Наприклад, 

Ґлейпнір

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Жар-птиця Едем 17

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2023
Жанр: Драма, Історія, Надприродне, Психологія, Романтика, Триллер, Фантастика, Фентезі, Шьонен
Режисер: Нішімі Шоуджіро
Студія: Studio 4°C
Серій: 4 з 4 (24 хв.)
Перекладали:
ЕйджMaslinka
Ролі озвучували:
Робота Голосом: TenebrisLil_CheBeHappyKotyavrЕйдж
Glass Moon
:
GweanMaslinka

Дивитися Жар-птиця Едем 17 онлайн

З незапам'ятних часів і до епохи колонізації космосу існує одна легенда, яка залишилася незмінною в кожній книзі з історії - про безсмертну Жар-птицю. Істота, чия кров, як кажуть, дарує вічне життя або мудрість, сяюча постать забезпечує продовження розумного життя у Всесвіті, наглядаючи за людськими цивілізаціями та їхнім розвитком.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Осінь 2023 / Робота Голосом / Glass Moon
7 місяців і тиждень тому
2K
8.1/10 (18)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Moskalitohvorilydu Анімешник
Дата: 5 лютого 2024 16:15
  • 0
    Дуже глибоке аніме дивлячись яке, поринаєш у роздуми про нескінченне й неминуче. Рекомендую всіма руками й ногами до перегляду! (Чимось схоже на аніме "Милий у франксі", яке я також рекомендую до перегляду)
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 26 січня 2024 00:39
  • 0
    Прода.

    Спойлери.

    Ну і Земля майбутнього само собою тут, як і в багатьох інших, різних творах жанру фантастика - переживає не найкращі часи. Вона поступово/впевнено вмирає і нею правлять старі пердуни-консерватори, які бояться за свої дупи у цьому антиутопічному, постапокалептичному антуражі.

    Також під час подорожі жгг Галактикою/Всесвітом, добре було показано, що є собою людина на цьому всьому тлі. Фоні Всесвіту, якого може бути не кінця ні краю, хоча з цим твердженням посперечалися б математики.

    Само собою подібних проектів вистачає/вистачало (нехай і не в такому сеттінгу/виконанні/обробці). Свого часу навіть пару Радянських творів на кшталт бачив і це крім деяких прочитаних книг (крім Західних творів у принципі). Чомусь постійно мене переслідували почуття дежа-вю. З відмінним (?) ендінгом теж саме. Можливо скучив саме за творами такого штибу, не знаю і просто дивно як багато хто пройшов повз нього... Оцінка на MAL і кількість переглядів більш ніж промовисті=/ Нехай зім'ятість і подекуди сумбур було видно неозброєним оком, хронометражу на більш детальне розкриття потрібно більше, але автори видно що намагалися, вичавлюючи що могли з того що мали. Сумно. Все як завжди.

    На цьому вистачить про цю трагедію (? Напевно, так воно і є), нехай щось і прогавив у своєму потоці думок=/

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 25 січня 2024 23:45
  • 0
    Дякую за переклад та озвучку.

    Обережно спойлери!

    Починається все з фільму "Марсіанін",коли головні герої прибули на безлюдну планету і почали на ній облаштовуватися, і як же подекуди і по-різному мене здивувало все те, що було далі. У продовженні, після "Марсіаніна", було показано як/звідки бере свій початок цивілізація як така (канібалізм, інцест і таке інше).Ну і як тільки Вавилон відбувся і мати його, спляча красуня, яка при старінні молоділа (ух, як це читалося=/) - вирушила в подорож, щоб хоч ще раз побачити свою батьківщину, Землю. І як не крути на це все було дивитись цікаво та захоплююче (картинка трохи специфічна, АЛЕ), після "Паразита" залпом і цей таким чином глянув (бідний мій сон). Нехай відразу було зрозуміло, що хотіли сказати автор(и), бо говорили прямим текстом. Різні назви та імена про це "трохи" натякають, не кажучи про різні образи, алегорія та метафори.

    Загалом непогано показали як зароджувалися цивілізації в сеттінгу фантастика на додачу з різною міфологією, як приклад Біблійної: Едем, Каїн, який вбив Шиву=/ Чихіро, Залізний ковчег, смертні гріхи та інше. Символічно, що той хто зробив людей в Едемі зіпсованими, жадібним і посіяв яблуко розбрату – був барига/торгаш. І таким чином Вавилон/Едем, цивілізація впала, "люди" зжерли один одного ("Саме існування людей - це помилка") і при цьому процесі на Землі, до того ж, символічно підірвали ще й ядерну бомбу на останньому райському острові, що залишився. Начебто натякаючи, звідки цивілізація бере свій початок, потім йде розгойдування і кінець. І так по колу у своєму нескінченному (?) циклі. Жгг в результаті повернеться назад в Едем і... Загалом є тут трохи розкриття, причини і слідство теж автор(и) встигли провести за такий короткий період в такому об'ємному творі, прям трохи аніме "Акіра" згадав=/ Хоча так, багато додумував і інтерпретував, що у самому аніме, що у "відгуці" як сам хотів, а прав місцями виявився чи ні - питання.

    Можливо ще буде.

    --------------------
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 16 вересня 2023 20:54
  • 2
    Дякую за переклад та озвучення команді Glass Moon, класна і майже класична фантастика, і хай не вводить в оману надмірний перелік жанрів; доволі сильно відчувається, що джерело не надто сучасне, хоча підняті питання актуальні зараз як ніколи.