Наприклад, 

Безнадійний ледацюга Танака

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Чарівниця Мадока Маґіка Фільм 3: Історія повстання

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2013
Жанр: Детектив, Драма, Триллер
Режисер: Шінбо Акіюкі, Міямото Юкіхіро
Студія: SHAFT
Серій: 1 з 1 (1 год. 56 хв.)
Переклад: Gedet

Дивитися Чарівниця Мадока Маґіка Фільм 3: Історія повстання онлайн

Третій і останній фільм з трилогії. На відміну від двох інших фільмів, не є переказом подій серіала. Після того, як Мадока перебудувала всесвіт, Хомура живе в світі, де відьми більше не народжуються. Але відчай людей все ще проявляється в істот, відомих як примари, з якими і б'ються дівчинки-чарівниці. Хомура продовжує боротися зі своєю самотністю після розставання з Мадока. У фільмі також з'являється нова чарівниця по імені Нагіса Момое.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Осінь 2013
5 років і 5 місяців тому
5K
ПЛЕЄР
9.2/10 (48)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку

Дата: 23 квітня 2024 21:29
  • 0
    Цитата: Пан Оселедець
    Висновок : тепер я роблю косплей на Хомуру.

    Хе-хе.

    Все ще чекаю...

    --------------------
  • Пан Оселедець Анімешник
    Дата: 4 січня 2024 19:56
  • 1
    Висновок : тепер я роблю косплей на Хомуру.

  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 5 жовтня 2023 01:59
  • 3
    Прода.

    Підсумок.

    М'яко сказати - добре що не кинув на самому початку, це один із найсильніших творів, які дивився за останній рік, якщо й зовсім не найсильніше, з єдиним уточненням – з усіх тих, які до того не дивився (в плані читати, там можна було на противагу дещо знайти). За оцінкою, через кінцівку і отримані в ній емоції і сплетені воєдино картини - захотілося прямі 10 вліпити, але 9 більш прийнятна буде. Справа тут у тому, що недоречний гумор і награність місцями мене справді пристойно напружували спочатку (при повторному перегляді, ці моменти краще сприймалися, бо вже знав у чому була суть того, що відбувається). Проте враження після перегляду були справді дуже сильні та трохи змішані/суперечливі, чому ще 2 рази переглянув, а таке м'яко сказати – вже далеко не часто буває.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 4 жовтня 2023 02:01
  • 1
    Прода.


    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 1 жовтня 2023 05:18
  • 2
    Продовження.

    Було тут багато чого награного, театральщини, яка відштовхувала і ще завезли гру на емоціях. Взагалі через дещо раніше написане, хотів і зовсім кинути перегляд, проте інтерес перевищив це бажання. Про те, хто був призвідником здогадався буквально відразу (бачив різні натяки від різних користувачів, це були не спойлери, а сам контекст був такий: «чую дзвін, та не знаю де він»),але зрозуміло не було що та як і чому. А коли пішло розкриття, все воно було у ключі серіалу, у його тонах/антуражі. Правда тут все виявилося зловіснішим (на той момент, навіть і не уявляв наскільки все було занедбаним, так би мовити) і щей з розпачом.

    Фінал.


    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 30 вересня 2023 04:55
  • 1
    Ух, яка ж дичина творилася на самому початку серіалу, крім того, що піди зрозумій що воно і чому, бо кінець у серіалі трохи інший був. Нехай натяки деякі дійсно були після титрів/ендінгу в 12 сері

    Почну з того, що в серіалі про це не писав, здебільшого банально все було. Йдеться про елементи детективу. Все ж таки тут це куди більше висловлювалося, скидалося на картину, яку Хомура і глядач збирали по ходу сюжету/оповіданню. Все йшло послідовно і поступово з натяками та аргументами, багато було можливостей читати між рядками у цьому всьому розслідуванні. Відповіді на багато питань виходили. Як мінімум ця справа вийшла досить непогано

    Візуал і музика, як і в серіалі приблизно на 9+.Особливо це все добре споглядатиме в комплексі з музикою у виконанні Kalafina. Опенінг же як мінімум хороший, барвистий і душевний, ендінг теж добрий. Сама мальовка гарна і з фантазією + психоділ і тут підкреслював часто психологічний стан персонажів, нестабільність та атмосферу. Ще до речі, додали детальніші перетворення дівчаток у чарівниць, з певною часткою сексуалізації (тому згадав Сейлор Мун). Особливо це все стосувалося Томое Мамі, там ще один момент з нею був, фансервісні.

    Атмосфера є, але вона не особливо спочатку витримана, все якось по-дитячому було, ще й з жартівниками, не було того антуражу з серіалу.

    Загалом творилося спочатку якесь незрозуміле душевне і все ж люте марення/маячня, без усієї тієї частки серйозності з серіалу і якихось пояснень, тільки з натяками. Причому п/ф також хотів бути ще й «Паприкою»=/ Насправді ж, автори знову використали той самий прийом, що й у серіалі в переході у плані контрастів між другою та третьою серіями. У плані гумору варто відзначити момент на самому початку, яким був стьоб над незаміжньою училкою (часте кліше), любителькою конспірології та фаталізму. А який контекст був? Життя не клеїться, то нехай усе горить синім полум'ям… знайома ситуація.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 15 липня 2023 12:38
  • 2
    Серiал i цей фiльм одне з самого сильнiшого что дивився за останнiй час, якщо брати за перший раз, але також i передивлявся, щоб багато в чому бути впевненим... оба по 9 з 10, жду продовження, в якому можливо будуть дадуть вiдповiдi на питання...
    Цитата: Serg03032022
    як про мене кінцівка погана - через егоїстичні бажання все зруйнували і ув'язнили
    У планi сюжетного твiста все ок, а так... ще не зрозумiло до чого воно все дiйде... Але Хомуру як мiнiмум - добре розумiю + сама кiнцiвка дуже нагадуе такуж з "Зникнення Харухi Судзумii".

    Цитата: Madpeanut22
    Не очікував таку кінцівку, навіть не знаю позитивний це кінець або ні, але те що я такого не очікував - однозначно. 
    Також зовсiм не очiкував, що ще раз переглялав... а позитивний, чи негативний, поки ще не зрозумiло, але i там, i там є своi + i -. Просто ще мало у нас iнформацii як таковоi.

    --------------------
  • Serg03032022 Анімешник
    Дата: 24 червня 2023 22:05
  • 0
    як про мене кінцівка погана - через егоїстичні бажання все зруйнували і ув'язнили
  • Madpeanut22 Анімешник
    Дата: 24 червня 2023 14:26
  • 0
    Величезне дякую за переклад! Мабуть, не просто краще аніме, а кращій художній витвір що я бачив. Не очікував таку кінцівку, навіть не знаю позитивний це кінець або ні, але те що я такого не очікував - однозначно. Дуже зацікавило, зворушило та запам'яталося, величезна подяка студії SHAFT та українським перекладачам за пророблену роботу!
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 31 травня 2023 05:23
  • 1
    Цитата: _Umeko_Shijo_
    Найкраща кінцівка, що я бачила!
    Вона дуже схожа на кiнцiвку Зникнення Харухи Судзумии...

    --------------------