Наприклад, 

Збоченка з другим розміром; Розмір - другий, інтим - пропонувати

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Крутий учитель Онідзука: Роки юності

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 1994
Жанр: Бойовик, Комедія, Школа
Режисер: Міноґучі Кацумі, Секіта Осаму, Сузукі Іку
Студія: J.C.Staff, Life Work
Серій: 5 з 5 (46 хв.)
Переклад: Rise
Ролі озвучували: UAMAX

Дивитися Крутий учитель Онідзука: Роки юності онлайн

Ейкічі Онідзука та Рюджі Данма байкери та члени відомої банди Оні Баку. Відраховані зі своєї школи, вони вирішують перейти до іншої. Змінивши свій зовнішній вигляд вони прикидаються звичайними хлопцями за для того, щоб досягнути своєї мрії - позбутися незайманості та стати дорослими. Хлопці відчайдушно намагаються клеїти дівчат, проте це зазвичай закінчується невдало та найчастіше бійками з іншими бандитами.
Приємного перегляду
Зима 1994 / UaMax
5 місяців і 2 тижні тому
2K
9.6/10 (34)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
bodja Анімешник
Дата: 15 листопада 2023 00:15
  • 5
    Класика вічна!
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 14 листопада 2023 21:15
  • 3
    Дякую за переклад та озвучення, чудовий веселий серіал, якось так і уявлялися ці персонажі підлітками.
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 14 листопада 2023 04:04
  • 0
    Прода.


    Загалом пригоди або пригоди за своїми прикольними та стурбованими хлопцями-гг за спідницями закінчилися... далі що буде в серіалі, хто знає (нехай деякі ролики вже бачив), але інтрига зберігається і є інтерес.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 14 листопада 2023 01:57
  • 1
    Обережно, спойлери.

    Цікаво що 1 спешл довжиною майже в годинний п/ф, як побачив, був здивований. У плані вражень, вони досить різні, як і емоції. Загалом все було лампово, музика не дуже запам'ятовувалася, а ось мальовка нічого (розважали хлопці ходячи шафи і привабливі мініатюрні дівчата, і ті, і ті для своєї цільової аудиторії. Щось начебто і в ДжоДжо є),нехай пиками зловживали місцями (можливо мальовка того часу диктувала свої правила).Було купа обломів на рівному місці. Всі брешуть. Розбірки в 90-ті, просто минуле згадалося... нехай і інша частина світу. Також задерикувато, бо трешова комедія та екшн. Є неочевидні моменти, як реально прикольні. Далі будуть просто хаотичні думки писати, якщо чесно ліньки все сортувати, так би мовити.

    Виручили двох няшних тянок на пляжі: "це не була проста випадковість? - "Так... напевно", лол. Але це все трохи далеко не зайшло, за відносини Рюджі та Аюмі переживав більше ніж за свої (давно такого не було),що зі мною не так?=/ І в один момент хотів написати так... "подобається їхня простота, відкритість і те, що вони один одному не брехали, не викручувалися". Але підсумковий результат, ех... Правда в США ріків 5-7 тому була подібна історія, правда хлопцеві було 16, а не 15 і закінчилося - це все вкрай плачевно та публічною прочуханкою, причому жорсткою, м'яко сказати.

    Діалоги не блищали, були здебільшого найчистішою балтологією шпани, не більше, не менше. Гумор був різний... легкий, брудний, брутальний і чорний, часто в тему, часто з іспанським соромом і ефектом "рукалице", бо безглуздо й недоречно, як іноді самі діалоги.

    Бійки за всіма правилами вулиць... правильно, без правил. До речі, була одна бійка, де Онідзука правильно діяв проти супротивника з ножем. Здивований, бо зазвичай все інакше з туфтою + вдало поставили цей момент, ну на той час. Але все-таки, незламні і непереможні мгг викликали трохи дисонанс, через що їм було складно співпереживати, що їм усі удари, навіть вирваним із землі - стовпом були ні про що... Ні, я не скаржуся - це типовий треш бойовик, просто на цьому момент згадав фільми про Роккі Бальбоа. Де в одній сцені, наприклад, кілька разів чемпіон по важкій вазі вдарив без рукавичок у голову своєму візаві, а йому хоч би хни, причому у нього були проблеми з головою. Як же малий у цей час свого часу прифігел, бо... як так? Як він вийшов сухим із води? Лол.

    Дякую за переклад та озвучку.

    --------------------
  • Микита Зюкін Отаку
    Дата: 13 листопада 2023 21:31
  • 3
    Ні чорта собі, дочекався. Дуже дякую.