Наприклад, 

Кишенькові Монстри Сонце та Місяць

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

16+

П'ять наречених

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2019
Жанр: Комедія, Романтика, Школа, Шьонен
Режисер: Сатоші Кухавара
Студія: Tezuka Productions
Серій: 12 з 12 (24 хв.)
Переклад: Bodya500icq
Ролі озвучували: Bodya500icq, maira, Yunko, Лорі

Дивитися П'ять наречених онлайн

Футаро Весуґі — відмінник старшої школи, втім його складний характер та відлюдькуватість залишили його без друзів, а борги батька змушують оточуючих обходити його сім'ю стороною.

Одного разу під час обідньої перерви Весуґі свариться з новенькою, яка зайняла «його місце», через що вони недолюблюють одна одного. Того ж дня йому випадає прекрасна нагода погасити борг своєї сім’ї: стати репетитором для дочки із заможної родини із зарплатою в п’ять разів вищою за ринкову ціну. Він приймає пропозицію, але жахається коли дізнається, що клієнтка, Іцукі Накано, це дівчина, з якою він зіткнувся раніше!

Після невдалої спроби повернути прихильність Іцукі, Весуґі дізнається, що його проблеми на цьому не закінчуються: Іцукі насправді близнючка, тому, крім неї, він також повинен навчати її сестер — Міку, Йоцубу, Ніно та Ічіку — які, незважаючи на цілком реальну загрозу провалити випускні іспити, не хочуть мати нічого спільного з навчанням. Проте, його сім’я під загрозою, тому Весуґі, непохитний у своїй рішучості позбавити сестер від ненависті до навчання та успішно привести їх до випуску.
Приємного перегляду
Зима 2019 / Amanogawa
рік і 11 місяців тому
24K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.8/10 (195)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
alexkonsevych Анімешник
Дата: 7 березня 2024 09:34
  • 0
    Взагалі, прикольно. Мені навіть сподобалося, хоча ідея його зрозуміла з перших кадрів, але її ще раз підсилять у 8 серії, тоді вже буде взагалі все зрозуміліше та цікавіше. Не так щоб аж затягнуло, але непогано, буду дивитися 2 сезон та повнометражку.
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 31 серпня 2023 11:52
  • 1
    Цитата: Ape Capone
    дропаю на 11 серії, ну шось дуже мене бісить цей мульт під кінець

    Продовження, якість буде ще більше падати, піде гра на емоціях і т.д. Ледве ледве додивився п/ф=/ + залишилися питання, що даже відґук ліньки писати..


    --------------------
  • Ape Capone Анімешник
    Дата: 31 серпня 2023 03:25
  • 0
    дропаю на 11 серії, ну шось дуже мене бісить цей мульт під кінець
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 19 серпня 2023 12:43
  • 1
    Продовження.
    У плані сюжету?
    Ну він настільки простий, що навіть писати не хотів. Коротше, точно читається 9 з 10, нехай це і можна пробачити на наш час і тайтл непретенціозний. А в той же час у аніме в принципі трапляється хороша подача та де-не-де постановка + є деякі цікаві моменти. По-перше, не з усіма мГг був так просто знайти спільну мову. Тобто, шлях був більш тернистим, ніж міг бути. Та й так, у персонажів, у кожного свій характер, погляди тощо. Тому вони часто подивляться, що не добре відбивається на навчанні і самому МГГ. Ну і другий момент, найсмачніший - це інтрига, ким була та дівчина з дитинства мгг (це мені дещо нагадує і не один тайтл=/).Ось цей момент теж поставлено і подано, в принципі на рівні + інтригу наприкінці першого сезону примудрилися зберегти на майбутнє. Ось тільки на половині другого сезону примудрився проспойлерити (вийшов не зовсім банальна розгадка, хоча),що тепер дивитися далі зовсім не хочеться. Ех. У принципі 1-2 думки з цього приводу було (одна виявилася не вірною), та й характери чого тільки коштували... добре вистачить, можливо потім, коли до кінця додивляюсь=/

    Про персонажів коротко.
    Вони всі +/- нормальні або непогані (їх дизайн теж прикольний і можливо незабутній) для свого рівня/твору/жанру/архетипу і т.д.(нехай так). Видно, що вони різні, зі своїми характерами, поглядами, цілями, захопленнями, голосом, реакціями, характеристиками тощо, і незважаючи на те, що вони всі близнюки. Найбільше Міко (її по ходу писали з Мідзоре Сирогане) сподобалася і та, що намагається стати актрисою. МГг мені теж у принципі подобається, для такого твору це взагалі топ. Теж не очікував, нехай він теж +/- ояш, який нічого не розуміє (?), хоча він має самоціль і до відносин у школі він принципово негативно ставився, тому є хоч якесь обґрунтування. Думаю, більше писати нема чого з того, що можна було чи хотілося б. Тож вистачить.



    Підсумок? Можна і так сказати.
    Чисто випадково дізнався про цей тайтл і в принципі нічого від нього взагалі не чекав, і це правильно. Проте за своїм сподобалося і навіть було цікаво, чого точно не очікував на такому рівні.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 19 серпня 2023 00:21
  • 1
    (Одразу ж напишу, що майже добив цю історію до кінця. Поки кинув заключний п/ф на 1:34:27 + знав із середини другого сезону, чим ця справа закінчиться. Автор, японці як завжди люблять "зоригінальнічати".Хоча зі другого сезону стало вже все одно, проте принципово не змінюватиму відгук по цьому сезону, нехай при першому перегляді на багато мінусів заплющив очі і виставив все куди в кращому світлі, ніж воно було насправді, що ж, іноді нам дійсно хочеться обманюватися, навіть знаючи що робимо ми це усвідомлено. Нехай це не нівелює хороші сторони цього сезону)

    Що ж, не дивлячись на архетипових персонажів, купу (насправді вони суцільні) кліше/штамів у багатьох проявах, виглядає все одно непогано, а місцями навіть добре, куди краще "Храма"(мальовка куди краще, м'яко сказано + не таке вульгарне, нехай і трапляються незручності, які всерйоз не можна сприймати в порівнянні з іншими подібними творами).

    Буде ще одна частина.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 17 серпня 2023 19:08
  • 1
    Несподівано придатно, нехай швидше за все не топ, дарма сумнівався дивитися чи ні, нехай нюанси є, але.

    Дуже дякую за роботу, переклад та озвучку. Добре вийшло, респект.

    До речі забув, добре вони інтригу зберегли, хоча є думка, що заміж одна з дівчат вийде, а житимуть вони всі разом як гарем...

    --------------------
  • DARIA_ SOLIDAGO_ Анімешник
    Дата: 27 липня 2023 10:47
  • 1
    Уухххх! Класненько! Дякую за переклад Вам ! Ви НЕЙМОВІРНІ!
  • T-64BV Анімешник
    Дата: 22 липня 2023 02:24
  • 0
    Цитата: D1MGURU
    я гей з дуже маленьким хоботом
    Добре
  • D1MGURU Анімешник
    Дата: 13 липня 2023 22:44
  • 0
    я гей з дуже маленьким хоботом
  • 23.mihaluch.12 Анімешник
    Дата: 13 липня 2023 18:16
  • 0
    Крутецько,довго перегляд відкладав,а дарма.Дякую за озвучку