Наприклад, 

Дівчина-циклоп Сайпу

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Рок Шоу!!

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2015
Жанр: Комедія, Музичний, Фентезі
Режисер: Такахіро Ікезоє
Студія: Bones
Серій: 12 з 12 (24 хв.)
Переклад: Jeremy5225

Дивитися Рок Шоу!! онлайн

В Міді Сіті - центрі Планети Звуку, музика - це все, від дружби до суперництва та до битв. Музика є ключем до всього.
Сюжет аніме розповідає про історію школярки Сіан, яка обожнює музику і хоче вступити в шкільну групу. Проте, через її сором'язливість, вона ніяк не може цього зробити. Одного дня, її переносять до відеогри і вона появляється в Місті Музики - Міді Сіті. Там вона потрапляє на сцену, де відбувалась битва з Темною потворою, для перемоги над якою вона змушена була зіграти на легендарній гітарі Полуничне Серце. Після перемоги над потворою, талант Сіан помічає одне з музичних агенств і її запрошують приєднатись до групи Плазмаджика. Разом зі своєю групою, Сіан старається зробити її самою кращою в Міді Сіті, розкриває секрети легендарних інструментів та можливість повернутися назад - до свого світу.

Дані субтитри були зроблені на основі англійського перекладу, тому даний український переклад є не точним та деякі слова можуть не збігатись з з оригіналом (особливе застерження на рахунок пісень. Т.як вони максимально убогі я вирішив їх відокремити від звичаних сабів аби ви не померли від крінжі)!!
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Весна 2015
6 місяців і 3 тижні тому
1K
10.0/10 (4)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yuriy Анімешник
Дата: 9 березня 2024 00:25
  • 0
    Yueni,
    Як воно, в біса, пов'язано? Торрент - це для завантаження серіалу на ваш локальний накопичувач, і кількість роздавачів саме цього стосується. У мене цей плеєр працює чудово, а це означає, що ви або з калькулятора переглядаєте, або ваш провайдер блокує цей плеєр.
  • Yueni Анімешник
    Дата: 8 березня 2024 23:28
  • 0
    Цитата: 0x000042
    Моє перше переглянуте аніме. Пробую почати дивитися аніме із субтитрами і почати з початку мого шляху перегляду аніме, але щось поки плеєр вимахується. Сподіваюся, пофікситься, бо зараз місця на накопичувачі взагалі голяк
    На жаль ця проблема вже від давна переслідує це аніме. Я раз писав в чат що плеєр Moon вимахується, але все одно плеєр досі зламаний.
    Ймовірно, для плеєру потрібний постійний доступ до сідера (той, хто роздає торенти. Цей переклад був взятий з торент-сайту toloka.to). В мене така здогадка, бо нижче плеєра написана кількість сідерів та лічерів (ті, хто завантажують торенти). Можливо це якось пов'язано
  • 0x000042 Анімешник
    Дата: 6 лютого 2024 00:51
  • 0
    Моє перше переглянуте аніме. Пробую почати дивитися аніме із субтитрами і почати з початку мого шляху перегляду аніме, але щось поки плеєр вимахується. Сподіваюся, пофікситься, бо зараз місця на накопичувачі взагалі голяк