Наприклад, 

Анна із зелених дахів

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Брама;Штейна / Штейнова Брама

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2011
Жанр: Драма, Триллер, Фантастика
Режисер: Сато Такуя
Студія: White Fox
Серій: 24 з 24 + 2 OVA, 4 ONA (24 хв.)
Перекладали:
ihabiGedet
Ролі озвучували:
MelodicVoiceStudio: ihabiKonstantinychKallaiderKorzhikCookiesZebadiyaLomaevLaanajarGwostikSladkoeshka
AniUa
:
MaslinkaHennessi

Дивитися Брама;Штейна / Штейнова Брама онлайн

Головний герой, навісний божевільний вчений, створює машину часу. Але не все так просто у нашому світі. СЕРН намагається перешкодити в оприлюдненні цієї інформації, оскільки володіє ексклюзивними правами на цей винахід. Починається полювання, і наш герой втрачає подругу. Аби повернути її, він мусить змінити плин часу і переписати історію.


Увага! Додані серії ONA та
OVA "Відкриття загубленої ланки. Ділення на 0. β-лінія. Серія 23"
(Початок історії другого сезону - Steins;Gate0. Альтернативний епізод 23-ої серії першого сезону.)

Приємного перегляду
Весна 2011 / MelodicVoiceStudio / AniUa
8 років і місяць тому
36K
9.6/10 (258)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Venix Анімешник
Дата: 15 березня 2024 23:15
  • 0
    Як же довго припадало пилюкою це аніме у моєму списку (5 років). Спочатку було скучно але чим далі тим цікавіше. Дізналась нарешті звідки взялося те «туттуру». Також ендінг дуже сподобався, такий спокійний і дуже знайомий. Так що раджу дати "Брамі Штейна" шанс і спробувати подивитися) P.S - « туттуру ^^ »
  • Тіхтоназе з міста Коцюбіїв Анімешник
    Дата: 13 березня 2024 18:46
  • 0
    Це чудовий тайтл, але я його подивився тільки з 20 спроби. Мені він здається нудним.  ee
  • Valerii Lebid Анімешник
    Дата: 18 грудня 2023 15:30
  • 2
    Ох. Дивився це аніме приблизно 10 років тому. Це один з тих тайтлів (і, мабуть, найулюбленіший), з яких я починав дивитися аніме. Однозначно це шедевр і обов'язкове до перегляду.
  • Markino Анімешник
    Дата: 26 жовтня 2023 21:28
  • 0
    у брами штейна best ending of anime
  • Motruk Анімешник
    Дата: 12 вересня 2023 19:04
  • 0
    9 серія не працює
  • Flut Анімешник
    Дата: 27 серпня 2023 10:53
  • 0
    Дуже гарне наповнення, персонажі, принцип подорожей в часі. Так, напочатку трохи душить, але далі поглинає з головою. Просто дайте Брамі Штейна шанс, не очікуючи від неї нічого, і вона поринить разом з вами в цікавий світ стрибків у часі разом з головними героями
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 27 серпня 2023 01:37
  • 1
    Продовження.

    Обережно є спойлери з продовження!


    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 26 серпня 2023 03:13
  • 1
    Продовження + буде ще одна честина.

    Обережно є спойлери!

    Про безглуздя від геніїв писати насправді – згубна справа. Але як же це... безглуздо виглядало, коли вони розробляючи таку штуку, тягли себе всіх аби й розповідали про все, чого тільки варте Кирія Маєко, яка була дуже підозріла, як і її питання, мотивація, що було видно не озброєним оком. Більше того, займаючись такою справою, вони кричать на всю горлянку про все, що роблять, чудово знаючи про те, що їх чути на всю вулицю! Хоча про що говорити, знаючи про все вже в другому сезоні, вони навіть не спромоглися змінити свою дислокацію і продовжили все також, на всю горлянку кричати! Цілковитий ідіотизм, чому тільки й робиш фінт «фейспплм» і майже весь час дивишся в такому положенні. На Окаріна взагалі дивитися не міг у ТБ-1 (нехай і розумію, чому саме так справи), у "Брама Штейна 0" він краще став. Дивний персонаж, якби не його позерство і клоунські виходи впереміш із синдромом восьмикласника, виглядав би він краще, хоча й так зайшов=/ Варто відзначити, що мертвою (!) Куристині в "Брама Штейна 0" прийшла непогана заміна у вигляді узаконеної лолі Махо Хіядзе. Вона не Курісу звичайно ж, але хто сказав, що вона має бути нею? Крім того, їй вдавалося щось та тягти. На інших було начхати, нехай персонажі все ж таки нормальні, взаємини часто заходили, не без нюансів у різних аспектах звичайно ж. Просто крім поведінки, ще сильно били за враженнями їх висновки, які як раніше писав - типу генії, але найбанальне і явне, вони зі стоїчою завзятістю дуже намагаються не розуміти.

    Атмосфера всієї серії гнітюча, похмура, меланхолійна, буває монотонна. Це все часом/часто заходило та тиснуло на це дійство. А ось сюжет ... особливо не доставляв, занадто простий, прямий, як палиця. Тому що в "Брама Штейна 0" ситуація з цим усім складніша, заплутаніша. Причому, після повторних питань, знайшов собі деякі відповіді, стало зрозуміліше, але не все.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 25 серпня 2023 00:56
  • 1
    Колись великий відгук писав на цей тайтл, але тоді мені він менше сподобався (хоча i топ), на цей раз краще зайшов.

    Обережно є спойлери!

    Даний відгук - це узагальнення всієї серії.

    «Я, здається, збожеволію
    Від цих диких оборотів!
    Наче сотня ідіотів
    Горланить хором дурниці."

    Нехай і не завжди так, але варто було сам тайтл назвати "Брамою Крінжа". Але в цілому суперечлива і місцями дуже цікава штука. Інша її сторона: скільки ж у ньому дурості і відвертого крiнжа, причому найважливіше, часом від геніїв. Тут просто задовбуєшся розписувати різні ситуації та їх розвиток, то як вони поводяться, їх вчинки, часом правда виправдані однією або двома фразами, а може і пропозицією, з боку ж це виглядає так собі. Загалом у цьому плані дивує творчість японців, якщо намагаються щось робити розумніше, не виходить, звичайно ж, без іспанського сорому. Коли роблять пародію... все більш-менш адекватно, тільки ось у своєму антуражі. Дивно це все. Варто зазначити, що свого часу «Darker than Black: Kuro no Keiyakusha», що цей тайтл дивився не в найкращому стані, тому вирішив згодом переглянути. Ні, не пошкодував, що обидва переглянув, тільки ось перший зайшов просто на ура, цей же… Тут почав уже спотикатися на перших серіях, далі змушував себе дивитися, сам перегляд часто тяжко давався, як і балаканина персонажів, що була найчастіше банальною фразеологією. Сам серіал здебільшого рятувала своєю присутністю та колоритом інтелектуально приваблива Курісу Мінасе, на яку було цікаво дивитися і при повторному справді оцінив її так, як вона на те заслуговувала. Реально її розкуштував як персонажа і... прізвисько «зомбі» їй і справді йшло, у хорошому сенсі. Ну і прикид у неї прикольний і дуже незабутній.

    Буде ще продовження, мабуть.

    --------------------
  • Pashin Анімешник
    Дата: 21 серпня 2023 20:54
  • 0
    Навіть не знаю, який кінець мені подобається більше