Наприклад, 

Якщо чесно, то я...

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Збірка оповідань Аоями Ґошьо

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 1999
Жанр: Детектив, Комедія, Містика, Пригоди, Шьонен
Режисер: Набешима Осаму
Студія: TMS Entertainment
Серій: 3 з 3 (20 хв.)
Переклад: Мамай
Ролі озвучували: Хакуфу, Мамай

Дивитися Збірка оповідань Аоями Ґошьо онлайн

З першу, ми побачимо кохання, яке перемагає час, де юний однак геніальний хлопчик Ютака Такаї кохає свою подружку яка старша за нього на три роки, та навчається на останньому курсі старшої школи Аміко Абе. Насправді вона теж кохає Ютаку однак не може йому в цьому зізнатися тому що він молодший за неї. Вже через те що вони спілкуються, інші учні тримаються їх осторонь та, потайки намагаються уникати контактів з ними, а дорослі хлопці навіть лупцюють через це Ютаку, відверто заздрячи йому. Вони вдвох переживаючи жорстокість їхніх однолітків не бачать іншого виходу тільки як зрушити час на свою користь. Це дуже захоплююче оповідання з драматичними та подекуди суровими життєвими реаліями підліткового життя. Де вир емоції переважає здоровий глузд, а кохання поглинає та знищує відстань.
В другій розповіді, мене ні як не залишало відчуття що я вже десь бачив подібні деталі, подібну музику, у американських фільмах детективного жанру. Юсаку Кудо, тоді ще відомий детектив, поспішаючи на побачення, викриваючи його, вирішує розпочати кар’єру письменника, для того щоб більше часу проводити зі своєю коханою акторкою.
У третій розповіді, головний герой Кейсукі Хара, розлучається зі своєю коханою. Йому дуже боляче, він відчував справжні почуття до своєї дівчини, яка з над мінною байдужістю позбулася його, вигадуючи якісь безглузді виправдання. Настільки цинічного та незрозумілого вчинку важко уявити головному героєві, якій дійсно відчував до неї почуття. На його думку інколи дівчата поводяться не менш жорстоко за хлопців, не розуміючи їх почуттів та потягів зв’язків які було між ними утворено, не вміючи знаходити компроміси, не маючи волі очікувати кращих часів, тікають перекреслюючи усе, та однак вважаючи що завжди зможуть повернути все у потрібну для них мить.
Три історії такого різного, кохання, у метафоричному ракурсі реалістичного розуміння почуттів. Виникає відчуття що творці цього всесвіту випробовують свою майстерність створення складних ситуацій, для своїх головних героїв. Особливим у цих доповненнях, є те що кримінальна складова головного серіалу, абсолютно знищена на користь кохання, містики та жартів. Приємного вам перегляду ! ©Сінс
Приємного перегляду
5 років і 11 місяців тому
2K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
7.5/10 (4)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.