Наприклад, 

Дівчата і танки

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

18+

Берсерк: Пам'ятне Видання

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2022
Жанр: Бойовик, Війна, Драма, Жахи, Пригоди, Фентезі
Режисер: Тосіюкі Кубоока
Студія: Studio 4°C
Серій: 13 з 13 (25 хв.)
Переклад: Della
Ролі озвучували: Prorok, SA10, Дивудав, Yudgi

Дивитися Берсерк: Пам'ятне Видання онлайн

Берсерк: Золотий ера – Memorial Edition – це аніме-серіал 2022 року, який повернеться до оригінальної саги про Берсерка. Оновлені персонажі , сюжет залишиться незмінним, боротьбам Ґатса зі злом. За жанром «Берсерк: Золотий вік - Memorial Edition» належати до категорії Військове, Драма, Пригоди, Надприродне, Жахи, Фентезі, Екшен. Це аніме має тему для дорослих, тому воно може не підходити для юних глядачів.
Приємного перегляду
Осінь 2022 / THE VOP
8 місяців і тиждень тому
5K
9.2/10 (30)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 25 квітня 2024 19:57
  • 0
    Прода. Спойлери.

    - Тут більше цензури чим раніше, хоча, звісно далеко не все прибрали. Кекс який не який був, а ось жорстокість місцями не слабо так порізали. Не пам'ятаю як в трилогії було, але таке як більше.

    На цьому досить писати про цю повчальну та красномовну історію стрімкого взлету та такого ж падіння, дружби, кохання, різних історій в яких були дурні помилки та геніальні рішення, та багато чого ще. І після перегляду цього серіалу який звісно зайшов, але сприймався він суперечливо, як не крути і краще вже дивитися класичний серіал, а не цей де-факто "огризок". Тим не менш, тут хороших емоцій теж вистачало і в один момент навіть накатила така думка (не важливо насікільки вона вірна) по тим часам, коли у мене ще були не збиті "старі стандарти якості" і тоді далеко не все зараз до кінця зміг додивитися, як і оцінити так високо, так і в топ добавити. Сумно це все, скільки різного передивився, навіть того, що дивитися як мінімум - не треба було. З іншого боку, багато старих різних творів, які не дуже у свій час зайшли, зараз могли сприйматися краще.

    Також, тепер розумію "душніл", яким у свій час не зайшла Трилогія. Хоча вже давно дивився класичний серіал (17 рік), але по пам'яті, на око і інтуітивно можна побачити і відчути скільки тут не було. Вистачає сумбура, зім'ятості, відвертої недомовленості і т.д. І дійсно, краще тут вже сам класичний серіал дивитися, бо тут чим ближче до фіналу, фану ставало все ж менше, через багато перелічиних мінусів і все ж сподобалося і місцями навіть було класно=/ Але?

    Ps Шкода, що не було змоги у свій час написати, дивився в кінці січня... а пофік вже.


    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 24 квітня 2024 23:16
  • 0
    Прода. Спойлери.

    - Різна тематика.

    Дружба, політика і війна, що добре показують як вони друг другу підходять і в той же момент суперечать, відштовхуються. Хороший тут момент був з губернатором і генералом Боскорні, поки солдати слухалися генерала все було ок, у них була концентрація на полі бою. Коли вліз той хряк і сказав що за голову живого Гріффітса буде нагорода, все попливло, солдати почали відволікатися від головного. В самий перший перегляд сильно виглядав і сприйняв цей момент.

    Історія с Каской показує чому з-за жіночої філіології, дуже далеко не всі з них можуть бути воїнами... "Жінкам доводиться важко". Кумедно, але в "Mieruko-chan" де були відсилання на Берсерка, брат Міко дещо в схожому дусі їй казав.

    Бачення війни з усіма своїми аспектами.

    Сліпа віра в перемогу сліпцями, які нічого крім свого носа не бачуть, але й носа теж=/

    Лідерство, його плюси і мінуси.

    Мінуси.

    - Кричуща масовка бісила, а який же буде треш в 3D серіалах з гіпертрафованими реакціями персонажів=/

    - Не пам'ятаю чи були в оригінальному серіалі кліше, але тут такі були і вони теж бісячі.

    - Все ж розуміння того, що скільки усього тут не має (тут половина старого серіалу, а автори щей повторами зловживали, нда, скільки хронометража на вітер, серйозний мінус), скільки важливих аспектів та іншого... ось це сильно давило і чим далі до фіналу, тим спокійніше відносився до тайтлу в плані емоцій.

    - Деякі візуальні моменти про які і так вже кому не лінь написали.

    - Тут більше цензури чим раніше, хоча, звісно далеко не все прибрали. Кекс який не який був, а ось жорстокість місцями не слабо так порізали. Не пам'ятаю як в трилогії було, але таке як більше.


    Буде ще частина.


    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 23 квітня 2024 21:30
  • 0
    Прода.

    Спойлери, нафік=/

    - Діалоги цікаво було слухати та не було бажання їх пропускати. Води не було. Багато чого суто у справі. Вистачало придатних випадів. Чого тут вартує один такий від обличчя Гріффітса про мрії і справжню дружбу (прям битва ідеалістів, як Фудзікі та Ірако Сейген з "Шігуруй" тощо тощо тощо, скільки таких персонажів було з часів Devilman). До того обіцяв Гатсу що не зміниться і обіцянку він свою стримав. Але великий мінус в його розкритті - це те, що не було сцени де він стояв в озері з Каскою, мився після того як торгував собою і казав, що буде будь якими шляхами йти до своєї мрії. Тобто він завжди був таким не зважаючи на його тут фінальний вибір і свою натуру він не ховав, а самі люди його просто не зовсім сприймають як треба + його команда жила в ілюзіях щодо нього і не бажала бачити реальність (харизма, слава, легка нажива тощо). А в реальності він загалом зробить те, що й хотів завжди зробити. Звісно це його не виправдовує.

    Також тут була ще цікава філософія та міркування про життя, цілях та його причинах. Але не те що було в оригіналі або класичному серіалі.

    - Персонажі.

    У персонажів є розкриття і розвиток. Джудо шкода, як і дилду. Каска, ця "Жанна д'Арк" бісила, нехай і зрозуміти її можна було, але типаж її трохи дістав. Безсмертний Зод, Носферату ок, але мало. Але дійсно сильних персонажів для мене тут було лише два, це крутий, сильний Гатс і суперечливий Гріффітс.

    Гатс зарізав дитину блакитної крові (рідкість для гг), але не показали як він таким сильним став, коли пішов з банди. Нда. Невже неможна було знайти по 5 хвилин на купу важливих моментів? Зато самоповторів десь на серію було=/

    Кумедно, коли у свій час вперше побачив Гріффітса, прийняв його за дівчину, хех, тоді ще не був толком знайомий з аніме тощо.

    А ось персонажа з відзнакою мінус, хочеться виділити палача, нелюда. Таке вражежння що раніше у нього був інший дизайн, тут він має не "людський вигляд" і якщо раніше у нього інший дизайн був, то навіщо змінили? Важливо не так як він виглядає, а що в середені, нехай це і банально.

    Можливо буде ще=/


    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 22 квітня 2024 22:25
  • 1
    Спойлери.
    Мабуть не треба було писати коли стільки часу пройшло, але... Щеб добити перший Психопаспорт і другий Вінланд, коли майже рік пройшов=/

    (Цей серіал направлений не стільки на цю версію, стільки на всю серію, ну частково)

    Сама перша реакція була: ось це воно (екшн та війна зі своїми принадами), але без флешфорварда і класного випада про долю (ех, ми все про...), хоча перший момент не дуже все спойлерив в оригіналі. Також це саме та франшиза з якої +/- серйозно або частково (з кінця 20 року взявся по справжньому) починав дивитися аніме в такому вже далекому 2016 році і глянув в той час саме трилогію, яка тоді дико зайшла, а сам "ламповий" серіал гляну тільки через рік, якщо не рахувати два 3D серіала=/ Далі (не завжди коротко по пунктах, що зайшло, а що ні:

    Плюси.

    - Сюжет класний, так, навіть при першому перегляді багато чого зміг прочитати/вгадати, але твістів вистачало, а фінал який...

    - Динаміка є, не часто так буває, что не хочеться включати прискорення, бо і так добре, нехай інколи і включав. Інша сторона оповідання дуже летить, багато моментів тупо не розкривають і це тільки по відношенню до класичному серіалу, а не манги. І... скільки тут було спойлерів у другій серії.

    - Саундтрек звісно не старий серіал, але теж ок (епік трохи виділявся=/) + багато тут композицій зі старого, які могли спричинити мурашки, працювали вони тільки так. Особливо "Sign" ("Forces" теж), який у свій час заслухав до дірок. Ендінг тут гарний, сумний і можливо показовий + треба знайти переклад. Ну і його змінять при кардинальному повороті сюжету.

    - "Мальовка" мені зайшла, екшн норм, дизайни теж. Тіж персонажі виділяються своїм дизайном, різноманіттям деталей, нормальними пропорціями тощо.

    - Постановка битв, все ж нічого так, як не крути, але дуже далеко до "Непорочної Марії". Правда і тут вистачало різних видів військ, інвентаря тощо. Приклади, кавалерія з піками, кінні лучники (не часто їх можна зустріти де не де), різноманіття різної та зброї та обладунків, їх дизайну. Але багато цих моментів просто розбиваються о японщину=/

    Є ще "потуги" в тактику при масованих, менших та одиночних битвах.

    Буде мабуть ще=/

    --------------------
  • Jack7on Анімешник

    Дата: 10 квітня 2024 15:09
  • 0
    Цитата: патлатий
    Цитата: Jack7on
    Della,
    Зрозумів, дякую) Тільки шкода що завершення цієї класної історії ми вже навряд побачимо...
    Цитата: Jack7on
    Della,
    Зрозумів, дякую) Тільки шкода що завершення цієї класної історії ми вже навряд побачимо...
    продовження історії досі йде, але поки тільки як манґа (манґа досі не закінчена, тому можливо зроблять екранізацію продовження манґи, сподіваюся, що не в жахливому 3д...)
    зрозумів, дякую, ну будемо сподіватись)
  • патлатий Анімешник
    Дата: 8 квітня 2024 22:19
  • 1
    Цитата: Jack7on
    Della,
    Зрозумів, дякую) Тільки шкода що завершення цієї класної історії ми вже навряд побачимо...
    Цитата: Jack7on
    Della,
    Зрозумів, дякую) Тільки шкода що завершення цієї класної історії ми вже навряд побачимо...
    продовження історії досі йде, але поки тільки як манґа (манґа досі не закінчена, тому можливо зроблять екранізацію продовження манґи, сподіваюся, що не в жахливому 3д...)
  • Максим Склярець Анімешник
    Дата: 27 січня 2024 17:30
  • 0
    Боже бл. ви це переклали. нііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііі. Це ж халтура халтури
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 22 січня 2024 11:25
  • 0
    Дякую за переклад та озвучку.

    По першим серіям/серії було прям класно, далі теж місцями також було, але, все ж розуміння того, що скільки усього тут не має (тут половина старого серіалу, а автори щей повторами зловживали, нда, скільки хронометража на вітер), скільки важливих аспектів та іншого... ось це сильно давило і чим далі до фіналу, тим спокійніше відносився до тайтлу. Фінал доречі, майже нічого не викликав (він сильний, так, можливо навіть дуже) по різних причинах, вже знав що буде, а також через дещо інше =/

    Ну і зараз навіть не знаю що ставити, звісно дуже сподобалось, місцями/часто класно було, але вистачає довбаних але. Хоча звісно не шкодую що дивився, місцями фана було дуже багато, місцями +/-

    Цитата: Kenny56
    Але ж кадри з фільмів. В чому прикол цього перезапуску? 0_о
    Гроші?

    --------------------
  • MaJIbIu Анімешник
    Дата: 18 січня 2024 19:15
  • 1
    так а в чому відмінність - я спеціально першу серію порівняв, все те саме
  • N1K0LAJ Анімешник
    Дата: 12 грудня 2023 14:57
  • 0
    а коли нові серії будуть? може хто знає?
  • Ми турбуємося про вас
    Якщо вам не виповнилося 18 років, то покиньте цю сторінку, оскільки це аніме може негативно вплинути на Вас.
    Так мені є 18 років
    Ні мені немає 18 років