Наприклад, 

Мобільна броня Ґандам. Грозовий Сектор. Грудневе небо

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Гени штучного інтелекту

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2023
Жанр: Драма, Психологія, Триллер, Фантастика, Шьонен
Режисер: Сато Юзо
Студія: Madhouse
Серій: 12 з 12 (24 хв.)
Перекладали:
ЕйджMaslinka
Ролі озвучували:
Glass Moon: MaslinkaGwean
THE VOP
:
ProrokYudgiSA10Дивудав

Дивитися Гени штучного інтелекту онлайн

Дія цього науково-фантастичного збірника про лікаря, який "лікує" проблеми роботів і гуманоїдів, відбувається в недалекому майбутньому, коли гуманоїди зі штучним інтелектом становлять 10% населення. Головний герой, доктор Судо Хікару, також має таємне ім'я Моґґадіт, під яким він таємно береться за незаконні медичні процедури.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Літо 2023 / Робота Голосом / Glass Moon / THE VOP
6 місяців і 2 тижні тому
21K
8.1/10 (74)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Ромчик Анімешник
Дата: 5 січня 2024 23:18
  • 0
    Serg03032022,
    SOMA дуже цікаво до теми підоходить, якщо цікаво грати у щось.
  • Juke Box Hero Анімешник
    Дата: 4 січня 2024 17:51
  • 0
    Питання до того, хто розставляв теги: в якому місці це аніме - трилер і чому "трилер" з двома "л"?
  • Anbiot Отаку
    Дата: 7 грудня 2023 21:18
  • 1
    Щиро вдячний за чудову адаптацію.
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 5 грудня 2023 18:17
  • 0
    Цитата: Eudgen
    Добре озвучений, але поганий серіал. Обірвані, погано сформульовані думки, спроби у вангування та філософію, зокрема усвідомлення суті прогресу, а також природнього та штучного у світі. Але спроби дитячі, простяцькі - це ось добре, це ось погано, а це ось самі думайте, бо це в нас така загадка. Схожим способом передана і романтична лінія, але це єдине у що я повірив у серіалі - ось такими незграбними люди справді бувають.P.S.> у фінальній сцені накрило флешбеком з "Цілісно-металевої оболонки". Будь ласка не чіпайте нічого у зонах бойових дій і особливо це стосується предметів, що виділяються, наприклад дитячих іграшок.
    Ну так це ж шьонен і у цьому одна з самих великих проблем серіалу (тому дав аніме скидку на це, бо бо). Був би сейнен, то можливо краще подача була деяких тем та контекстів. Також таких аніме не так вже і багато + автори вирішили ось так все зробити, щоб показати у слайсі той світ яким він став через призму всіх історій і т.д. Але, краще б вони більше хронометражу на історію витратили (це у японців давня проблема, більше, а ось якак якість... питання). І якщо у продовженні будуть з цим трабли, а не сюжет, то все буде не дуже добре=/

    --------------------
  • Eudgen Отаку
    Дата: 5 грудня 2023 06:08
  • 0
    Добре озвучений, але поганий серіал. Обірвані, погано сформульовані думки, спроби у вангування та філософію, зокрема усвідомлення суті прогресу, а також природнього та штучного у світі. Але спроби дитячі, простяцькі - це ось добре, це ось погано, а це ось самі думайте, бо це в нас така загадка. Схожим способом передана і романтична лінія, але це єдине у що я повірив у серіалі - ось такими незграбними люди справді бувають. P.S.> у фінальній сцені накрило флешбеком з "Цілісно-металевої оболонки". Будь ласка не чіпайте нічого у зонах бойових дій і особливо це стосується предметів, що виділяються, наприклад дитячих іграшок.
  • AlexFox Отаку
    Дата: 30 листопада 2023 19:58
  • 0
    Дякую за переклад і озвучення команді The VOP. Аніме цікаве, кожна серія розказує по дві історії з майбутнього людського життя побудованого пліч-о-пліч з ШІ, десь сумні долі, десь ні, але чомусь воно несправедливо погано оцінене американським mal'ом, хоча історія дуже добре показує наше майбутнє, до якого ми впевнено рухаємося.
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 25 листопада 2023 17:56
  • 0
    Дякую команді Glass Moon за переклад та озвучку.

    Прода.

    Обережно спойлери!

    "Цей термін з'явився в стародавніх Афінах 1-го століття, коли історик Плутарх поставив це питання. Корабель Тесея з грецької міфології знаходиться на виставки в музеї, і то як частини корабля замінюються і проходять ремонт, чи залишається він тим же за стільки років? Після того, як його частини будуть замінені, Плутарх не знав цього в той час, але його парадокс також ставився і до людської біології. Як і корабель Тесея, клітки в людському тілі довго вмирають і відновлюються. Якщо тобі 30 років, то в твоєму тілі не залишилося тих клітин, коли тобі було 10 років. Так що якщо в тобі не залишилося нічого від 20-річної давності, чи ти є тією самою людиною, що була в 10 років? Корабель Тесея - парадокс, який б'є точно по суті існування"
    . Ще була тема про пройдений шлях і накопичений досвід, що потрібно самовиражатися різними способами або якщо зробити копію свідомості людини і переставити її іншому "кіборгу", чи можна цю людину назвати справжньою? (Тут повторююсь) Про людяність і що таке людина в принципі. Людина якого типу перестала бути собою у своїй масі, але веде себе подібним чином і т.д. Можна більше написати + нижче добре і у справі написав TrIgeR_256, тож у деяких моментах не потрібно повторюватись. Можливо воно і краще=/

    Мальовка +/- сподобалась, дизайн персонажів теж, а от із очима часто трабли були. Тут не дуже.

    У будь-якому разі серіал мені сподобався, не рахуючи деяких нюансів, нудних історій (є історії які просто обірвалися і хз що далі), але в топ поки не додам, потрібно знати що буде в продовженні, можливо там і цілісний сюжет піде (тут якась нитка простежувалася, але), а не короткі, непогані уривчасті історії. Крім ложки дьогтю як елементів шьонена і чібі, які були часто зовсім зайві, як це часто буває. Як звичайно, японці роблять гарне гірше і це б'є за загальним враженням. Тут не критично, але не приємно. Інша справа це оцінка на MAL. Дуже дивно, що вона така низька, твір звичайно своєрідний, але 6.5 тайтл не заслужив. В черговий раз можна зловити підтвердження, що оцінки - це фікція і часто/просто ні про що. Нехай це не скасовує проблеми цього чи інших тайлів, але.

    Ps Так собі вийшло, але нічого вже міняти не буду.



    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 23 листопада 2023 23:33
  • 0
    Обережно, спойлери!

    Це той випадок, де автори від імені мгг наприкінці коротко +/- охарактеризували весь твір:
    "-Один учений сказав, що люди раби неублаганного прогресу і що саме ШІ звільнять від цього рабства.
    -Тепер люди живуть у світі, який опирається на ШІ. Хочуть любити, хочуть щоб їх любили. Помиляються та спокутують помилки. Прагнути світові, але не відкидають насильства. Продовжують жити як завжди жили.
    -Всі відповіді у твоїх руках Содо (мгг). Безпечної тобі пожорожі."
    Зрозуміло, що тепер треба чекати продовження і хз що там буде. А сам серіал в цілому як мінімум непоганий, цікавий і з таким же задумом, який не часто зустрінеш і прямий схоже з ходу не відразу ж згадав, що опосередковано тут Лейн виділялася, не суть.

    Саме аніме про можливе майбутнє, де еволюція, прогрес людства дійшов до тієї стадії, де багато людей почали напихати себе аугментаціями з усіма, що випливають. Цікаво це все виглядало в поєднанні з багатьма можливою соц.проблематикою яка могла виникнути в подібній реальності, хоча багато тем не чужі нашій епосі/простим людям, тому і цитував на початку. Інша річ, що через ці аугментації, людьми чи самі вже люди могли себе налаштовувати на ту хвилю, яка їм потрібна була (емоції, почуття, поведінка в негативному чи позитивному ключі), нехай часто було добре видно, що проблему часто це не вирішувало і було підтверджено різного роду та якості психологічної складової, крім закінчень історій. Також таким чином буде набагато простіше керувати людьми, тому чисто віддалено згадав "Equilibrium". До речі, цікавий момент був у опенінгу, де дитина ще/вже в лоно матері була з аугментаціями (очі). Схожий момент нагадую наприкінці "Deus Ex: Human Revolution" за Шаріфа. Він був прихильником абсолютного прогресу, якщо правильно пам'ятаю.

    Загалом було цікаво і навіть захоплююче споглядати за різними взаєминами, між людьми, гуманоїдами та роботами. Тут просувалися цікаві думки, роздуми, питання та питання, а чи є у роботів "душа"? Або як вони намагаються усвідомити себе, але з різним, змінним успіхом. Точніше не зовсім було зрозуміло, усвідомили вони себе, ні чи були близькі до цього. Не пройшли автори питання, яке колись відмінно піднімало "Gits" про Я, свідомість і саму людяність, чи буде в цьому межа і можливо ніхто краще цю тематику не порушував. Можна і про «Філософська загадка «Корабель Тесея»: 

    Можливо буде ще.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 22 листопада 2023 21:10
  • 0
    Велике дякую за переклад та озвучку.

    Цікаве аніме з такою самою задумкою. Не так і багато подібного насправді, хоча теми, часто із соціальною (не тільки) проблематикою у можливому майбутньому і т.д. - нічого нового. У цілому добре було сказано у останній серії від обличчя мгг у кінці, про що були ці історії та саме аніме.
    Цитата: TrIgeR_256
    Дякую за переклад та озвучення, доволі цікавий фантастичний серіал на тему ШІ, багато прикладів взаємодії людей різного віку із іншими самосвідомими формами, та й проблеми, які виникають у героїв, виглядають достатньо реальними у нашому недалекому майбутньому.

    Хороший відгук.

    --------------------
  • Komthur Анімешник
    Дата: 15 листопада 2023 12:59
  • 1
    Чудове аніме, чудова озвучка. Вельми дякую за роботу команди озвучення.  hh