Наприклад, 

Поліана

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Віолета Еверґарден. Вічність і автозапам’ятовуюча лялька

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2019
Жанр: Буденність, Драма, Фентезі
Режисер: Ішідате Тайчі
Студія: Kyoto Animation
Серій: 1 з 1 (1 год. 31 хв.)
Переклад: Maslinka
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka

Дивитися Віолета Еверґарден. Вічність і автозапам’ятовуюча лялька онлайн

Ізабелу, дочку шляхетної родини Йорків, віддають до школи для дівчаток, щоб виховати її як леді. Однак сама дівчина бачить у престижній школі лише в’язницю. Сім’я помічає її опір заняттям і вирішує найняти Віолету Еверґарден, щоб та під прикриттям покоївки навчала Ізабелу аристократських манер.
Приємного перегляду
Осінь 2019 / GweanMaslinka
4 роки тому
13K
ПЛЕЄР
9.5/10 (184)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Eudgen Отаку
Дата: 1 лютого 2024 14:23
  • 2
    Нова історія Віолетти, де побачимо її вже з трохи іншого боку, хоча усе так само її нова професія стане їй у нагоді. Цікаво у епізодах побачити  інших "ляльок" та працівників "пошти", тому що їх життя теж іде далі і змінюється, цікаво почути, що вони самі думають про це. Це чудовий, усе так само зворушливий сиквел, і хоча на мою думку можна було б закінчити фільм трохи інакше, з іншого кінцівка чимось нагадує саму Віолетту, що явно змінюється і усвідомлює це, хоча глядачеві не розкрили чи повною мірою вона уявляє, якою хоче бути.
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 3 серпня 2023 13:20
  • 0
    Йорки... Ланкастери... Інститут Шляхетних Дівиць. Ось цього не чекав і чим далі, тим Вайолет стає дедалі відвертішою Сьюхою. І так... одразу ж варто написати про її протези, вода їм не страшна... кулі в основі своїй теж, чи не зі світу кібрпанку вони прибули? Хоча як раніше писав про Сталевого Алхіміка у стiмпанці таке теж у принципі можливо, просто тут це все не розкрито. Якщо про історію, спочатку думав, що будуть банальні страждання бідної юної аристократки у якої все є, але вона бідненька так страждає, що аж на сльозу пробиває (і так, знаю, що у багатьох шляхетних все було не просто, доходило до того, що вони тікали з золотої клітки куди очі дивляться, проте їм співпереживати, як то дико, коли у простого населення просто їсти не було чого, як тут і було показано, бо на початку ті флешбеки з минулого Ізабель викликали подив). А в результаті ще й дилему підвернули, хоч і банальну, без альтернативного адекватного вибору, який їй та "сестрi" подарував якесь майбутнє. Закінчився цей фільм теж не банально, хоча соплі були, але не було обіймашок, чому був радий. Трохи більше показали місто і те, як воно розвивається, ліфти та Ейфелева Башта додається. Щоправда, знову-таки в плані технологічного розвитку - нічого не було та звідки взяли і присобачили Вайолет протези - теж не зрозуміло. А можна було хоч п'ять хвилин на виставку витратити. Щодо розкриття особистостей, характерів та історії - це все тут було, але за часом, його було виділено приблизно 20-30 хвилин, тобто як і в серіалі, і все це було надто зім'ятим і сумбурним, теж саме і з хімією персонажів, приклад коли Ізабель і Вайолет, перша другу подругою назвала... чесно? Здивувався. Занадто мало часу виділено на розвиток різних їх відносин. Але тут все зрозуміло, фільм не гумовий, треба все встигнути вкласти у нього.

    На дiлi цей фiльм, едине що дiйсно сподобалося в цiй франшизi, але зі своїми але.

    --------------------
  • Flying Fen Отаку
    Дата: 12 липня 2023 21:03
  • 1
    Дякую за озвучування та переклад)
  • duokcuh Анімешник
    Дата: 6 липня 2023 04:42
  • 1
    Змішані почуття. З одного боку образ головної героїні настільки захопливий, що спостерігати за нею одне задоволення. Але з іншого, сюжет ніби обрубали сокирою. Він цікавий, але фінал не дожатий. Настільки, що я не міг повірити, що немає навіть якоїсь сцени після титрів, яка поставила б крапку в історії. Хоча продовження ніби і очевидне, але хотілося б його побачити і пережити емоції... Проте такої можливості, на жаль, не надали.
  • Mayvin Анімешник
    Дата: 13 лютого 2023 08:56
  • 0
    На диво довга серія =) А якщо без рофлів - рідко таке буває, що повний метр нарівні з серіалом і взагалі не вибивається з сюжету і загальної картини. Все те, що ви бачили в серії - але тепер в повному метрі. Гідне продовження серілу, то ж 10/10, як і за оригінальну історію.
  • Ded_6000 Анімешник
    Дата: 26 січня 2023 12:26
  • 1
    поплакала над серіалом тепер і над фільмом можна  yy

  • nichohosobi Анімешник
    Дата: 28 серпня 2022 01:18
  • 0
    Супер ae 10/10
  • i_believe Отаку
    Дата: 7 серпня 2022 18:06
  • 3
    душевний тайтл, дякую за роботу! hh 
  • kotya Анімешник
    Дата: 22 травня 2022 14:50
  • 1
    Gwean,
    Дякую за пораду, мені допомогло! =D
  • Lol Girl Анімешник
    Дата: 21 травня 2022 21:20
  • 1
    Gwean, дякую Вам велике