Наприклад, 

Остання Фантазія

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Блакитний гігант

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2023
Жанр: Драма, Музичний, Сейнен
Студія: Nut
Серій: 1 з 1 (1 год. 59 хв.)
Переклад: Aishin
Ролі озвучували: Klaptuk, Fanat22012, RedMind, Маркус, Reniko

Дивитися Блакитний гігант онлайн

Міямото Дай був звичайним старшокласником у Сендаї — місті спекотних літніх днів і дощовитих ночей. Він займався баскетболом, підробляв і не замислювався про своє майбутнє. Але чогось йому не вистачало. Йому не вистачало музики. І коли навчання у школі добігало кінця, Дай від щирого серця поклявся: "Я стану найкращим джаз-виконавцем у світі".Але що необхідно мати, щоб бути найкращим? Талант? Завзятість? Везіння? Або, можливо, лише глибоку, чисту любов до музики та надмірну впертість, щоб не скласти руки, коли це здається єдиним виходом.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Зима 2023
3 місяці і 4 тижні тому
1K
9.5/10 (23)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
A.l.e.k.s.a.n.d.r.o.zzz Анімешник
Дата: 22 січня 2024 20:40
  • 1
    Аніме дуже цікаве але є великий мінус . Це дуже дешева і бридкі для погляду 3Д анімації . А тепер слова від себе як від музиканта ,то мені було боляче дивитись на першу сцену аніме де головний герой грав на саксі у мороз , це просто жах . Сам інструмент на холоді не бажано тримати , я сам у зимку загортаю свій інструмент у тканину , а там він грав на морозі клапанам би приснився капець як у плані механізмів так і у плані прокладок між клапанами .
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 7 січня 2024 20:43
  • 1
    Прода.

    Насамкінець не можу не порівняти деякі моменти з "Твоєю Квітневою Брехнею" яка місцями викликала пристойний негатив і була серіалом. Наприклад, тут був момент на годину 10, де

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 6 січня 2024 21:29
  • 2
    Можливі спойлери.

    Велике дякую за переклад та озвучку, а також тим хто написав коментарі/відгуки нижче, якби не вони, на цей тайтл не звернув би уваги, бо в музичних аніме +/- розчарований, хоча вони і не погані. Причому, кумедно, але про цей тайтл майже нічого не чув, а він для мене може виявитися кращим у 23 році, не кажучи про те, що це єдиний з музичних, хто зараз потрапляє в топ. Незважаючи на те, що японці добре вміють у музику.

    У плані музики, цей тайтл не про пропананду лінощів і мое, не про чібі, треш контнент і з паразитуванням на класичну музику і сопледавилкою (нехай у тих аніме були непогані та навіть гарні моменти). Цей тайтл справді на повному серйозі, на музичну тематику. Мені завжди подобався блюз та джаз (класична музика теж, якщо що), тому зайшло на ура + націленість була тільки/в основному на цю компоненту. Від придатної текстової складової, жорстких діалогів і у справі, збору групи, старань для своєї мрії, що важливо не тільки перемога, а й участь, щоб отримувати задоволення в улюбленій справі і так до розмов про музику, про те, що зараз становище в суспільстві даного жанру (блюз). Нехай це і банально, але правда і такого становища цей вид музики явно не заслужив, практично забуття.

    Також варто відзначити, що не часто дивлюся аніме у звичайній швидкості. Тут саундтрек, сама музика варта того, щоб її слухати. Постановка також ок. Коротше, автори постаралися і зробили точно добре, оцінка думаю 9 на мій смак заслужена і це перший топовий музичний тайтл для мене. Відбулося, що скажеш=/ Причому думав буде на 8-9. Єдине погано, що дивився цю справу у вкрай фіговому настрої, яке аніме намагалося підняти і часом йому це вдавалося. У плані негативу варто виділити те, що візуал, але не в ньому тут був сам сік. Ну і під кінець автори зробили "твіст", який трохи нагадував "Хочу з'їсти твою підшлункову", який не здивував, але був нормальний і навіть життєвий. У плані драми, аніме не драма заради драми, що вже точно непогано. Ну і гра на емоціях, вона звичайно була, тайтл же музичний, але без особливого паразитування у цьому моменті на мій смак.

    Можливо буде ще...

    --------------------
  • YankoAnime Отаку
    Дата: 1 січня 2024 15:56
  • 1
    Дякую за працю! Це шикарне аніме про джаз, дружбу та подолання труднощів які трапляються на шляху. Музика шикарна, усі герої особливі, сюжет затягує. Навіть розплакалась в кінці. Рекомендую be 
  • OneManArmy Анімешник
    Дата: 1 січня 2024 06:49
  • 2
    ВАУ! Навіть слів не підібрати наскільки це було неймовірно... Я лиш знаю точно, що воно залишиться зі мною назавжди!Щиро дякую за переклад і озвучення clan kaizoku! Шикарно пропрацювали!І всіх з Новим роком! Бережіть себе, будьте здорові, вірте у свої сили і не кидайте своїх мрій! Мрійте, сподівайтеся,горіть... А головне докладайте ще більше зусиль в новому році! І тоді я впевнений ви знайдете те що шукаєте! Навіть якщо ще не розумієте що це! Якщо ви думаєте,що в вас ніхто не вірить,то головне не переставайте вірити самі! І я впевнений, що хтось ще вірить в вас усім серцем! Не забувайте хто ви і будьте щасливі! Якщо спитаєте навіщо цей дурень тут це пише... Ну, я вважаю що це має місце бути тут і зараз!Ще раз з новим роком!!!
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 30 грудня 2023 18:35
  • 2
    Дуже дякую за чудову адаптацію команді CK цього неймовірного музичного фільму, практично ідеального для цього жанру, у якому майже все підпорядковане Музиці.
  • ua_sif Анімешник
    Дата: 30 грудня 2023 05:20
  • 2
    Прикольне аніме. Загалом, це класична історія успіху про талановитих людей, які вкладаються на всі 100, щоб досягти своєї мети. Класна музика та персонажі зі своїми переживаннями допомагають зануритись у історію. Є, правда, мінус – використання 3D. Зрозуміло, що це може бути обрано для економії бюджету, але у фільмі є багато чудових кадрів без його використання. Коли різко міняється з 2D на 3D, це може виглядати не дуже гарно. Загальна оцінка твору 8.5-10.
    Українська озвучка на висоті, дякую за переклад.  be