Наприклад, 

Інуяша

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Панування семи магічних мечів

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2023
Жанр: Бойовик, Фентезі, Школа
Режисер: Масато Мацуне
Студія: J.C.Staff
Серій: 15 з 15 (23 хв.)
Переклад: RED-sel1g, mlyn4ik
Ролі озвучували: Gradus, MaryB, Potato, Snow art, Genk1to, keti.sven, RED-sel1g, Янлі, михайлівстви, OnVerzus, Liberty, DeT, RED - sel1g

Дивитися Панування семи магічних мечів онлайн

У світі магії існують смертоносні незворотні техніки, широко відомі як заклинання. Ці рідкісні та невловимі заклинання, як і їхні виконавці, оповиті таємницею, і лише їхня абсолютна смертоносність відома широкому загалу.
Щороку весняне цвітіння означає новий набір учнів до престижної школи магії Кімберлі. З реакціями трепету і здивування, урочистим парадом, повним магічних звірів, вітають новачків у навчальному закладі. Серед них - таємничий Олівер Горн, чия байдужість змінюється на захоплення, коли він помічає особливу постать - дівчину в дивному вбранні, озброєну японським мечем.
Починаючи з церемонії вступу, Олівер розуміє, що в Кімберлі не все так, як здається, адже поява лабіринтів, монстрів та інших загроз загрожує новому студентському колективу і саме вони досліджують переплетені долі двох воїнів, які розкривають темні істини, що ховаються в стінах академії.
Приємного перегляду
Літо 2023 / Кіото
6 місяців і тиждень тому
44K
7.3/10 (170)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
нудьга Анімешник
Дата: 5 квітня 2024 00:16
  • 0
    після 5 серії все починає погіршуватись взагалі немає розв'язки щодо того щоб він починав мститися просто падає до звичайного аніме не більше

  • dalirika Анімешник
    Дата: 24 грудня 2023 18:09
  • 2
    Мені от цікаво, як Олівер буде мститися остальним. Дякую за озвучку be 
  • Andrey Romanovskyi Анімешник
    Дата: 12 грудня 2023 15:08
  • 0
    Зараз на 6 серії....вже немає сил, дуже хочеться дропнути. Люди, там далі серіал планує ставати нормальним? Чи те саме?
  • Shan4es Анімешник
    Дата: 4 грудня 2023 00:43
  • 0
    Як на мене в цього аніме не буде 2 сезону. Моя думка чому так: Почну з сюжету він тут дивний, дуже дивний. На початку навіть і розмови що гг хоче вбити директора і вчителів (ну я таке не пам'ятаю) далі десь з 6 ідеть ну прям дивні сюжетні твісти і лінію. Фінал сезону як і кінець для гз(?) дуже дивний тут вона типу хочу вбити 2хв минуло і все я плачу коли останій раз мене так обіймали, ще дві хвилини моє кохання рятувало і вбило(?) мене. Режесиру, самі бої гарні, але те як все іде до них, досить часто вони беруться не звідки і не несуть сенсу для сюжету (великого), і скіпаються за 1-2 макс і таких боїв тай такого плану дій і моментів і самому аніме досить багато, дуже різка зміни вектору сюжету, в кінці однієї серії в них турнір, в наступній вже викрадення, так це могло бути цікаво, але як тут зробили це, ну це просто жах як на мене Таких моментів теж багато той же самий перехід дівчини з дивним оком(я одразу підся перегляду забув її імя😅) від злодія до наставника, він теж міг бути гарним, але знову таки в них це не вийшло. В одній серії вона вбити хоче їх, а в наступній дає її лабораторію. Загалом весь сюжет відчувається ніби він сам не знає куди рухатися і що від нього хочуть (автори теж ж), щей невелике відчуття що купу купу всього вирізали вже під час продакшену. Загальній мій висновком: Аніме могло бути набагато краще і цікавіше, але є декілька але. Перше, персонаж їх багато і всі по троху розкриті, але цього розкриття мало. Краще вже 2-3 але дуже добре розкриті за 15серій ніж більше 7. Друге хронометраж в 15 серії впихнули купу всього, але толку ноль, краще це було розкидати на серій 20 хоча б. Короче гарна режисура, більший хронометраж, менше персонажів (або ще більше хронометраж щоб кожного добре розкрити), більш чіткий сюжет (і не додавати щось посеред нього(якщо для цього не було раніше вудок)) і звісно більший бюджет щоб все це реалізувати. Моя оцінка 6/10 могло бути краще задатки є для цього, але це не найгірше що я бачив. Загалом разок глянути з вимкнути и мізкам можна(якщо є зайвий час який треба вбити) P. S. Думаю з кращою реалізацією міг бути шанс на 2 сезон, а так слабо віреться (хоча якщо він буду сподіваюсь він буде набагато краще)
  • Lordas Анімешник
    Дата: 17 листопада 2023 22:01
  • 1
    У кінці ті двоє - просто зникли ? Розсіялися на дрібні частинки магії ? Якось занадто. Можу додати, що все надто зациклене на підземеллі, у не була власна ціль і я, коли вирішив дивитися, очікував, що він поститься своїм кривдниками, тобто я очікував щось подібного до "Тіньового саду". Звісно я не проф. критик, щоб судити, але як глядач скажу, що все могло бути цікавіше.

    P.S. Задум з магією і подібним фентезі й фантастикою, типу Гаррі Поттера - прекрасний, але виконання підвело, сподіваюся, що в продовженні (якщо воно буде сподіваюся) це виправлять.
  • Dstas Анімешник
    Дата: 2 листопада 2023 00:16
  • 2
    як на магічне аніме дуже непогано - заклять не 3 з половиною на брата, як зазвичай буває в такого роду проєктах, різні магічні родини, різні магічні явища, різні магічні істоти - автори пробують у комплексність. разом з тим, є враження, що серій замало, багато чого недоказано і не пояснено. сподіваюся, що буде продовження. до Нареченої чаклуна цьому аніме як до неба і навіть далі, але воно на 33 голови вище за всі інші аніме про магічні школи і тому подібне...
  • Nik Koz Отаку
    Дата: 31 жовтня 2023 01:22
  • 0
    Темп розповіді та сам сюжет доволі повільні, також стиль тут на любителя, попри доволі таки цікаву тематику магії та школи, тому кожен повинен обирати чи дивитись, з явно позитивних деталей тут доволі не поганим є музичний супровід, з негативу для мене особисто є питання чому по факту у магічній школі нічого і не навчають по факту, а студенти і так чимало чого знають до вступу.

    Цитата: BadWolf
    Дико люта збочена кінцівка, сценарист походу обдовбався найгіршої наркоти в світі, щоб таке придумати, або вирішив сюжет із фанфіків взяти )
    Мені, аж стимул це дало додивитись попри вже явне не бажання далі перегляд продовжувати.
  • Alexey Smirnoff Анімешник
    Дата: 28 жовтня 2023 15:49
  • 1
    переклад і звучення сподобалися... але рекомендувати цей тайтл нікому не буду... він аж занадто дивний
  • Alexey Smirnoff Анімешник
    Дата: 22 жовтня 2023 12:16
  • 0
    щось забагато усього: магічна школа, суперГГ із таємним минулим, магія, ЛГБТ... 
  • Aldrakonis Анімешник
    Дата: 21 жовтня 2023 17:29
  • 0
    нехай це анміе залишиться Кастроване як і фінал цього сезону...більшого сюжетного пи***ця я навіть не пригадаю 3/10 то навіть не проходняк...то просто не треба починати дивитись