Наприклад, 

Джюоосей

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Віолета Еверґарден / Вайолет Еверґарден

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2018
Жанр: Драма, Фентезі
Режисер: Ішідате Тайчі
Студія: Kyoto Animation
Серій: 13 з 13 + ОВА (23 хв.)
Переклад: Maslinka, Mira
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka, Enelira, Tan San, May, Uta, ihabi, Lomaev, Noeim, Feeja

Дивитися Віолета Еверґарден / Вайолет Еверґарден онлайн

Віолета Еверґарден, юна дівчина, раніше відома як «зброя», залишає поле бою і починає нове життя, працюючи в поштовій службі Автозапам’ятовуючою лялькою, оформлюючи людські думки в слова. Вона стикається з різними людськими емоціями і різними формами любові. І весь цей час Віолета намагається зрозуміти.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
GweanMaslinka / Зима 2018 / MelodicVoiceStudio
місяць і тиждень тому
80K
9.5/10 (555)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
maksiRodigon2003 Анімешник
Дата: 3 квітня 2024 00:14
  • 0
    Я в захваті! Передивлююсь це аніме десь 10 раз, мабудь(але, нажаль, 9 з них дивилася  рос. мовою). Хотіла знову переглянути, але піся 24-го лютого мені було страшно переглядати аніме та фільми з воєною тиматекою, наважилася лише через три роки після початку повно-маштабного вторгнення. І от, переглядаючи, я згадала як захоплювалася Вайолет, вона сильна як не крути, розумна, красива, елегантна, коротше вона дууууже класна. Я рада що все-таки наважилася подивитися ще раз.

    Я неймовірно вдячна за переклад українською мовою. Величезне ДЯКУЮ людям, які витрачають на це свій дорогоцінний час!
  • StacyS Анімешник
    Дата: 27 березня 2024 23:38
  • 2
    Бо у 12-й серії один з ворогів сказав щось про те, що вони намагалися захистити свій народ, але їх розтоптали і вони тепер мстяться і щось там таке, з чого можна зробити висновок, що Віолетта насправді срана русня.. Я не хочу співчувати паскудним загарбникам. Хто уважніший за мене і зрозумів хто у данному аніме захищається а хто нападає, будь ласка напишіть. Бо як можна емпатувати гг якщо вона з країни - агресора, якщо ми самі зараз захищаємося від такої..
    Дах Лелеки, раджу Вам переглянути ще раз у такому разі. Як на мене, то у багатьох серіях згадувались ситуації, які озачають що гг була на стороні захисту. Проте, на мою думку, зовсім немає значення, з якої сторони людина, оскільки врешті решт ми не маємо забувати про нашу людяність і саме це питання розкрите в аніме. Жодне клеймо не може відібрати звання чи статус "ЛЮДИНА". Ми всі маємо вчитись любити, розуміти та приймати, а не шукати спосіб засудити людину чи віднести її до нижчої касти.
  • Goimaitoo Анімешник
    Дата: 21 березня 2024 18:33
  • 0
    Чудове аніме .10 серія це просто 😥😭
  • Balthy Анімешник
    Дата: 17 березня 2024 23:11
  • 2
    Хочу стерти собі пам'ять і переглянути ще раз  yy 
    Воно торкнулось моєї душі і лишило там свій шматочок... Дуже ніжна історія, описана через біль...

  • ニャー Анімешник
    Дата: 16 березня 2024 21:11
  • 1
    Violet Evergarden" - це захоплююча історія про пошуки себе, взаєморозуміння та знаходження значення життя через пригоди головної героїні, Вайолет Еверґарден. Анімаційна серія, створена студією Kyoto Animation, вразила глядачів своєю красою, емоційністю та глибоким змістом.

    У серії ми знайомимося з Вайолет Еверґарден, яка після завершення війни шукає своє місце у світі та вирішує стати "автором листів". Її подорож дозволяє не лише дослідити різноманіття людських емоцій, але й зрозуміти важливість спілкування та взаєморозуміння у вирішенні життєвих проблем.

    Одним із найбільших плюсів цього аніме є візуальне втілення. Кожен кадр вражає своєю красою та деталізацією, анімація додає глибину та емоційність кожній сцені. Музичне супроводження також варто відзначити, оскільки воно доповнює атмосферу і підсилює емоційну силу сюжету.

    Сюжет "Violet Evergarden" захоплює від першої до останньої серії. Кожна історія, яку дізнається Вайолет, вражає своєю глибиною та надзвичайністю. Вони дозволяють глядачам побачити світ очима різних персонажів та розуміти їхні почуття та переживання.

    Але, можливо, найважливішим аспектом цього аніме є його повчальний зміст. "Violet Evergarden" навчає нас важливості людських зв'язків, відкриває перед нами сили спілкування та взаєморозуміння. Ця серія нагадує нам про те, що найважливіше у житті - це любов, розуміння та прийняття.

    У підсумку, "Violet Evergarden" - це аніме, яке залишить незабутнє враження у кожного глядача. Воно не лише розважає, але й навчає, надихає та робить нас кращими. Це шедевр, який варто переглянути кожному, хто цінує високоякісні твори мистецтва.

    Рейтинг: 10/10

  • DeT Отаку
    Дата: 16 березня 2024 00:36
  • 0
    Цитата: meneril
    Що ж, переглянула з коханим усі серії цього аніме тільки через високий рейтинг. Можу сказати, що це найгірше аніме, яке ми коли-небудь бачили, а коханий взагалі спав, бо не зміг витерпіти його.. не знаю, можливо рейтинг такий високий через поточну ситуацію в Україні, але справді, крім цього більше нічого такого особливого тут немає
    Ще не дивився аніме але невже воно таке погане? Чи все ж є якась захоплююча історія котра трогає душу і заставляє глядача продовжити перегляд?
  • meneril Анімешник
    Дата: 15 березня 2024 23:44
  • 0
    Що ж, переглянула з коханим усі серії цього аніме тільки через високий рейтинг. Можу сказати, що це найгірше аніме, яке ми коли-небудь бачили, а коханий взагалі спав, бо не зміг витерпіти його.. не знаю, можливо рейтинг такий високий через поточну ситуацію в Україні, але справді, крім цього більше нічого такого особливого тут немає
  • Not Otaky Анімешник
    Дата: 29 лютого 2024 01:47
  • 0
    Цитата: Дах Лелеки
    Гарне аніме, не пожалкувала що всеж вирішила подивитися, хоч до цього ігнорувала. Але мене непокоїть питання, Віолетта та її держава захищаються від нападників, чи самі напали на чужу державу?. Бо у 12-й серії один з ворогів сказав щось про те, що вони намагалися захистити свій народ, але їх розтоптали і вони тепер мстяться і щось там таке, з чого можна зробити висновок, що Віолетта насправді срана русня.. Я не хочу співчувати паскудним загарбникам. Хто уважніший за мене і зрозумів хто у данному аніме захищається а хто нападає, будь ласка напишіть. Бо як можна емпатувати гг якщо вона з країни - агресора, якщо ми самі зараз захищаємося від такої..
    Не думаю, що душити в собі емпатію через те, що за формальними ознаками так "правильно", то є гарний рецепт для ментального добробуту як окремої людини, так і для суспільства загалом. Хоч мабуть воно й закономірно, але таке мислення все ж непокоїть. Подумалось тут про аніме "Клинок, який знищує демонів", яке от якраз дивився нещодавно, де присутня тема співчуття гг до демонів (які взагалі то людей жеруть), при його ж непохитній рішучості їх знищувати. Хоча і в самому аніме він один такий, тож може це дійсно занадто для простої людини. Але ж і "Віолетта Евенгарден" це аніме про те, як війна притупляє емпатію у людини. Є в цьому якась сумна іронія.
  • Eudgen Отаку
    Дата: 30 січня 2024 18:38
  • 6
    Чудовий серіал. Щоправда, його важко дивитись, бо воєнні травми та людяність - головні теми, головні та далеко не єдині. Попри це, переглянув із великим задоволенням та глибоким хвилюванням. Дуже співчував героїні, травмованій та розірваній війною, що намагається йти далі і жити мирним життям у якому не розуміє багато чого. О, це справді захоплююча, хоча і болісна історія. Утім, навряд хоч хтось пожалкує, що переглянув.
  • CatWithCoffe Анімешник
    Дата: 25 січня 2024 01:26
  • 3
    Це аніме крає моє серце і рве мені душу.