Наприклад, 

З'єднайся зі мною!

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Джюоосей

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2006
Жанр: Драма, Пригоди, Фантастика, Шьоджьо
Режисер: Нішікіорі Хіроші
Студія: BONES
Серій: 11 з 11 (22 хв.)
Переклад: Mirra
Ролі озвучували: Spectator

Дивитися Джюоосей онлайн

Химера - планета тварин, є в'язницею для небезпечних злочинців. Тор і Рай - близнюки, сини керівника. Однак, їх батьки вбиті і вбивці посилають близнюків на Химеру. У цьому невблаганному світі, вони повинні самі стати тваринами, тільки щоб вижити.
Приємного перегляду
Весна 2006 / AniUa
9 років і 11 місяців тому
4K
8.7/10 (20)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 1 квітня 2024 01:36
  • 0
    Спойлери.

    "Що було щірим, не брехня"

    "Звірі на ім'я люди"


    Дуже непогано все почалось, перша серія була ок. Нехай с ходу ще було надто багато дежа-вю і не дарма написав про "Лицарів Сідонії", але вгадав в іншому сенсі, постапокаліптичному, не буду спойлерити. Далі по пунктам, щоб трохи простіше було.

    Музика.

    Опенінг і ендінг ок. В іншому, саундтрек в основному грав заднім фоном, щось подобалось, щось таке собі було, як приклад кінець 10 серії... Емоції наше все!

    Мальовка.

    Вона ок і у стилі цієї студії (Bones вміють), вистачало персонажів з нормальним дизайном в плані пропорцій (але) і без чібі, що серйозний плюс.

    Сюжет.

    Не зважаючи на багато дежа-вю, але він ненастільки простий з самої першої серії. Тут будуть присутні інтриги, таємниці, зради, ляльководи які смикали за нитки, дійсно була тематика трансгуманізма, а можливо і євгеніка або просто ось така селекція... Люди в черговий раз грались в Богів, хоча тут була зрозуміла їх мотивація, не зважая на все те, що вони зробили.

    Також тут вистачало твістів (часто легких). Деякі, більшість не працювали як повинні були, бо вистачало дежа-вю. Тим не менш, були такі, які не очікував зустріти, два так точно, вони стосувались дівчат "братів". Шкода що один з них був поданий з бухти барахти.

    Залишу тут ще момент з тим, що багато було помимо Скандинавської міфології (Одін, Тор, Локі, Сігурд, Мідгард тощо), Біблія (Єва) і деяка Антична. Приклад Геката, Астарт (вона точно в Карфагена була, а потім стала Таніт, якщо через стільки часу не помиляюсь), Юнона (Гера) і ще щось було.

    Оповідання.

    Є явні проблеми, у авторів було мало часу. Перший раз перескочило з 5 по 6 серії, що було між цим періодом дорослішання головних героїв, не дуже зрозуміло. Правда щось було між рядками, але. Як приклад, як "брат" гг став таким сильним тощо. А під кінець, в останніх серіях все дуже швидко полетіло.

    Нижче буде ще продовження і не одне....

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 31 березня 2024 22:11
  • 0
    Дякую за переклад та озвучку.

    Точно як мінімум непогано, місцями було цікаво і навіть твісти зустрічались. З іншого боку, дуже багато різних дежа-вю і саме погане, що не вистачило авторам хронометражу в різних витікаючих... коротше, все як завжди, але вони зробили що змогли з того що мали=/ Шкода, що під кінець робили лише те, щоб як найшвидше закінчити. Життя лайно
    + один з тих тайтлів в плані шьоджьо який дійсно зайшов, нехай і не топ.



    Продовження.

    Атмосфера.


    Вона тотожна манзі "Навсікая з Долини Вітрів". Тобто люди звикли  до такого суворого і жорстокого життя з великою кількостью небезпек на цій хижій планеті, де люди гинуть як мухи (тощо), а після спокійно переходять на позитив (гумор, сміх) при різній можливості, бо звикли до такого життя. І це навіть в тому випадку, що мені не часто подобалось як ця студія працює над гумором. Тут питань на цей рахунок майже не було і не було чібі, що було звісно в плюс.


    Персонажі.


    Не спочатку зрозумів що цей тайтл шьоджьо, тільки з 2-3 серії. Тому ще стало зрозуміло, що один з центральних моментів твору - це взаімодія між персонажами. Від романтики до дружби, зради тощо. Нажаль, вистачало тут через малу кількість хронометражу того аспекту, що між деякими персонажами все дуже швидко розвивалося, так і закінчилось.


    Самі по собі персонажі нормальні для своєї специфіки. А ось деякі діалоги чи поведінка викликали питання. Також тут було коротке протистояння двух ідеалістів, якого в аніме теж вистачає, а ось подача відрізняється.


    Сам же гг... він викликав різні емоції. Він надто імпульсивний і мало думав що робе + ним грали як хотіли і т.д. Хотя він більше сприймався в плюс.

    Асоціації. Дежа-вю.



    Вони були з самих перших хвилин. Про що мова? "Trigun" і "Trinity Blood", "два брати", космічний корабель, але тут трохи інакша їх інтерпретація і було таке враження, що частково сприймалось як предісторія. Більше писати не має сенсу. Далі явно виникли асоціації з мангою "Навсікая з Долини Вітрів", як там виживали в жорстокому середовищі і сприймали той світ в якому жили персонажі, атмосферно схожі, подача так точно.

    Нижче ще буде.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 30 березня 2024 22:10
  • 0
    На перших хвилинах перегляду, таке враження що це предісторія Тригана чи Trinity Blood...
    Ще с ходу нагадує мангу Навсікая з Долині Вітрів. Але цікаво і перша серія подобається
    Перша серія багатообіцяюча і пофік що багато асоціацій. Можливо тут буде ситуація схожа з Лицарями Сідонії.



    Продовження. Остання частина=/

    Ще йдуть асоціації, дежа-вю.

    Також деякий час назад згадував "Дюну" і що в аніме цей твір не дуже багато експлуатували. І ось, знайшов той твір де асоціацій виникало немало. Вода, цінність і відношення до неї, виживання, "піщані черви", "Незаледність Дюни, тут Химери", фактично євгеника чи ось така селекція з трансгуманізмом (=/ нехвй так буде, інакше не знаю як написати або треба трохи більше розібратись в питанні), через що там з'явився Квізац Хадерах (тут гг, Цірі доречі в Візьмаку теж, там свої "Бене Гессеріт" були), вожді б'ються за владу. Правда там вожді мудрі були, не тільки сильні, але вбивали друг друга як Сітхи. Через що "плем'я" як не крути становилось тільки слабше, бо навички, досвід тощо - сходили нанівець. Ну і після битв з вождем, гг тут трохи був в "комі". Можливо тут дещо і висмоктав з пальця, але такі думки були.



    Ну, а ось цей момент, від нього трохи поплавило. Момент де гг впав з Карен (?), як Гатс з Каскою. Під кінець ситуація повторилась, з трохи інакшими подіями. Тим не менш, не дуже зрозуміло як так можна робити, тупо копіювати, плагіатити. Мабуть тут все ж грає свою роль сама культура. Як колись мені писали, що в них (японців чи китайців) інше відношення чим у нас. Вони типу виказують повагу, коли роблять ось такі "відсилання". Хоча все одно, не думаю що тут ніколи не було меркантильного чи особистого інтересу і в тому плані. 



    Підсумок?



    Загалом сподобалось, "Bones" явно одна з кращіх, талановитих студій які роблять аніме. Нехай в мене з цією студією були деякі трабли навіть в тих творах які мені дуже сподобались (Темніше за Чорне). Тут же вони зробили все що можна було зробити за той час, який у них був. Дуже шкода, більше б серій, було куди краще у цій цікавій і не дуже типовій фантастиці. Що маємо, то маємо.​​​​


    --------------------
  • Puri Анімешник
    Дата: 8 липня 2023 20:10
  • 0
    Дякую за озвучення be
  • Olena.Ya Анімешник
    Дата: 16 березня 2023 00:38
  • 0
    Круте аніме з сильними героями!
  • Anbiot Отаку
    Дата: 1 серпня 2021 22:11
  • 0
    Дякую за переклад та озвучення над цим чудовим аніме.