Наприклад, 

Височінь

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Віолета Еверґарден. Фільм

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2020
Жанр: Буденність, Драма, Фентезі
Режисер: Ішідате Таічі
Студія: Kyoto Animation
Серій: 1 з 1 (2 год. 20 хв.)
Переклад: невідома
Ролі озвучували: невідомо

Дивитися Віолета Еверґарден. Фільм онлайн

Після Великої війни минуло кілька років. Оскільки в Лайденшафтлічі будується радіовежа, телефони набувають більшої популярності, що веде до зниження попиту на послуги Автозапам'ятовуючих ляльок. Навіть попри це, Віолета Еверґарден продовжує успішно писати листи. Однак інколи трапляється так, що заповітні мрії не здійснюються…

Віолета і далі розкриває для себе сенс почуттів та значення кохання. У той же час вона плекає слабку надію, що чоловік, який одного разу сказав, що кохає її, після стількох років ще досі живий.
Приємного перегляду
Осінь 2020
2 роки і 5 місяців тому
11K
ПЛЕЄР
9.7/10 (216)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Орочімару Анімешник
Дата: 11 квітня 2024 00:20
  • 0
    Фільм в цілому перевершив серіал та попередню стрічку. Прекрасна. Емоційна. Історія. hn 
  • Liseeef Анімешник
    Дата: 5 квітня 2024 11:44
  • 0
    ПРИСУТНІ СПОЙЛЕРИ

    Навіть не знаю, що сказати, бо нарешті закінчила цю історію. Моє основне враження формується саме на тому, що аніме дуже комфортне і приємне для ока. Відчуття, ніби переглянула щось дуже годне, і тепер буду довго відходити. Сюжет останнього фільму доволі нудний, але як для завершення підходить. Кінцівка була очікувана, але не дивлячись на це, сприйняття картини не змінилось. Віолета дуже цікава героїня, прикраса цього аніме.
    Увага! У Вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
  • Eudgen Отаку
    Дата: 1 лютого 2024 17:51
  • 0
    Сиквел від потужної арки оригінального серіалу виглядає вдалим задумом і досить органічно завершує сюжет, початий оригінальний серіалом та привідкритий у OVA та побічному фільмі, принаймі дає відповіді на чимало питань. Але щодо самого фільму, то не дивлячись на вдалий початок, подальше рішення банальне, а чоловічий персонаж відверте мудило, яке заплуталося у власних почуттях, вирішило усе за інших і мало не занапастило життя близьким людям. Хоча чому мало? Таки його зусиллями повз пройшло чимало речей у житті тих, хто його любив і прийшло чимало страждань. Але... зате це по людськи. Люди часто саме от такі - тупі, егоїстичні, самозакохані, здатні накрутити щось собі у голову та не слухати інших, тому як не дивно - вірю. Компенсацією глядачеві за усі ляпи є образ та історія самої Віолетти. Як на мене це діамант, я захоплювався нею та щиро співчував. Від шокуючих подій на початку, вона сильно змінилася, набула власної історії та спогадів, стала частиною життя інших людей, далеко не марною частиною, бо змінила чимало і змінилася сама. Не впевнений, що вона отримала саме те, на що заслуговувала, але вже як є.
    P.S.> А от за що усі три твори слід осудити - не показана і непрописана мотивація війни, ну просто сталося і сталося. Здогадатися хто агресор до речі нескладно - дід у кінці каже щось типу "Ми їх ненавиділи і хотіли перемогти заради кращого життя, а постраждали усі". Господи, яке лайно... Шкода, що у сюжеті немає кому сказати йому, що це саме він і є один з тих, хто винен, що їх чоловіки не повернулися - бо просто не треба ходити когось вбивати на чужій землі. Але то ж така складна істина... До речі, подивіться інтерв'ю з одним із врятованих матросів німецького лінійного корабля "Бісмарк" - він казав, що тоді ненавидів усіх англійців, хоча навіть не бачив жодного з них. Так і тут - безпричинна ненависть через промиті мізки дурнів є причиною війни. І це видно у сюжеті, але сценарист чи то автор цього не каже і це засмучує.
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 25 січня 2024 00:39
  • 0
    Цитата: Khrystyna_282
    Нижче прочитала декілька несхвальних відгуків від користуачів, проте чого ви очікували від драми із повсякденністю. Ви ж бачили опис перед початком перегляду?! Для більшості людей щасливий кінець у серіалах, аніме та фільмах це єдина надія, що і в нашому житті може відбутись диво. 
    Дійсно, дуже складно було "сценарістам" КіотоА. виділити час та заповнити купу прогалин в історії, лору та передісторії Вайолет, а не витрачати хронометраж на повтор моментів із серіалу та повтору чергових прийомів тощо. Тупо профукали хронометраж, але фанатикам це саме воно. Не розумію і не розумію чому багато фанбоїв КіотоА. виправдовують їх за купу сценарних... скажімо так – дивних рішень та результатів. Розумію чому так, тому ця студія вже давно нічого не змінює у своєму репертуарі, бо це робе, ще й як. І як би мені деякі тайтли з їхнього репертуару не подобалися, але там вони теж дико факапили та тупо вбивали важливі моменти для історії, персонажів, їх розвитку тощо.

    Про диво, дивно читати. Навіть не хочеться вже який раз повторюватись. Нудно.

    --------------------
  • Анонімус Анімешник
    Дата: 24 січня 2024 04:06
  • 0
    Шедевральна історія:)


  • Striliciya Анімешник
    Дата: 11 листопада 2023 22:22
  • 3
    Цитата: цейво♡
    Що ви зараз бачите перед собою? Це скарб! yy
    Це дійсно скарб) Давно не бачила такої чудової історії. Майже кожну серію плакала. Дуже надихаюча, можна сказати, тендітна історія.
  • Khrystyna_282 Анімешник
    Дата: 28 жовтня 2023 15:30
  • 0
    Дякую за чудовий переклад цього тайтлу. Це чудове завершення історії із таким довгоочікуваним щасливим кінцем. Думаю усі хто дивились аніме, вірили та сподівались на хороший кінець із живим майором.

    Нижче прочитала декілька несхвальних відгуків від користуачів, проте чого ви очікували від драми із повсякденністю. Ви ж бачили опис перед початком перегляду?! Для більшості людей щасливий кінець у серіалах, аніме та фільмах це єдина надія, що і в нашому житті може відбутись диво. 

    Тож дякую за переклад та чудовий аніме фільм, що став якнайкращим завершенням історії! 

  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 10 серпня 2023 19:29
  • 0
    Продовження
    +
    Обережно є Спойлери!

    Тут же весь п/ф був просякнутий тривіальщиною, цим власне все й закінчилося(причому як же вдало ввели пацана, що вмирає, щоб приховати убогість сюжету, щоб хоч чимось його ще наповнити і відвернути увагу від основної історії + причому схожі історії були і в серiалi - це була третя або четверта, тобто це був черговий самоповтор),бо все драма, заради драми.

    З Майор Гілберта вийшов просто якийсь антагоніст(який змусив страждати, не тільки Вайолет, але брата і навіть живу матір, яка в результаті померла, а він навіть на похорон не приїхав) з не зрозумілою, дитячою і ідіотською мотивацією (не зовсiм, АЛЕ). При всьому тому, не було того, як він вижив у тому моменті. Як!? Це було все зроблено просто заради хепі енду після стільки пси.страждань Вайолет і не тільки...Візьміть та розпишiться, а потім загорніть.

    Практично під кінець хочеться написати про те, що хочеться Вайолет Евергарден включити в топ, не звертаючи увагу на її відверту Сьюшнiсть, Але так як її передісторію так і не розкрили (за те включили в розповідь хлопчика, який по суті і потрібен то нікому і не був, але навколо нього в результаті таку драму побудували,ууу), як вона такою стала і ким насправді є, простою людиною або експериментом(зараз очевидніший перший варіант=/). Тому робити це немає жодного сенсу, бо замість відповідей був шиш та банальщина. Загалом у висновку повнометражка в основі своєї – розчарування. І нічого крім соплів та втрати часу(2+ години)на це не отримав. Можете мене вважати ким завгодно, нелюдським, бездушним, байдужим чи безсердечним, але мене ніщо рівним рахунком тут не пройняло, і лише на це втратив час (світ як і передісторія Вайолет не розкритi. Як вижив Майор Гілберт теж не показали, а що показувати, якщо показувати нема чого? І т.д. Як вище писав, краще б частину часу які витратили на 3 або 4 прийом з посмертним листом або самоповтори, витратили на попередній п/ф, бо там було на що витрачати).Хоча вже й пофік, у принципі.

    Ps
    Ледве не забув, єдиний персонаж, який розвивався по ходу всієї історії крім Вайолет – це був брат Майора Гілбера, той у кого хвостик був – ім'я не пам'ятаю.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 10 серпня 2023 14:45
  • 0
    Обережно! Є спойлери

    Глянув через майже 2 роки на оцінку і здивувався.Оцінка така ж висока як і була. Вражаюче. Як можна робити постійно все за одним шаблоном і отримувати від цього профіти,один за одним у своєму конвеєрі жанру сопледавильцi. Але мене в даному ключі найбільше засмучує навіть не це,а що «Violet Evergarden Gaiden: Eien to Jidou Shuki Ningyou» вийшов половинчастий (причинно-наслідкові зв'язки,так),хоч і сподобався найбільше в цій франшизі і там можна було краще, якби дали йому більше бюджету та хронометражу. Те саме і з розкриттям світу та передісторією Вайолет: нічого конкретного ми не отримали. Нажаль.

    По самому фільму:

    Загалом почалося все вдало з тиском (або навіть паразитуванням) на ностальгію (це мені дещо нагадує, але там контекст інший був) і взагалі до персонажів, після перегляду всього тайтлу почав ставитися, тепліше, бо вже звик деякі розкрилися і навіть трохи був розвиток,але на цьому все. Також були показані ще люди яких торкнулася війна, ті ж сироти і те, через що і чому частково війна велася/йшла, мова про гроші, економіку та інфраструктуру... бо гроші-це двигун багатьох процесів.

    Щодо Вайолет та майора.
    Мені спало на думку, що напевно глядачеві з самого початку потрібно було ототожнювати себе з останнім по ходу перегляду, щоб ще більше перейнятися красою на ім'я Вайолет... ну, а далі більше.

    Самоповтори та флешбеки.
    І цим цей тайтл теж сильно зловживав,причому жер добру частку часу,повторюючи один і той момент раз по раз,коли цей час можна було витратити куди краще/доцільніше (особливо сумно, що хронометражу попередньому п/ф на багато не вистачило,краще б звідси від 30 до 50 хвилин екранного часу забрали і досконаліше всі там розкрили).Через це,у мене неодноразово виникало враження,що цим усім вони просто тягнуть час,так і тут.

    Драма та кінець.
    Чесно кажучи, мене місцями починає нудити від подібного роду кінцівок (так не всі з них повинні бути поганими, як і всі хорошими),які під кінець стають во всю соплями з цукром(не рахуючи iнших). Але якщо брати виключно жанри драма (або сопледавилки як у цьому випадку),під кінець часом починає творитися люта дичина, через які-ці "драми",не можна вважати драмами, бо весь емоційний ланцюг (драм.конструкція) геть-чисто ламається,а емоції змиваються в унітаз,хоча до цього моменту все було терпимо/придатно.

    Буде ще продовження, друга частина.

    --------------------
  • цейво♡ Анімешник
    Дата: 10 серпня 2023 10:27
  • 0
    Що ви зараз бачите перед собою? Це скарб! yy