Наприклад, 

Життя триває

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Тріґан Шторм

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2023
Жанр: Бойовик, Пригоди, Фантастика, Шьонен
Режисер: Кенджі Муто
Студія: Orange
Серій: 12 з 12 (23 хв.)
Переклад: Red-sel1g
Ролі озвучували: Куся, Rode_ez, Янлі, DeT, Genk1to, Gradus, Red-Sel1g, Artileria, cluiq, DeT молодший, pakhmurskyi, михайлістви

Дивитися Тріґан Шторм онлайн

Веш входить у величезне приміщення, в якому знаходяться капсули з людьми. Він вітає їх із добрим ранком, але несподівано відбувається атака на корабель. Вешу надходить команда швидше покинути небезпечне приміщення. Рівень небезпеки сягнув Е3. Запускається перерахунок п'ятої фази. Крах корабля неминучий. Усі, хто можуть, повинні покинути борт. Вешу важливо знайти близьких. Най і Рем бігли коридором назустріч Вешу. Жінка була налаштована зробити все, щоб хлопчики вижили. Вона посадила їх у капсулу. Сама вона не могла полетіти разом із ними. Змиритися з тим, що Рем загинула, було вкрай складно. Корабель рознесло на очах хлопчиків, яких геть від біди несла капсула.

По новинах передавали, кого адміністрація Липня визнала розшукуваним злочинцем. Його звинувачували в серії нападів і масових убивств. А пустелею їхала машина з двома людьми. Меріл Страйф вірила в те, що стане зіркою у світі журналістики. Супутник сприймає Меріл малятком, яке потребує порад, чим сильно її злить. Вона гналася за сенсацією і вірила у свої сили. У пустелі Меріл та її напарнику вдається натрапити на хлопця, з яким заходить інформаційна розмова. Ім'я Веша Урагана говорило саме за себе.
Приємного перегляду
Зима 2023 / Кіото
8 місяців тому
38K
8.3/10 (211)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Zack Frengun Анімешник
Дата: 17 квітня 2024 23:51
  • 0
    Від деяких коментарів просто сумно. Панове. Оригіналом завжди була і буде МАНГА. НЕ екранізація 1998.

    Екранізація ж 1998 мало того що охопила лише перші ТРИ із СІМНАДЦЯТИ томів манги, так ще й друга половина там - то суцільний філлер, який нічого спільного з мангою не має. Що ж стосується Stampede. Скажімо так: в той час як 1998 Тріган відповідав канону лише відсотків на 30%, то от Stampede все жме на всі 80% + демонструє ще більше лору ніж навіть було в манзі, адже сам Ясухіро Найто, автор історії, взяв участь у створенні цієї нової екранізації. І, згідно з його ж слів, його бачення цієї історії просто змінилося, бо, ну, знаєте.. люди з віком МІНЯЮТЬСЯ, вони набувають досвіду, вони міняють погляд на речі, і їхня творчість розвивається разом з ними - і це варто поважати.

    Мені боляче бачити як фанати 1998 одразу поливають Stampede багном, навіть не намагаючись дати йому шанс, більш того, відкрито відмовляючи нових потенційних глядачів від перегляду. Вашу улюблену версію у вас ніхто не відбирав. Дайте ж цій версії теж стати для когось улюбленою. Дайте фанатам манги теж нарешті порадіти.

    Я от радію. Stampede для мене тепер - моя улюблена версія. Чому? Бо те, як 1998 версія обійшлася з особистістю Ваша і у цілому з УСІМА персонажами історії, дуже сильно спростивши їх і повирізавши ключові сцени з їхніх історій (особливо у Найзва та Вульфвуда) - я ніколи не могла прийняти. Я завжди мріяла щоб існувала екранізація яку б я могла полюбити. І ось, нарешті. Історія Вульфвуда - достойно втілена. Історія Найвза - достойно втілена. Ваш - 1000% my cup of tea. І Міллі Томпсон появиться у 2 сезоні як новачок під керівництвом Меріл. Візуал, анімація, музика, дизайн персонажів, сторітелінг - одразу відчутно, що над усім цим працювали люди які ЛЮБЛЯТЬ, ОБОЖНЮЮТЬ Тріган.

    А, і як фанат 2Д анімації ще додам: 3Д графіка тут просто ЧУДОВА. Крапка.

    Тож, панове, насолоджуйтесь вашою улюбленою версією, і дайте цій версії спокій.
    Не заважайте людям її знаходити і формувати власне враження про неї.
  • Sergio Konovalov Анімешник
    Дата: 14 березня 2024 11:35
  • 1
    Маю зауваження до озвучки. Загалом все дуже класно, якісно і атмосферно але як на мене переборщили з ефектами. Коли рипить голос в рації чи кричать хлопці в першій серії то складно розібрати що взагалі говорять. А окрім цього мені дуже сподлобалось, дякую за роботу


  • cong_tuoc Анімешник
    Дата: 19 січня 2024 22:07
  • 0

    Цитата: cong_tuoc
    Яка ж срань — думав я після перегляду п'яти серій. Потім трохи стало краще. але всеодно срань. Перснажі злиті, розкріття нуль, атмосфери нуль і це звісно, якщо прив'язуватись до оригінального аніме. Навіть, якщо розглядати новий Триган, як самостійну роботу, то едину оцінку, яку я можу дати — норм, середнє нічим не примітне чергове аніме. 
    (незважаючи на моє незвдоволення, дякую за саби та дуляж!)
    Я розумію, що основною метою було більше розповісти про близнюків та відповісти на питання, які залишилися без відповідей у далекому 1998 році. Але тоді могли прост зробити доповнення до історії, чи реалізувати пріквел (як тут у фіналі), необов'язково було все пересирати своїм ремейком(

  • FallenAngell Анімешник
    Дата: 23 грудня 2023 00:37
  • 1
    Вельми вдячний за переклад та озвучка)

    Аніме доволі цікаво якщо розглядати його як окрему від орігінала роботу(якщо не бачив орігінал взагалі топ і варте уваги).

    Але в той же час жахливе якщо розглядати його як щось пов'язане з триганом(який на мою думку одне з найкращих аніме минулого тисячоліття: так сказати обкладинка жанру шутер, як Евангеліон для Меха, чи кулак полярної зірки для бойових мистецтв). В спробі зробити його на більш сучасний лад нажаль, загубили триганівську атмосферу: графіка якась аркенівська, втрачена особливість харизми ГГ, більшість персонажів тепер доволі поверхневі, хоч і показали трохи більше передумов дій головного антагоніста, втратили триганівський гумор.

  • RessuKara Анімешник
    Дата: 5 листопада 2023 20:06
  • 0
    В субтитрах 8 і 9 серії місцями переплутані
  • UfycK Анімешник
    Дата: 30 жовтня 2023 16:47
  • 1
    7 серія 3:51 - Героям слава!
  • kibaras Анімешник

    Дата: 6 жовтня 2023 11:16
  • 1
    Я навіть не знаю, яке саме більш драматичне. Старе чи нове аніме. Вони все одно і різні і однакові. Дуже важко порівнювати. І що найголовніше - сподобалися обидві.
  • MykolaDe Анімешник
    Дата: 16 вересня 2023 11:31
  • 0
    Мені цей твір більше подобається аніж твір від Медхаус 2010 року. Цей серіал мені здається має більше схожості з оригінальним серіалом 1998 року. Принаймні за атмосферністю.
  • Пісюнець Анімешник
    Дата: 26 серпня 2023 03:23
  • 1
    Увага! У Вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
    Погано, дуже погано. Ні, навіть ЖАХЛИВО. СЦЕНАРИСТАМ ТА ГРАФІЧНИМ ДИЗАЙНЕРАМ ТРЕБА РУКИ ПОВІДРУБУВАТИ ЗА ТАКУ РОБОТУ.

    Цитата: мамо, я грішниця 🤍
    я так зрозуміла по коментар, що це приквел. Значить, в цілому, я можу не дивитися старіше аніме, так як пишуть, що буде ремейк 1 сезону 1998 року. Чи як всетаки краще дивитись?
    Ні, подивіться старе. Це аніме жахливе. Зіпсували усе. Ще й зробили Вашу тупі окуляри.
  • Damglador Отаку
    Дата: 21 серпня 2023 12:29
  • 3
    Якось ото я подивився кілька серій як тільки аніме вийшло та й якось більше не хочеться, краще вже передивитися Триґан 98 року

    --------------------