Наприклад, 

Чорна Лагуна: Кривава стежка Роберти

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Бездарна Нана

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2020
Жанр: Надприродне, Психологія, Триллер, Шьонен
Режисер: Ішіхара Шінджі
Студія: Bridge
Серій: 13 з 13 (23 хв.)
Переклад: Maslinka
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka

Дивитися Бездарна Нана онлайн

П’ятдесят років тому на Землю напали монстри, яких зрештою стали називати «ворогами людства». Для боротьби з цією загрозою було створено спеціальні школи, де навчались підлітки з екстраординарними здібностями. За здатність кинути виклик реальності, їх почали називати «обдарованими». Один з таких учнів, Нанао Накаджіма, приховує свою здібність, через що отримує прізвисько «нездара». Але тим часом до класу Нанао переводяться двоє учнів – Кьоя Онодера, який також приховує власну здібність, і Нана Хіраґі, котра заявляє, що вміє читати думки людей…
Приємного перегляду
Осінь 2020 / GweanMaslinka
3 роки і 2 місяці тому
13K
8.2/10 (95)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Pandora Sergo Анімешник
Дата: 4 лютого 2024 19:09
Доволі таки цікаво,перших 6 серій у мене було лише одне запитання: -Та якого х#я!!! Але далі почав звикати,бісюче аніме у жанрі детектив,обидві сторони ідуть ноздря у ноздрю і я б хотів глянути продовження,бо закінчилось воно на тому де потрібно продовжувати,чекатиму 2 сезон..
  • Піпірка Анімешник
    Дата: 14 грудня 2022 11:06
    Я так плакала, як дурна. Неймовірне аніме, протягом сезону класно розкрили головного персонажа, який спочатку сприймався як мега жорстокий, а потім як жертва і заручник обставин. Дуже чекаю продовження! І дякую за озвучення, воно чудове.
  • Tzukerka Анімешник
    Дата: 24 вересня 2022 00:57
    Мені аніме дуже сподобалось як і всі інші в коментах говорили так є деякі дирки в сюжеті але їх мало і якщо порівнювати з іншими аніме такого типу то це ще дуже чудово зроблено. Тільки вот я не маю великих надій на 2 сезон.....Не розумію куди далі іде історія.....Що виходить або вона спасає всіх кого може і стає доброю можливо навіть деякі з них якось магічно вижили чи типу воскреснуть. Або ж вона всіх вбиває і потім про це жалкує хоча я сумніваюся що це станеться бо наш детектив безсмертний і вона почала сумніватися в повідомлення на телефоні. Ну крч глухий кут ніякої прям хорошої і цікавої кінцівки я тут не бачу. Дякую за озвучку!!!!
  • Geschik Анімешник
    Дата: 18 серпня 2022 17:41
    Ух, чого люблять так закінчувати сезони, на самому цікавому і незрозумілому. Тепер треба чекати на другий сезон. В цілому як на мене, аніме топ, особливо цей переворот з гг
  • bandera_ Анімешник
    Дата: 12 серпня 2022 07:23
    Склалося враження що або Нана занадто розумна, або інші перси занадто тупі. Кьоя гарно мислить і розумний пацан, але всеодно тупить на деяких моментах. А той чел, який бачить майбутнє? Він знав що буде наступною жертвою, знав хто вбив двох попередніх, але нічого не зробив. Хоча є ще багато плюсів. В цілому аніме класне і захопливе,і я не шкодую що подивилась це.
  • Mr_Firow Анімешник
    Дата: 11 серпня 2022 20:49
    Боже, як я ненавиджу плеєр MP4, він така тварь, шмаль, пішов він у сраку. Реклама 24/7, + підвисає, й іноді не завантажується 💀
  • Mr_Firow Анімешник
    Дата: 10 серпня 2022 19:04
    Десь я бачив схоже аніме... А, точно! "Інша". Ідея одна, а реалізація різна)
  • Starmancat Анімешник
    Дата: 6 серпня 2022 22:30
    Чогось жоден плеєр не працює!
  • Misterio Анімешник
    Дата: 11 листопада 2021 23:21
    Доволі не поганий тайтл з цікавим сюжетом і гарно прописаний лиходієм, за яким цікаво спостерігати. Не буду приховувати, я за нього вболіваю. Сподіваюсь в другому сезоні, якщо він вийде, не буде масового воскресіння і порятунок всіх і кожного.

  • Валентин Анімешник
    Дата: 20 квітня 2021 20:28
    мені шкода хлопчика накоджиму