Наприклад, 

Меланхолія Харухі Судзумії

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Славнозвісний / Прославлений

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2006
Жанр: Бойовик, Драма, Фантастика, Фентезі
Режисер: Іваса Ґаку
Студія: OLM
Серій: 26 з 26 + 4 Спецвипуски (23 хв.)
Переклад: Fanat22012
Ролі озвучували: Bitari, Samuel, Марічка, Eredelka

Дивитися Славнозвісний / Прославлений онлайн

Одного дня звичайна сільська дівчина, Еруру, знаходить у лісі пораненого чоловіка, та за дивним збігом обставин уся його персона оповита таємничістю. Не знаючи ні свого минулого, ні навіть власного імені, його вітають у будинку Еруру, і її бабуся та молодша сестра, Аруру, дають йому ім’я Хакуоро.

Невдовзі він стає повноправним членом затишної й мирної сільської громади, утім, спалахує повстання проти тиранічного імператора тих земель, і конфлікт знаходить шлях до його нового дому. Хакуоро повинен буде зробити все можливе, щоб врятувати людей і село, яке він полюбив усім серцем, паралельно намагаючись збагнути, ким він був і є.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Весна 2006 / Kaizoku
11 місяців і 3 тижні тому
8K
9.4/10 (41)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
JackRiden Анімешник
Дата: 7 лютого 2024 02:31
Щиро вам дякую Клан Кайзоку за таке неймовірне аніме !
Щиро чекаю на озвучення 2-го сезону Славнозвісного (там ще доречі і третій сезон є)
Аніме чесно вражає 
  • Flying Fen Отаку
    Дата: 18 серпня 2023 22:51
    Дякую за озвучування та переклад)
  • Kurai_Primo Анімешник
    Дата: 3 серпня 2023 08:25
    Тільки що закінчив передивлятися. Це був мій... 4 чи 5 раз? Коли вперше його почав дивитись, закинув десь на 13-й серії, але через декілька місяців вирішив все ж таки добити, і, який же я радий що повернувся до нього. Розумію коментарі тих, кому на початку нічого не зрозуміло і багато чого здається дивним і притягнутим за вуха (яких тут на любий смак *фіть-ха!*), але я вас запевняю, все не на стільки безглуздо як вам здається. Хоч і є певні косяки, здебільшого в адаптації (оригіналом є хентайна візуальна новела з елементами покрокової стратегії, дуже раджу, якщо це аніме вас хоча б трішки зачепило) але на мою думку, то не критично.
    Для тих хто переглянув всі 26 серій але в нього залишилось відчуття, що він чогось не зрозумів, можете писати мені, з радістю відповім на всі ваші питання, хоч все від початку до кінця розжую х) Я вас запевняю, це аніме/новела недооцінене, і несправедливо на стільки маловідоме.

  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 17 березня 2023 09:42
    Дякую за переклад та озвучення, дуже цікавий серіал, у якому поєднали фантазійний світ з елементами меха-фантастики, додали милоти у вигляді купи дівчат з різнобарвний волоссям та формами вушок, а для колоритності боїв використали різнопланові парочки воїнів... Усе зроблено доволі якісно, хай навіть і є часом зауваження до сюжету по надто стрімким переходам без пояснень між шаблюками та лабораторіями, проте це лише початок проекту і дуже сподіваюся, що команда CK не зупиниться та продовжить адаптацію наступних сезонів і додатків з такою ж чудовою якістю.
  • Lirtens Анімешник
    Дата: 15 березня 2023 03:37
    Мені дуже подобається, стиль старого, доброго аніме) Трохи турбують почуття між героями, ні туди-ні сюди, то він батько, то брат, то коханець)) Я звісно що, за останній варіант тай дуже хочеться, щоб вони вже визначились, 14 серія ^^ Вже час спати, важко відірватись від екрану. Мені дуже подобається атмосфера середньовічча тут, характер персонажів, кількість рас, характер героїв, все чудово) Є те, що стало кліше в сьогоденні, і є те, що ламає певні шаблони сучасного аніме. Мені подобається, як вони виграють коли ти очікуєш зовсім інакшого)) Подобаються жарти з посмикуванням хвостів чи вириванням пір'ячка, подобається як змінюються емоції головного персонажу від зміни оточення, який він на війні, і який він в мирні часи, і як моментами важко йому згадати, що світ-це не лише війна) Дуже крута тваринка, теж дуже розбавляє атмосферу)) Шкода що історію другорядних персонажей поки що не відкривають..дуже цікаво минуле того ж Генерала минулого імператора, бо він сам по собі дуже цікавий персонаж)) Загалом, хоч тут явно забагато бійок, я тицьнула цьому аніме найвижчу оцінку. Бо мені дуже подобається його атмосфера, а певні моменти, про які пишуть коментатори..ну, аніме 2005 року)) До того ж, від крутого режисера) Буду дивитись далі, з задоовленням. Окремо про озвучку: ви просто неймовірні. Я багато слів вивчила завдяки вам!)) Дуже сподобалось слово "потолоч" :D Минулого разу я вивчила "почвара" :D Це просто неймовірно)) Голоса дуже приємні, дикція чудова, дуже велике задоволення і від озвучки) Щойно зрозуміла що ще 2й і 3й сезон, доведеться ще довгенько почекати)) Але буду чекати з нетерпінням! aa  ae  ae  ae 

    Oifa, бабулька то прошарена виявилась :D Вона знала до кого кого пхати) ae
  • Couplex Анімешник
    Дата: 18 вересня 2022 01:59
    Цитата: Oifa
    Тільки почала перегляд. Дуже неоднозначні враження. Якісь занадто наївні відносини між людьми (чи хто вони взагалі). Сюжет наче цікавий, але моментів 🤦‍♀️ вистачає навіть в перших двох серіях. Бабуленція, мабуть, вже втомилась натякати онучці, що тій пора жити окремо. Інші причини, так підштовхувати до зближення з незнайомим тіпом в масці, взагалі важко знайти. Словом, дивлюся...Проте здивована як то так, що ще нема мемів з цього аніме і якогось огляду, сповненого сарказмом та іронією
    Краще пограти у оригінал. Там всього цього що ти перерахувала немає. Я вважаю що на той час коли зробили гру і адаптували аніме, воно було одним з легендарних, без кліше як по мене. Багато хто його зараз хейтять як раз із-за того що немає кліше які притаманні теперішнім тайтлам
  • Vadim Анімешник
    Дата: 8 вересня 2022 14:08
    Непогане аніме
  • Oifa Анімешник
    Дата: 6 вересня 2022 16:06
    Тільки почала перегляд. Дуже неоднозначні враження. Якісь занадто наївні відносини між людьми (чи хто вони взагалі). Сюжет наче цікавий, але моментів 🤦‍♀️ вистачає навіть в перших двох серіях. Бабуленція, мабуть, вже втомилась натякати онучці, що тій пора жити окремо. Інші причини, так підштовхувати до зближення з незнайомим тіпом в масці, взагалі важко знайти. Словом, дивлюся... Проте здивована як то так, що ще нема мемів з цього аніме і якогось огляду, сповненого сарказмом та іронією
  • Тарлін Отаку
    Дата: 3 серпня 2022 10:37
    fanat22012,
    готуй словник, бо зараз знову повилазить суцільне незнання української мови у коментаторів )
  • fanat22012 Перекладач
    Дата: 3 серпня 2022 10:12
    Мах,
    Наприклад? Якщо вже їх так багато)

    --------------------