Наприклад, 

Видатні звірі (Сезон 2)

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Дівчинка-вбивця

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2003
Жанр: Бойовик, Війна, Драма, Психологія, Фантастика
Режисер: Асака Мора
Студія: Madhouse Studios
Серій: 13 з 13 (24 хв.)
Переклад: Furunze, Hananika
Ролі озвучували: Eredelka, Ігор Дробот, Yaroporuko, Широ, Веселий Роджер, Сашко

Дивитися Дівчинка-вбивця онлайн

Агентство Соціального Блага вишукує важкохворих і важкотравмованих, молодих пацієнтів по всій Італії та забирає їх на лікування під своє крило. Це офіційна позиція італіїської влади, і по всім документам саме так і відбувається. Насправді ж, хворим і травмованим маленьким дівчатам протезують тіла по останньому слову техніки, промивають мізки та відправляють виконувати брудну роботу італійських політиків. Це зветься обробкою. Після неї дівчинка буде беззаперечно та майстерно виконувати накази свого власника, але хіба може навіть така обробка зупинити дитячу жагу до самопізнання та спроби виділитися?
Це вступ до наздвичайно глибокої історії про маленьких кіборгів-вбивць, які попри всі свої властивості, лишаються усього лише маленькими дітьми.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
3 роки і 11 місяців тому
4K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.3/10 (19)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Flying Fen Отаку
Дата: 10 вересня 2023 11:04
  • 0
    Дякую за озвучування та переклад)
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 15 серпня 2023 23:59
  • 1
    Продовження. Остання частина.

    По дрібницям.

    Купа відсилань та гарних моментів, як із тією ж Венерою. Відсилання були не раз на спорт, той же футбол, так і на добре промальовані архітектурні споруди, так і на предмети мистецтва та ix діячів. Ще сподобалася тема, що з людьми треба говорити і послався на Кеннеді.

    Діалоги нормальні чи вдалі, є навіть філософські випади, причому не зовсім властиві японцям. "Однак треба якось контролювати стрілянину - по всіх без розбору (прим. - програмуванням). Я сам вмію - насильство зупиняє тільки насильство. Ну хороший солдат читає книги... Не знаю." Чомусь Кунарі згадав) або ось - "Щастя у кожного своє. Я сама вирішу чи я самотня."

    У сюжеті є часом досить непогані повороти. А так вистачало в них потилічних чвар, інтриг, маніпуляцій, змов та боротьби за різні ідеї з усіма можливими нюанасми, аж до тероризму. Далі буде.

    За персонажiв нічого не писатиму, крім того, що нікому до ладу не співпереживав. Можливо все буде в продовженнi.

    Підсумок.

    Хоча багато хто буде цей тайтл позиціонувати як тайтл жанру кіберпанк - це не зовсiм правильно, хоча тут елементи і справді присутні, крім того, що фантастика. Але насправді він себе таким не позиціонує, і на таке не претендує. Він більше про дітей з усіма їхніми захопленнями і проблемами, як і загальними взаємини, часом сильно не простими, що й доводить історія Ельзи. Загалом гарне аніме, хоча трохи прохідняк, але це на наш час, тем не менш не безцікаве і не безглузде однозначно, нехай і задушливе моментами, деколи при перегляді щеб трохи й заснув=/

    Загалом 8 можна поставити, чергоау.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 15 серпня 2023 18:05
  • 2
    Продовження, та буде ще одна частина.

    Загалом виходить, що цей тайтл про дітей кіборгів та їхніх наставників, їхнє дитяче нутро та захоплення, з реально складними дилемами (чомусь мені це нагадало Kuroshitsuji: Book of Circus, коли ), бути вдячним корпорації за шанс або опиниться на смітті, а також різними відхиленнями та наставниками (любов до них і прихильність більш ніж додається), аж до антиподів. Також багато дитячої легковажності і не дитячої серйозності удава. Існують явні складності фізичного і психічного характеру (як там було в однієї місячні почалися, а інша їй заздрить, бо їй і зовсім матку видалили) з усіма не тривіальними витікаючими та їх рішеннями. Причому тут явно підкреслені були стосунки не лише до наставника, а й до подруг і самої корпорації. Все це різнилося через різні нюанси.

    Сам вибір на дітей міг впасти з різних причин. На них менше потрібно матеріалу, і вони нікому не потрібні. У них ще несформована мораль/емпатія і вони куди холодніші і жорстокіші ніж багато дорослих, і їх куди простіше одурманити. Їх куди легше захопити і зовнішній вигляд їх дуже оманливий, дітей у разі куди сильніше недооцінюють. Як там про Генрієтту було після того, як вона усунула супротивників? "У цієї дівчинки духи Пупа, скрипка Аматі - відчувається дівчинка з гарної родини. Добре, що дурень Енріке попався. Саме таких дітей захищаємо ми - Республіканське Угрупування." Це більш ніж промовисто.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 14 серпня 2023 20:34
  • 2
    Відразу хочеться написати про манеру подачі перших двох серій. Свого часу так зробить Death Parade. Тобто покажуть саму ситуацію два рази з іншого ракурсу, іншою думкою, яка трохи пояснила її, хоча в даному випадку і без цього було все зрозуміло. Сама оповiдання розбивається на дрібні історії та взаємини персонажів, поділ їх на пари з усіма витікаючими. Правда сюжет під кінець починає вимальовуватися, до того ж просто показували/знайомили персонажів, їхні історії та їхнє дійсне.

    Мальовка на той час хороше (вона відсилає в 90-початок нульових. Нагадує Лейн та Haibane Renmei), як із сильними, так і слабкими сторонами. По-перше, вона стильна і таке, звичайно ж, привітається, деякі кадри теж на рівні, але... ті ж зірки так жодного разу не промалювали наприклад (ото що зорепад наприкінці, коли грала музика Бетховена), хоча з водою краще справи були. З іншого боку, екшн добре поставлений і промальований багато цих деталей, як отвори від куль і т.д. Хоча ось з особами тих же дівчаток біда... чого тільки варте, що обличчя Генрієти і Ріко постійно плутали, та й так вони однотипні.

    Музика... ну люблять подібне японці, церковний хор, та й так тайтл видає претензію на класичну музику, але воно й зрозуміло, у тому сенсі, де проходить ця дія. Щоправда, крім усього цього, є і так, як мінімум непогані та атмосферні композиції в тему. Опенiнг та ендiнг, як мінімум, хороші та мені зайшли.

    Про що тайтл.

    "Офіційно "Компанія Громадське Благо" складається при уряді та допомагає рятувати людські життя. Насправді - це шпигунська організація, яка дає вмираючим пацієнтам механічні тіла, проводить програмування накротиками, а потім використовує їх для брудних урядових справ."

    Деякі можуть подумати, що цей тайтл по-своєму нагадує "Léon", але не згоден, він більше нагадує "Nikita", щоправда, контекст і наповнення інше. Тут замість непоказних, невихованих та неосвічених дівчат – малолітні дівчатка-кіборги. Які були з різних сімей, як можливо благополучних, так і не дуже, бо одну з них – батько намагався заради страховки задавити машиною.

    Буде продовження.

    --------------------
  • Серафікус Перекладач
    Дата: 10 жовтня 2019 09:24
  • 3
    Круте аніме. Раджу всім до перегляду
  • fanat22012 Перекладач
    Дата: 7 серпня 2019 12:24
  • 1
    Воістину, бойова дівчина!)

    --------------------