Наприклад, 

Бліч

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Вовчиця та спеції (1 cезон)

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2008
Жанр: Драма, Пригоди, Романтика, Фентезі
Режисер: Такахаші Такео
Студія: IMAGIN
Серій: 13 з 13 (24 хв.)
Переклад: Deimos
Ролі озвучували: Surgeon, Helga Victim, Crupt

Дивитися Вовчиця та спеції (1 cезон) онлайн

Колись давно люди попрохали богиню-вовчицю Холо захисту для врожаїв на полях свого селища, але з часом новітні технології витіснили старі вірування. Люди забули про богиню, але вона все іще скована древньою домовленістю, відмінити яку можуть лише самі люди. І тут раптово з'являється Лоуренс - бродячий купець - що береться відвести Холо додому на Північ, натомість отримуючи її божественну допомогу в усіх справах. Та не лише добрі наміри сподвигають Лоуренса на такий вчинок - йому і самому час тікати із селища, де місцева красуня намагається затягти його під вінець. Шлях мандрівників повний небезпек та неочікуваних зустрічей, а часом їм трапляється і допомагати комусь, адже це, певною мірою, їхня робота.
Приємного перегляду
Зима 2008 / FanVoxUA
9 років і 7 місяців тому
40K
9.3/10 (224)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
han_doed Анімешник
Дата: 7 квітня 2024 00:50
  • 0
    Hero-Hero,
    по-перше вовк, по-друге від тебе ніц не залежить, якщо не подивишся. По-третє я се передивляюсь втретє, думайТЕ)

  • Hero-Hero Анімешник
    Дата: 3 квітня 2024 11:19
  • 0
    Перше , вона ж лисиця? Друге , чи варто взагалі-то дивитися бо в жанрі є романтика , а я вже чудово так нажрався цієї романтики в інших аніме
  • dededem0n Анімешник
    Дата: 2 квітня 2024 01:19
  • 1
    be
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 5 лютого 2024 17:49
  • 1
    Цитата: NickBMF
    Зрозуміло ж, що це буденість. Стосунки Лоуренса з Холо дорослі і виміряні. Без грамочки перцю. Це врівноважені ділові партнери, які можуть собі дозволити легкий флірт. Якщо буде потрібно, вони так само просто і без зайвих пригод візьмуть і пересплять. Таке, звісно, теж можна назвати романтикою, але якась вона зовсім неромантична. 


    Основна романтика між персонажами розпочнеться з другого сезону і в продовженні, в першоджерелі, яке, мабуть ніколи вже не адаптують. Можливо воно і не треба, хто зна.

    --------------------
  • NickBMF Анімешник
    Дата: 5 лютого 2024 17:16
  • 0
    Воно точно не погане - просто "не моє". Це неймовіно холодний серіал. Не тому, що дивишся його з покерфейсом. А тому, що атмосфера подана настільки реалістично, що дивишся це - і тобі холодно. Це нормально. Коли дивишся Літню Пору - тобі спекотно, коли Штейнову Браму - душно. А тут наче десь у квітні провів цілий день на свіжому повітрі. Наче й не мороз, а все одно неприємно. От така вона ця "вовчиця". З приводу сюжету... ну я зрозумів, чим надихалась Анеко Юсагі, коли одним із зайнять Героя Щита зробила мандрівну торгівлю в компанії звірокралечки. Лоуренс - справжній підприємець і за його діяльністю ми увесь час і спостерігаємо. Моментами це цікаво, але весь серіал про торговлю - це занадто. Чи потрібна в цьому сюжеті Холо? Ну, можливо - суто, щоб додати милоти. Але який сенс був робити її богинею-перевертнем? Легше було б зробити її звичайною людиною і просто викреслити з сюжету все надприроднє. Сюжет би від цього не особливо змінився. Це звичайно стосується лише першого сезону, але сумніваюсь, що Лоуренс далі буде битися з якимись драконами. Зрозуміло ж, що це буденість. Стосунки Лоуренса з Холо дорослі і виміряні. Без грамочки перцю. Це врівноважені ділові партнери, які можуть собі дозволити легкий флірт. Якщо буде потрібно, вони так само просто і без зайвих пригод візьмуть і пересплять. Таке, звісно, теж можна назвати романтикою, але якась вона зовсім неромантична. 
  • ua_sif Анімешник
    Дата: 28 грудня 2023 00:43
  • 1
    Приємний тайтл один з моїх улюблених. uu
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 2 серпня 2023 17:17
  • 5
    Що ж, писати особливо в плані вражень нема чого, бо раніше вже було написано, але якщо коротко ... То при повторному перегляді зайшло далеко не так як при першому, проте дуже (?) Придатно. Тайтл про непогану чи навіть придатну романтику, економіку, вдалу подорож у Середньовічному колориті, якому віриш (якщо дивитись на новелу, то там місцями все ще краще подано та зроблено грамотно). Музика, картинка, атмосфера, персонажі та їх взаємини, їхня хімія. Крафт Лоуренс подобається, тралка спокусниця Холо теж. Тим не менш, вона найкраща з фуррі (нехай вони ніколи особливого захоплення і близько не викликали). Класні в них взаємини, від шпильок, переживань до взаємної ревнощів. Купа різного виду гешефтів від яких вернуло, теж зайшли ... Текстова складова теж придатна, навіть вистачає і цитат. Загалом і задоволений, тому далі продовжувати не буду. Оцінку теж знижувати не хочу, все на тому рівні.

    Ps. Озвучка добра. Вже далеко не перші мульти дивлюся з їхнім дубляжем.

    Pss. Хотілося б колись і за ранобе взятися (чи мангу), але...

    --------------------
  • Нікка Вейн Анімешник
    Дата: 14 липня 2023 14:50
  • 0
    прекрасне аніме uu 
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 8 липня 2023 16:25
  • 1
    Цитата: нудьга
    мені здається що навпаки у першого сезону має бути більша оцінка ніж у другого
    Згоден, мені теж перший сезон більше подобається, або... кожен зi своїми +/- однаково. А якщо відповідати на саме питання. То часто люди не дивляться другий сезон, якщо не сподобався перший, тому у першого оцінка буде нижчою (там низька оцінка ставиться, а там ні=/), ніж у другого, тому що другий у своїй більшості продовжують дивитися ті, кому перший зайшов. Це все як варiант.

    --------------------
  • Alessandro_otaku Анімешник
    Дата: 7 липня 2023 00:43
  • 0
    eo  
    круте аніме