Наприклад, 

Ґуррен Лаґанн

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Темніше за Чорне: Близнюки та падаюча зірка

Рік виходу аніме: 2009
Жанр: Бойовик, Детектив, Фантастика
Режисер: Окамура Тенсей
Студія: Bones
Серій: 12 з 12 (24 хв.)
Переклад: MadGuy
Ролі озвучували: UaMax

Дивитися Темніше за Чорне: Близнюки та падаюча зірка онлайн

У результаті падіння метеорита, Шіон Павліченко отримує здібності Контрактора, натомість платою за це стає прикутість до інвалідного візка. Хоча його сили ще не пробудились, батько вимагає обмежувати його контакт із сестрою близнюком Суо, яка й надалі продовжує жити повноцінним життям, аж доки в їхньому житті не з'являється чоловік у масці та чорному вбранні.
Це пряме продовження Серіалу 2007 та OVA-епізодів 2010 років.
Приємного перегляду
Осінь 2009 / UaMax
8 місяців і 2 тижні тому
5K
8.0/10 (33)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: Сьогодні, 12:33
  • 0
    Цитата: AlexFox
    Японці завжди всіх зображують стереотипно, то що тепер — ображатися. Он часто густо присвоюють борщ і вареники русні, але ж українці не біжать їм офіційну скаргу кидати про це, максимум в інеті пообговорюють і все.
    Частково (?) Це проблема саме нашої країни, яка проводила таку собі національну політику під час своєї незалежності=/ Як би вона була краще, то... але цього немає, можливо поки що, ага.

    "Золоте Божество" там доречі теж є Зелений Клин.

    --------------------
  • AlexFox Отаку
    Дата: Сьогодні, 11:39
  • 0
    Цитата: Yandere-kun

    Не співпрацювали скоріш за все, бо росіянам страшно не сподобався результат, багато "клюкви" (брехня, бо японцям пофік) і їх показали з поганої, карикатурної сторони, хоча японці тут показали усіх з таких сторін.
    Японці завжди всіх зображують стереотипно, то що тепер — ображатися. Он часто густо присвоюють борщ і вареники русні, але ж українці не біжать їм офіційну скаргу кидати про це, максимум в інеті пообговорюють і все.
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: Сьогодні, 11:13
  • 0
    Цитата: AlexFox
    Соу, Нік, Шіон — звідколи в русні є такі імена: це перше, що я подумав після перегляду 2 серій, ще й прізвище Павлюченко, явно українське коріння, схоже мати, або батько Шіон і Соу — японець/японка

    Початок сюжету в Зеленому Клині + а Павліченко та навички жгг, можливо це ось це відсилання. А імена - це теж часті проблеми, у багатьох творів різних авторів або є на це причина.
    Цитата: AlexFox
    Тепер з приводу самої країни: на болотах всі поголовно знають японську? Я так не думаю! Звісно зрозуміло, що це для того, аби зробити простіше, але все ж…

    Так завжди було, є твори про Середні Віки, де люди друг друга норм розуміють і розмовляють без проблем. Тому є тільки винятки, яких мало + ось тут таке було: "Дурень, тест та виклик істот (2010) / Baka to Test to Shoukanjuu"
    Цитата: AlexFox
    Певно або японці співпрацювали з тупими росіянами, які не могли їм дати правильний переклад, або вони тупо через ґуґл транслейт все переклали


    Не співпрацювали скоріш за все, бо росіянам страшно не сподобався результат, багато "клюкви" (брехня, бо японцям пофік) і їх показали з поганої, карикатурної сторони, хоча японці тут показали усіх з таких сторін=/

    --------------------
  • AlexFox Отаку
    Дата: Сьогодні, 10:59
  • 0
    Соу, Нік, Шіон — звідколи в русні є такі імена: це перше, що я подумав після перегляду 2 серій, ще й прізвище Павлюченко, явно українське коріння, схоже мати, або батько Шіон і Соу — японець/японка. Тепер з приводу самої країни: на болотах всі поголовно знають японську? Я так не думаю! Звісно зрозуміло, що це для того, аби зробити простіше, але все ж… Тепер про назви закладів: телескоп став біноклем і що це ще за "русская картошка", хто знає взагалі? Певно або японці співпрацювали з тупими росіянами, які не могли їм дати правильний переклад, або вони тупо через ґуґл транслейт все переклали. І останнє (поки що): все ж росіяни і українці хай би хто що не казав — схожі за багатьма параметрами і я щось дуже сумніваюся, що вони так переймаються за показані трусики чи навіть бюстгальтер, на пляжах ходять в основному в них (не казав би, якби не знав), тому це якось дуже вже "по-японському".
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 31 серпня 2023 17:35
  • 1
    Продовження.

    Кінцівка відкрита:


    Підсумок.

    У будь-якому випадку мені зайшло, хай не так як перший сезон, але 8 можна сміливо ставити. Інша сторона медалі, що без манги та Спешл, дуже багато було б не зрозуміло, але інтрига зберігалася б, до перегляду цих.

    Ps

    Ще після першого сезону хотів написати, але не став і все ж таки цікаво. Яка справа з польотами в космос або запуском супутників в той? Якщо не в анімі, то у манзі хоч щось із цього було? Чи це нове небо із псевдо-зірками заважало?

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 30 серпня 2023 22:35
  • 1
    Продовження.

    Обережно є спойлери!

    Музика слабша, ніж у попередніх, але все ж таки нормальна, як опенінг і ендінг.

    Мальовка як і раніше подобалося. Чого тільки очі у дівчат вартували. Було приємно дивитися.

    Діалоги були нормальні, є дуже придатні і в тему, є прохідняк, як завжди, в принципі безліч відсилань додається як на аніме, так і на інші речі.

    Організації.

    Мені сподобалося як їх усі зобразили у всьому тайтлі. Місцями м'яко сказати - серйозними, суворими та жорсткими.

    Коли ще після першого сезону побачив, що у другому буде лише 12 серій (не рахуючи 4 спешла), відразу ж занепокоївся. Що в черговий раз кінцівку можуть зробити не зрозумілою та сумбурною, не поставивши спроможність крапок над "i". І

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 30 серпня 2023 01:43
  • 1
    Можливо ще буде продовження.

    Обережно є спойлери!

    Після дорослого та серйозного ТБ-1 (не скрізь), манги та ова (хоча спешл вийшли вже після тв-2), як вони примудрилися багато в чому зробити не серйозний контент? Так було чимало серйозних і дорослих моментів + трилер, але місцями фентезі, романтика, дурна і не доречна комедія докорінно все псувало. Навіщо? Не розумію. Скільки дивлюся, не можу зрозуміти, навіщо добре робити гірше, і для якої аудиторії все це робиться. Також японці у своєму стилі додали чимало дітей, коли раніше їх було не так вже й багато, але були - так, але й дорослі не зникли з тб-2, як це було в Fate: Stay Night, після Fate: Zero, хоча це приквел, але дуже вдалий. Якщо про враження в цілому, то іноді після якоїсь із серій робив чомусь перерву, можливо через те, що було важко дивитися? Хто зна. Також місцями була присутня затягнутість, причому іноді через неї було нудно і нецікаво. Хоча написати, що весь другий сезон був таким – не можу. Цікавих моментів цілком було в достатку, та й сам він подекуди доставляв і в цілому залишився задоволений.

    Персонажі... частина нових не вразила, переважно тут справа стосувалася розкриття та розвитку, і того, що практично ніхто з них не чіпляв, через що не було їм якогось співпереживання. А ось старі і тут вельми доставляли, що Місакі (Матоко Кусанагі, Місато Кацурагі та Місакі Кіріхара і т.д. - це збіг?), що Хей, який перетворився на похмуре жигало і став місцями жорсткішим, не рахуючи інших серйозних змін у характері, через що він став втраченим і відчайдушним, ніж раніше, але це добре обумовлено... від того, що Інь так було мало. Усі три йдуть у топ (хоча Мисакі не пощастило з її вибором=/, але якщо таке бажання самого автора...), однозначно. Мало не забув про Мао написати, не розуміло, як він після закінчення першого зміг вижити, проте колорит він свій не розгубив і подобається, як і раніше.

    Сюжет придатний, причому подекуди він затягував не слабо. Причому оповідання теж подекуди сприймалася навіть краще, ніж у першому сезоні. Фактично зробили одну історію з часом важливими (не завжди) відгалуженнями, які часом також впливали цілісність картини. Все ж таки сюжет, як показав час, був не зовсім очевидний і з такими ж поворотами. Також були придатні таємниці, інтриги та зради, хоча часом надто різкі (в той же час і очікувані =/). Не важливо, бо картини це не псувало.

    --------------------
  • Not Otaky Анімешник
    Дата: 29 серпня 2023 00:16
  • 0
    Серіал крутий, але я щось взагалі не зрозумів, про що це все було.) Не жалкую, що подивився, але після перегляду якесь відчуття конфузу. В будь якому разі, дякую за переклад та чудове озвучення!)
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 9 серпня 2023 14:50
  • 1
    Цитата: Age
    На жаль цей сезон суттєво гірший за перший.
    Близько року тому дивився і так, набагато слабший за перший, але плюсів сезон не позбавлений. Найбільший же мінус, якщо брати саму франшизу - це те, що лор, сеттінг так до кінця і не був розкритий, причому кінцівка вийшла +/- відкрита. Хоча не можу написати, що другий сезон мені не сподобалося, ні, були хороші моменти, крім будь-якого негативу.
    + сподобався опенiнг.

    --------------------
  • Age Перекладач
    Дата: 28 червня 2023 01:19
  • 0
    (°ω°),
    можна назвати зеленим клином (чи далекосхідною укрїнською республікою. Там наче події у Владивостоці,)