Наприклад, 

Реінкарнація безробітного: В інший світ на повному серйозі (Сезон 2)

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Сатана на заробітках!

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2013
Жанр: Комедія, Пародія, Романтика, Фантастика
Режисер: Хосода Наотo, Вагахара Сатоші
Студія: White Fox
Серій: 13 із 13 (24 хв.)
Переклад: MadGuy, Yunko
Ролі озвучували: Hennessi, Русалка, Rainy984, Bodya500icq, Helen, Yunko

Дивитися Сатана на заробітках! онлайн

Сатана, Князь Темряви, намагається захопити континент Енте Ісла. Але він зазнає нищівної поразки під час останнього бою із захисниками людства і змушений відкрити портал до іншого світу та сховатися там.
Отямившись від переходу, він помічає, що його зовнішність змінилася, а магічні сили майже залишили його. Зібравши останні крихти сили, він намагається пристосуватися до виживання в цьому світі і навіть знаходить собі роботу в мережі фаст-фуду!
Саме так! Це наш світ, світ, в якому живемо ми, люди, та в якому Мао доведеться боротись за виживання! Тут його чекають багато нових знайомств, але й про старих ворогів не варто забувати...!
Приємного перегляду
Весна 2013 / AniUa / UkrDub / Amanogawa
рік і 9 місяців тому
55K
8.9/10 (417)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Justbadcarma Анімешник
Дата: 28 лютого 2024 16:50
Цитата: Viewer
ну хз, оцінка явно завищена. 2-й сезон я так і не осилив
Це проблеми другого, а не першого)
  • Roman Baitala Анімешник
    Дата: 1 лютого 2024 14:31
    Denta,
    Ну ти геній, а з якого то сезону? 
  • Denta Анімешник
    Дата: 9 січня 2024 13:14
    Обережно є спойлер!
    Якщо хочете дальше дивитись не читайте!!!

  • Viewer Анімешник
    Дата: 25 грудня 2023 04:40
    ну хз, оцінка явно завищена. 2-й сезон я так і не осилив
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 22 серпня 2023 19:47
    Продовдення.

    Сюжет норм, але не постійний якийсь і в ньому не вистачає динаміки та родзинки якийсь у плані повсякденності і через це місцями просто нудно (після першої арки, начебто після 5-ої серії, серій 5 було сильно нудно, навіть двічі кидав дивитися, але з 11 серії до 12 інтрига жерла, а ось 13... і фінал, ну він дуже дивний, не задоволений). Хоча в ньому є вдалі інтриги та маніпуляції, які часом не очікуєш побачити, та й деякі теми розвиваються.

    Персонажі... ну вони нормальні, причому, по суті, вони отримали другий шанс (змінивши свої погляди) на життя в іншому світі. Характери та історії, практично у всіх розкриті, мотивації теж присутні, хай і банальні. Хоча... деякі персонажі своїм ставленням/взаємовідносинами викликали подив, але не копатиму на цю тему. Все ж таки неприємні такі вади і кидаються в очі.

    Підсумок.

    Місцями було непогано, подекуди нудно, загалом +/-нормально, але чекав трохи більшого. Знав би, що такі враження будуть, можливо, й не дивився.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 22 серпня 2023 04:21
    Буде ще одна честина, можливо.

    Обережно є спойлери!

    Непоганий був початок, екшн (який і далі буде в принципі +/- на рівні), кровообіг і пафос (він виправданий, можливо), після Хоп і це іскеай навпаки (так би мовити). Типу, кому буде важче, хто проник у світ фентезійного Середньовіччя чи наш теперішній - справжній світ. З усього, що на зразок можу пригадати - це фільм (комедія) з Женром Рено та Клав'є - Les Visiteurs.

    Тут же, знову багато стьоба було (чого тільки архетипи стоять, лолодинша знову і з злиднів теж (в плані світогляду - дві крайності ж). Крім церкви, її слуг і вишки), купа іронії і навіть сатири. Висміювали багато задумів, сюжетів та інше.

    Мальовка нормальна, місцями хотілося трохи краще, але й так є вдало промальовані деякі моменти.
    Музика теж нормальна і часто в тему, арабський мотив (до чого він тут був?) часто доставляв, опенінги та ендінги теж нічого, причому подекуди креативні начебто як були.
    Діалоги теж нормальні, як і в "Ichiban Ushiro no Daimaou". І в мене тут питання виникло, як можна в серйозніших проектах, писати діалоги гірше ніж у подібних?=/

    Сама задумка цікава, особливо в тому сенсі, що демони стали людьми і сутність їх змінилася + тут ще така тема могла проскочити, як погане уяву/фантазія людини (тут демонів з іншого світу) відповідає за ті вчинки/накази, який той здійснює/віддає. Він може бути не поганим і не злим, просто погано уявляє, що від його дій/наказів може твориться. Але це, звичайно, його не виправдовує.

    У черговій комедії, що дивився, примудрилися придатно порушити тему релігії. У цьому випадку згадалася історія Жанни дАрк. Причому тортури присутні, які відмінно підходять/відособлюють Святу Церкву та Інквізицію (про Жанну писав, а тут ще й питання відповідальності є, але і "кому війну, а кому мати рідна". Хороша комедія = / в деяких серйозніших речах, далеко не завжди піднімаються подібні теми) і хороше питання було від Мао "чим ви своїми вчинками краще за демонів?".

    До речі... епоха Реформації про яку говорили деякі персонажі і яка проходить у фентезійному світі, і... якщо подивитися на історію нашого світу, звідки це все взялося (часи Реформації, починаючи із зародження цих ідей, тобто Вікліфа) та що в результаті породило, то в продовженні цього тайтла все може бути дуже цікаво, але тут як це все розкриють і подадуть, якщо воно взагалі буде.

    --------------------
  • YankoAnime Отаку
    Дата: 13 серпня 2023 15:28
    Дякую за працю! Захоплююче аніме з унікальним сюжетом, де Диявол відправляється до сучасного світу і починає працювати в макдональдсі. Гумор, доброзичливі персонажі та несподівані повороти подій роблять його незабутнім. Рекомендую be 
  • Semerenko85 Анімешник
    Дата: 31 липня 2023 12:59
    Класне аніме АніюА дякую🍀 за переклад. Вже в друге переглядаю.
  • Кету Анімешник
    Дата: 29 липня 2023 12:45
    Гарна пародія. Аніме легке та веселе, трохи екшну, романтика тут аби згадати таке явище (а з іншого боку, чим не формування гарему з Ашією на чолі...х) ), виконане не висоті можливостей свого часу.
  • Disffi Анімешник
    Дата: 28 липня 2023 00:34
    Мені подобаються такі приколи з гривнями та подібним українським це ніби професійність поєднують з грою щоб набувати досвіт було лекше