Наприклад, 

Спостерігаючи колготи

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

П'ять наречених (Сезон 2)

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2021
Жанр: Комедія, Романтика, Школа, Шьонен
Режисер: Каорі
Студія: Bibury Animation Studios
Серій: 12 з 12 (24 хв.)
Переклад: Bodya500icq
Ролі озвучували: Bodya500icq, maira, Yunko, Лорі

Дивитися П'ять наречених (Сезон 2) онлайн

Футаро Весуґі виявився хорошим репетитором – оцінки п’ятірнят Накано стали значно кращими, але для успішного випуску таких результатів все ще замало. Навчати близнючок через таргани в їхніх головах та особисті проблеми дуже важко, а після зближення Футаро з дівчатами стосунки між ними стають усе більш складними.

Крім того, Футаро починає підозрювати, що раніше він уже спілкувався з однією з близнючок. У навчальному процесі стає все більше почуттів та пристрасті, і вже невідомо, чи зможуть дівчата бачити у Футаро лише вчителя, а він у них - лише учениць.
Приємного перегляду
Зима 2021 / Amanogawa
рік і 9 місяців тому
14K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
9.1/10 (180)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
DenAnimes Анімешник
Дата: 9 грудня 2023 14:48
І так, я передивився 1 та 2 сезон тому без спойлерів, кажу, що це аніме ОДНОЗНАЧНО варте уваги. Сюжет дуже сподобався, мальовка теж дуже добра. Однозначно 10!) Ну і звичайно, дякую за озвучку!
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 31 серпня 2023 16:35
    Давненько подивився, але...

    Незважаючи хоч на якийсь інтерес, подачу, розкриття, розвиток тощо. Другий сезон вийшов слабшим за перший, дивитися було нудніше, дивився з перервами і один раз навіть заснув під час перегляду(це було до спойлера), коли перший сезон залпом подивився. Також пішла гра на емоціях, що не ок. Одне з того, що ще викликало інтригу це особистість дівчини з минулого, яка вплинула на мгг, але як проспойлерив цей момент і з ким він залишиться, стало ще гірше. З іншого боку в продовженні це до ладу ні на що не вплинуло=/крім підсумкового вибору,але це окрема розмова.

    Варто зазначити, що, звичайно ж, на багато проблем, на які раніше заплющив очі в першому сезоні, їх не стали виправляти, а вони стали посилюватись (ніколи такого не було і ось знову. Як приклад з першого сезону, поведінка Ніно до іспитів, а потім цей момент був очікуваний, але й здивував, бо різко і до цього погано підводили, принаймні хімії персонажів я не пригадую і т.д.) в черговому ромкомі з "незграбною романтичною лінією" (ця компонента вже нудить, а нічого нового вигадати практично не можуть). Мгг та його позиція щодо дівчат – це крім репетитора, витирати їм соплі та бути психологом. А коли вони почали йому освідчуватися в коханні... ой, не хочу продовжувати + не любитель соплів у цукрі і в принципі вже все одно з ким мгг залишиться, хоча спочатку був за Міко і сестру-акторку. Проте взаємини між персонажами, місцями подобалися.

    11серія, 15:00 другого сезону:

    "У всьому є межа. Не надто самовпевнено, намагатися отримати все? Що разу роблячи вибір, ти відмовляєшся від чогось. Всім доводиться колись обирати. Щастя одного закінчується там, де починається щастя іншого. "

    До чого це? На даний момент, якщо правильно пам'ятаю, єдиний гарний випад з боку персонажів це були слова мгг. У цілому нині діалоги були у всьому тайтлі +/- нормальні й у принципі рівні, рідко чимось виділялися. Загалом вистачить, тому що нічого писати, частково і грубо (?) – це ванільне та банальне мило, нехай крім цього є непогані моменти. Але як йшлося оповідання, то були затягнуті і вимучені моменти, від яких складалося враження, що всі тупцюють на місці і т.д. З іншого боку, дещо йде ривками, автор квапить події, щоби швидше закінчитися цю історію. Що ж, як видно, зміна студії та режисера дала свої плоди, не знаю що хотіли і як робити минулі автори в продовженні, але тут явно змінилися акценти, вони інші стали, як і постановка, що особисто для мене зіграло в мінус.

    --------------------
  • ignat17 Анімешник
    Дата: 27 серпня 2023 01:38
    нічогенька така хвороба була,що навіть колір очей змінився....
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 18 серпня 2023 19:43
    Дякую за перклад та озвучку.

    А що стосується самого серіалу, якщо коротко, то перший сезон залпом подивився, тут часто нудно було (один раз заснув при перегляді), та й головну інтригу випадково заспойлерив на 6 серії + знаю вже з ким мГг залишиться=/ Тем не менш, місцями взаємини нічого були, але це не моє, надто багато соплів у цукрі та іншої банальщини. Зараз також дилема, чи дивитися це все далі чи ні. Хоча один п/ф залишився=/ Мабуть трохи цiкаво як все подадуть.



    --------------------
  • HalynaMoonChild Анімешник
    Дата: 8 квітня 2023 22:00
    дяка за озвучку  hi 
  • Yubashiri Анімешник
    Дата: 13 січня 2023 17:03
    Другий сезон теж крутий; беручи до уваги всі  події, які трапилися наприкінці сезону в Кіото - все одно вболіваю за Ічіку.
    Дякую усім хто працював над озвученням цього сезону
  • Endy_its_J Анімешник
    Дата: 4 січня 2023 07:47
    Цитата: kontush14
    Дякую за озвучення 2 сезону спільнота Amanogawa ❤️. Попри те, що натрапив на спойлер, неділі 2 тому😡, чекаю фільм, бо аніме класне 🔥👍
    Якраз коли ви написали, фільм вони вже випустили. Тепер треба чекати поки заллють на сайт
  • kontush14 Отаку
    Дата: 4 січня 2023 01:29
    Дякую за озвучення 2 сезону спільнота Amanogawa ❤️. Попри те, що натрапив на спойлер, неділі 2 тому😡, чекаю фільм, бо аніме класне 🔥👍
  • AlexFox Отаку
    Дата: 27 грудня 2022 00:13
    Sakute,
    Фільм буде вже в найближчі тижні, а щодо того що він вийшов в травні, то він в кінотеатрах вийшов, а в хорошій якості він вийшов лишень 1-2 місяці тому.
  • Sakute Анімешник
    Дата: 26 грудня 2022 23:41
    Владислав Коваленко,
    Фільм в травні вийшов, тільки хз де озвучка)