ситуації, в які вони потрапляють, стоячи між власним его та почуттями до партнера! Також на нас чекають іще кілька нових персонажів, явно кожний зі своєю родзинкою!
Приємного перегляду
Весна 2020 / FanVoxUA
3 роки і 10 місяців тому
29K
9.3/10 (236)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Ivan Mishchishin Анімешник
Дата: 25 лютого 2024 07:47
  • 1
    Аніме наче й непогане, але... купа сексистських й мізогінних жартів разом із гендерними стереотипами дуже цьому заважає. Ну це дуже неприємно дивитись. Бувають й справді гарні жарти, але більшість з них основані на тому, що жінки це ніжні квіточки, що не можуть за себе постояти, та чиї амбіції закінчуються на побудові стосунків; а чоловіки супер маскуліні секс маніяки, що живуть лише на інстинктах, ніби якісь дикуни. Це найгірші з тез, які тільки можна продвигати в маси. Це повний пиздець
  • DaZZler Анімешник
    Дата: 4 лютого 2024 13:11
  • 0
    Цей сезон набагато цікавіший ніж перший. Особливо зачепила історія Ічігамі. Всім приємного перегляду, а я погнав дивитись 3 сезон hey
  • Богдан Шандуренко Анімешник
    Дата: 6 листопада 2023 19:30
  • 0
    В мене одного не виходить промотати 10с подвійним кліком?
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 26 серпня 2023 03:24
  • 0
    Продовження.

    Обережно є спойлери! Усіх головних персонажів розкрили, і всі вони були придатні та різнобічні. Також на Вікі фендом про них дещо прочитав і вони виявилися дуже непростими, у тому плані з кого вони писалися. А в аніме, тільки про Принцесу Кагую сказали. А так... було цікаво спостерігати за ними. Варто згадати про родину Кагуї та їм подібних. Свого часу в одній зі своїх історій Чарльз Буковскі на весіллі подібної родини, подружжю подарував труну (вони все весілля фін. питання вирішували/обговорювали), що як би символічно, але це не претензія до самої Кагуї, якій хочеться розірвати це порочне коло ж переконати себе у протилежному. Хоча якщо згадати що діється в Середній Азії, але це інша розмова.

    Мальовка приємна, персонажі та багато іншого намальовано добре, правда є і краще, проте картину це жодного разу не псує. Музика була... так собі. Хоча опенінги зайшли і були хороші + чого тільки вартий танець Чікі Фуджiвари=/

    Якщо підсумувати, то прикольно. Хоча спочатку (перший сезон) зайшло не дуже (було дуже непогано, ото що своєрідно) і виглядало навіть важкувато, але починаючи з другого сезону, почало заходити і затягувати все більше і більше, і дивитися стало легше. Спочатку для себе хотів тверді 7.5 поставити, але через другий сезон можна і 8 поставити + чекати продовження.

    Ps.
    Щоб другий сезон не розписувати, ось тут лаконічно і добре написано (з усім солідарним):
    "У порівнянні з першим сезоном, даний тайтл зумів залишити все те, за що він сподобався аудиторії, але разом з цим авторам вдалося навіть вирости в деяких аспектах. Наприклад, подача гумору стала набагато краще, я сміявся набагато частіше, ніж при перегляді першого сезону. До того ж додали навіть якісь сюжетні складові, якщо в першому сезоні майже всі події розвивалися всередині кабінету студ.ради, то тут вдалося загорнути і переграти все так, що ми отримали цікаву арку виборів і т.д. Загалом це все те ж легке аніме, для розслабону, відпочити і посміятися, тільки в новій покращеній версії." (Ц)

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 25 серпня 2023 01:42
  • 2
    Свого часу як дивився - глянув 2 сезони залпом за одну ніч (тому цей відгук буде за два сезони). Своєрідна штука з такою самою подачею, "битвою/грою розумів" та непоганою психологією. Чого тільки варте те, що буде при взаємному нерозумінні чи сприйнятті, особливо коли якісь почуття когось переповнюють. Сам же собою цей тайтл чимось за задумом віддалено нагадав "Повість про те, як посварилися Іван Іванович з Іваном Никифоровичем" Н.В. Гоголя.

    За тайтлом... було чимало іспанського сорому, від якого було соромно мені, терпіти такого не можу, Але було багато й придатних моментів. Наприклад було чимало дурних ситуацій, з яких викручували щось придатне. Тобто, починається з усіляких дурниць і специфічних ситуацій, а закінчувалося часом вдалим жартом або сценкою/ситуацією, тому що воно було не очевидним (чого варте як у цьому плані розкривали персонажів з усіма витікаючими) і ситуації розвивалися несподівано (які вдало додавались, а таке не часто зустрінеш, бо не знаєш який буде результат) було цікаво дивитися. Проте нудьги теж вистачало, та все інше окупало.

    Якщо дивитися по емоціям, то практично в кожній серії їх багато намішано, від того, що кажуть вони, а соромно менi (як і часом весь той дитсадок який діявся, його було забагато на мій смак. Місцями все ж таки було і подорослішати зробити. Iншого боку деякі моменти були правильно подані, та й описи з коментами читав, так що мені нема чого претензії пред'являти, бо вони не до місця - знав що дивлюся, хоч і очікував на початку іншого), також часто було нерозуміння, здивування, заперечення, багато різних позитивних емоцій, які викликали повагу, посмішку, а то й сміх. Дещо було зроблено навмисно (особливо в першому сезоні) з деяких причин + все ж таки потрібно вміти створити таке не без цікавого твір, дії якого здебільшого проходить тільки в одній кімнаті (привіт від "The Hateful Eight") + багато було відвертих висміювань і стеба над шаблонами, крім багато іншого.

    Буде ще одна частина, мабуть.

    --------------------
  • Lucy Анімешник
    Дата: 18 серпня 2023 01:34
  • 0
    а мене дуже зачепила історія Юу, аниме комедійне, тому дуже виділяється. мені від одразу дуже сподобався - таким милий сором'язливий хлопчик, добрий і дуже симпатичний, але чомусь всі його зневажали, при чому прям жорстоко, по суті без причини, ну таке собі, коли ставлення до людини погане, навіть не знаючи ту людину, 2 сезони напрягало. потім під кінець привідкрили завісу про чутки якісь. ну ще краще - не знаючи, правда чи ні, що конкретно сталося, піддатися цьому і підтримувати. а коли показали всю історію, взагалі жесть. люблять люди судити, не знаючи правди, ладко ще діти, середня школа, перехідний вік як раз, трохи дурноваті, але можна було б і запитати, що сталося, хоча б тій дівці, із-за якої це почалося. але бляха вчителі, ви же дорослі, якого хріна не запитали думку дитини, його сторону?? не запитали, чому саме він не хоче вибачатися. помітно ж, що щось не так....бідний хлопчик, важко уявити, що він пережив( як же люблять люди робити висновки, нічого не знаючи..
    зрозуміло, що це все просто видумала історія, але щось прям дуже зачепило і обурило 
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 2 серпня 2023 16:55
  • 0
    Кращий сезон, багато в чому, що добавили сюжет з гарною його подачею. Але були й мiнуси, як то гра на ємоцiях, та багато крiнжу. Тем не менш, це не позначилось на загальних враженнях. 8 з 10

    --------------------
  • Dimon4ik_for Анімешник
    Дата: 9 липня 2023 23:27
  • 0
    Цитата: kefir4yk.ua
    Цитата: linovska
    дуже дякую за переклад!🫶🏻❤️
    в мене до вас прохання, можливо створите на ютубі канал?
    бо з сайту не можу скачати, а ту русню бажання слухати не має🥲
    дякую за вашу сумлінну працю🥰 
    Є одне питання чому всім так треба скачувати аніме тайтли хіба не можна просто подивитись на сайті?)

    наприклад в поїздку без інтернету
  • kreepe121 Анімешник
    Дата: 9 червня 2023 01:15
  • 0
    68 учрада... напевно наступній буде веселіше

  • kefir4yk.ua Анімешник
    Дата: 28 травня 2023 17:46
  • 0
    Цитата: linovska
    дуже дякую за переклад!🫶🏻❤️
    в мене до вас прохання, можливо створите на ютубі канал?
    бо з сайту не можу скачати, а ту русню бажання слухати не має🥲
    дякую за вашу сумлінну працю🥰 
    Є одне питання чому всім так треба скачувати аніме тайтли хіба не можна просто подивитись на сайті?)