Наприклад, 

Казка про хоробрість

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Руки геть від Клубу Анімації!

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2020
Жанр: Комедія, Пригоди, Сейнен, Школа
Режисер: Масаакі Юаса
Студія: Science SARU
Серій: 12 з 12 (24 хв.)
Переклад: K0wbassa
Ролі озвучували: Ninja, Anatoly136UA, Hoshi, Reniko, Sitri, VOLCUA

Дивитися Руки геть від Клубу Анімації! онлайн

Асакуса Мідорі хоче створити аніме, але вона занадто збентежена, щоб зробити перший крок сама. Одного разу вона випадково зусрічає Мідзусакі Цубаме, яка таємно мріє стати аніматором. Разом з кращою подругою Мідорі, Канаморі Саякою, енергійне тріо старанно працюватиме над втіленням свого "неймовірного світу" в реальність.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Зима 2020 / UkraineFastDUB
3 роки і 7 місяців тому
10K
ПЛЕЄР
9.5/10 (67)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Psyduck Анімешник
Дата: 17 січня 2024 00:36
Найбільше мене цей тайтл привабив своєю унікальністю. Злегка психоделічний стиль , перехід між фантазією та реальністю головних героїнь і найголовніше їх любов до анімації насправді вражають. Цікаво дивитись аніме про виробництво аніме, яке при цьому ж встигає розкрити героїв, показати їх взаємовідносини та риси характеру.

Люблю дивитись історії про пристрасть до своєї справи. Неймовірно те як головні героїні палають любов'ю до свого заняття, та й не тільки вони. Також були показані завзяття в аудіо клубі та клубі робототехніки. Приємно та захопливо споглядати за ділом дівчат, вражає те як вони розкрили тонкощі процесу виробництва аніме. Було весело помітити відсилки на Євангеліон і творчість Хаяо Міядзакі.

Головні героїні це щось із чимось. В кожної з них свій особливий характер і в кожної з них характер підкреслюється дизайном.(Далі будуть трохи спойлери) Мідорі мріє створити свій всесвіт і являється режисеркою їх аніме, в її зовнішньому вигляді це можна помітити завдяки круглим формам дизайну. Особисто в мене, коло асоціюється з планетою чи центром, Мідорі як центр команди задає тон проєктам і надихає людей навколо своїм ентузіазмом до анімації. Саяка має рівніші та довші риси, що підкреслюють її практичну та в певній мірі цинічну особистість. А в Цубаме лінії діагональні, мені здається, це може показувати її суперечливість очікуванням її батьків або її харизматичний і приязний характер. Найркащим у їх тріо є те, що з такими різними характерами вони ладнають між собою, компенсують недоліки одна одної та розкривають якості одна одної.

Думаю що під час перегляду це аніме стало одним з моїх улюблених. Креативність авторів, уважність до деталей і фантазії головних героїнь захоплюють подих. Великим плюсом аніме є реалістичні персонажки з товариськими взаємовідносинами. Я дуже рада що їм вдалось створити та зберегти кіно клуб і почати працювати над аніме, втілюючи свої мрії в реальність.
  • Levcko Анімешник
    Дата: 24 листопада 2023 05:27
    Дуже класне аніме, яке в легкій і зрозумілій формі, розказує про анімацію і все що з ним пов'язано. Головні персонажки різні, але вони добре ладнають одна з одною і знаходять спільну мову. Дивитися за їхньою історією, відносинами, проблемемами які вони вирішують дуже цікаво. На мою думку це одне із найкращих аніме, як мініму по тій причині, що історія розказана в ньому, цілком собі може бути реальною (що навіть для буденності, або ромкому може бути іноді складною задачою). Рекомендую до перегляду  be
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 8 вересня 2023 22:36
    Цитата: Yandere-kun
    психоделічний і за своїм оригінальним і топовим твіром, який був добре збитий і практично без зайвого, тому що динаміки йому більше
    Нда, вчора двічі перевіряв, помилок (і т.д.) начебто не було, а коли, як запостив комментар, почав редагувати то Т9 знову взявся за своє=/ Як він мені надоїв.

    По своєму орігінальним і топовим твіром*

    Ото що динаміки йому більше*

    --------------------
  • Flut Анімешник
    Дата: 8 вересня 2023 20:37
    Історія, в яку віриш, і яка чіпляє з першої серії. Легко, просто, зі смаком, мальовкою на відповідному рівні і класними твістами. Герої живі, тріо створює неперевершені комбінації усіх показаних історій
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 8 вересня 2023 17:47
    Продовження.

    Варто в самому кінці відзначити, що це аніме було від автора Mind Game (не тільки Сатоші Кон міг щось на зразок робити, нехай твори відрізняються, їх контекст, подача, її форма і т.д.), але сподобалося все ж таки більше. Також варто відзначити тайтли, які частково (!) його нагадували:
    - Saekano: How to Raise a Boring Girlfriend. Тут багато чого було, але контекст схожий.
    - Oreimo. Фантазії автора грали у різних нечастих аспектах і було начебто створення ігор.
    - Меланхолія Харухі Судзумії. Створювали треш-фільм. Так собі це виглядало =/
    - Chuunibyou Demo Koi ga Shitai!
    - FLCL
    - Genshiken. Про отаку, як і Oreimo, котрий багато чого себе з цього тайтла взяв.
    - My Dress-Up Darling. Отримувати насолоду від процесу роботи, хобі і т.д.
    - Кішечка із Сакурасо.
    - Kaze Tachinu.
    - Mimi wo Sumaseba?
    - Mob Psycho 100?
    - Ласкаво просимо до NHK?
    - Kaze no Tani no Nausicaä?
    - Hanasaku iroha: Home Sweet Home?

    Може щось і забув, але це лише те, що дивився і знаю.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 8 вересня 2023 03:05
    Обережно, можливі спойлери.

    Свого часу випадково про нього дізнався і через специфіку цього тайтла не хотілося дивитися, довго відкладав, нехай його багато хто і хвалили, але вирішив подивитися і не пошкодував. Фана вистачало в цій добротній і топовій штуці, хай із деякими нюансами, які не дуже позначились на підсумкових враженнях. Загалом багато і довго можна розписувати, але цей тайтл насамперед створений для того, щоб його дивитися. Споглядати весь той креатив та фантазію автора, як це все цікаво грало. Сам цей тайтл про творчість, в даному випадку про процес створення аніме, пошук ідей і т.д. А над самим аніме працювали різні люди, які насолоджувалися процесом, були на своїх місцях, зі своєю позицією і працювали над однією справою, нехай мотивації не завжди збігалися, але йшли пліч-о-пліч. І це все в контексті, у сеттингу школи та слайсу, нехай автори не обійшли тут бізнес та ділову хватку через одного персонажа. Ну і звичайно ж автор не пройшов стороною і посміявся, висміяв школярів, їхній спосіб життя і не тільки. Вистачало ще й різних відсилань(?), наприклад на Хаяо Міядзакі та "роботів" Еви нового покоління чи ери, не пам'ятаю як там говорилося + на цьому моменті відразу ж згадався FLCL і як там роботи лізли з голови=/

    Окремо варто виділити добротну, специфічну, психоделічну малювання з гарною технічною складовою та придатний саундтрек з чесним та прикольним опенінгом.

    Загалом, сподобався цей прикольний, своєрідний, специфічний, не типовий і не стандартний (не зовсім, але), психоделічний і за своїм оригінальним і топовим твіром, який був добре збитий і практично без зайвого, тому що динаміки йому більше. Ну і з оцінкою досі не визначилися, просто 9 може бути завищеною, хоча... Правда цей тайтл мені нагадав, що таке по-справжньому дивитися сильний твір після безлічі таких собі творів, хай і з нюансами. Причому після цього аніме почав дивитися One Punch Man... який м'яко сказати мене сильно здивував і перший сезон залпом подивився.

    Буде ще один момент, мабуть.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 5 вересня 2023 23:30
    Цитата: furunze
    У мене виникли дивні паралелі з ФЛКЛ.

    До речі, це аніме від дуже талановитих людей.
    Так, є таке. Але цей тайтл мені більше подобається + автор робив ще Mind Game.

    Цитата: furunze
    Якщо друга серія могла здатися нудною і якоюсь казково-дебільною, то третьою серією аніме показало усі свої сили.
    Так, дуже місцями здивувався від якості тайтла, бо очікування були такі собі... але як завжди є зайві елементи, без яких явно краще било, але маємо, що маємо. У будь-якому випадку проект талановито зроблений, добре збитий.

    Щож, додивився. Прикольний та топовий твір.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 4 вересня 2023 21:45
    Дякую за переклад та озвучку цього оригігального проекту. Але дуже замучився з першим плеєром=/ не відображаються серії, а поки знайдеш що до чого дивився... кілька разів дивився не те, що хотів і т.д., хай і не шкодую, все одно цікаво було та фану висточало.
    Цитата: Мандарин
    Доречі, можна помітити що автору подобається творчість Хаяо Міядзакі)
    Не тільки. Відсилань вистачало, часто тонко зроблених.

    --------------------
  • Мандарин Анімешник

    Дата: 31 липня 2023 16:43
    Дякую за переклад! Від аніме і анімації дівчат мурашки беруть! Доречі, можна помітити що автору подобається творчість Хаяо Міядзакі)
  • sashko san АдмінКО
    Дата: 23 квітня 2023 00:21
    Swarg,
    Pipa,
    виправлено 

    --------------------