Наприклад, 

Спадкоємець диявола 2

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Кулінарні поєдинки Соми

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2015
Жанр: Еччі, Школа, Шьонен
Режисер: Йонетані Йошітомо
Студія: J.C.Staff
Серій: 24 з 24 (25 хв.)
Переклад: ZюK, StarGalaxyOnly, BeardBear
Ролі озвучували:
ZюK: ZюK
Didko Studio
:
YeskindBalayanshaShimanCharile

Дивитися Кулінарні поєдинки Соми онлайн

Кулінарні поєдинки Соми розповідають історію хлопчика на ім'я Сома Юкіхіра, чия мрія полягає в тому, щоб стати шеф-кухарем у сімейному ресторанчику і перевершити кулінарні навички свого батька. Закінчивши середню школу, Сома встає перед фактом, що його батько, Джоічіро Юкіхіра, повідомляє йому, що влаштувався на нову роботу, вимагає його подорожувати по світу і тому закриває на час ресторанчик. Батько кинув виклик Сомі, якщо той хоче перевершити його в готуванні, то повинен закінчити елітну Кулінарную Академію Тоцукі, де випускається лише 10% студентів. Там він зустрічає багато дивовижних учнів і переживає багато нових цікавих подій, завдяки чому він росте і стає ближче до своєї мети стати кращим.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Весна 2015 / ZюK / Didko Studio
3 місяці і 3 тижні тому
37K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
9.5/10 (195)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 2 березня 2024 01:34
Частина перша (усього три буде).

Спойлери?

"Навички кухаря, який на кухні те й робе що балакає - не заслуговує на увагу"

Мабуть, чим далі тим більше становлюсь прохолодним по відношенню к аніме чи просто такий настрій. Цей тайтл у деяких аспектах приніс те що +/- очікував, нехай місцями більше сподобалось, а місцями меньше чим могло та й на багато вагомих плюсів, були деякі не менш вагомі мінуси. Мова про ту ж подачу, не часто таке мені заходить. Тут кращій, +/- схожий приклад з "Шаленим Азартом/Kakegurui", нехай частково, можливо тут і була деяка частка реалізму, але. Далі, щоб було зручніше і легше буде по пунктах:

Плюси/позитив.

- Цікава ідея. Яка як мінімум принесла різноманіття, коли зараз роблять +/- одне й те саме і навіть не намагаються зробити хочь щось нове тощо. Ну і сам любитель з дитинства готувати... багато цікавого з матір'ю у свій час робили. Також тут вистачало багато вставок на рецепти, інгредієнти та історію страв та іншого. Через це, звісно тут вистачало різних відсилань та пасхалок. Ця компонента мені нагадала "Бармен/Bartender". Там дещо схоже було, тільки то сейнен був, коли це шьонен=/

- Сюжет, не такий цікавий як сама "кулінарна ідея" серіалу зі всіма витікаючими і часто дуже читався, було зрозуміло що автори і тут не підуть на вагомі "твісти", як і в багатьох інших, іногді, ще більш серйозних аніме, а це можливо і не претендував на такі лаври. З іншого боку, були тут просто легкі "твісти" чи різне подвійне дно, яке сподобалось. І хоча місцями з динамікою були деякі трабли і дещо було затягнуто, історія все ж не стояла на місці і автори намагались багатьом персонажам дати трохи хронометража, вийшло це куди краще чим у тій же "Хорімії", як приклад. Тут навіть другорядні виглядали цікавіше.

- Гумор. Не часто так буває у японців, що зазвичай в одній серії є хоча б один кумедний, вдалий в плані гумора момент. А іноді таких моментів у середньому було десь 1-3 штука. Прикольно, як і кількість різного стьобу, іронії. Ось ці моменти, як приклад - усміхнули:

"- Вчителю! У нас же пост!
- Який нафік пост, коли готує Цокіхіро?! Валю нафік з храму!"


Прода нижче, якщо що.

--------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 1 березня 2024 22:50
    Дякую за переклад та озвучку.

    Безумовно цікавий проект та його ідея (різноманіття як не крути, але), не зважаючи на всі ті вагомі мінуси, які дуже сильно тиснули на плюси. Оцінка задовільна, а ось топ чи ні, вирішу вже при написанні відгука. Ну якщо він буде=/ Щодо продовження... навіть не знаю,  дивився б його зараз далі чи ні, бо по своєму наївся, але.

    Прода.

    Частина 2.

    -Персонажі.
    Довго думав що вони таке і як їх їсти, і ось надумав. Все ж вони ок, різноманітні і у той же час +/- типові, часом/деякі дуже карикатурні, але їх часткове, швидке розкриття (бо їх багато, тому складно на всіх виділити хронометраж) непогано зайшло і у багатьох є своє подвійне дно, що теж непогано і іноді навіть рятувало ситуацію.

    - Незважаючи на весь тут контент, тут прослизали цілком осмислені, життєві моменти та різні теми. Баласт і що часом потрібно самому більше вкладатися в загальну справу, а не сподіватись на інших. Недооцінка, суперництво як мотив, завжди другий / другі, зарозуміле ставлення "начальства" до "підлеглих" (прямо дещо згадалося, коли винні вони були, а таким інших робили, бо могли), часто нінащо не здатна золота молодь, застій і той момент, що часом ми забуваємо заради чого це все було і робилося, тому що згодом - перетворилося на рутину тощо + якщо зараз подумати, то арка Мегумі, її битва проти метра (11 серія якщо не помиляюсь), була, можливо, найглибша тут.

    - Мальовка.
    Ну вона у цілому ок, багато чого вдало промальовано, дизайн персонажів різноманітний тощо. Ось тільки чібі... так собі й без еччі теж можна було обійтись. Хоча які тут еччі? Тут цілий, соковитий "хентай" з (оргіями, тентаклями, бдсм, лол) купою оргазмів/вульгарними "метафорами" (й не тільки вульгарними тощо)... хоча які там метафори=/ Правда, треба тут відмітити, що еччі тут були для всіх, дівчат і хлопців.

    - Музика не вся, але теж сподобалась, багато було точкової під настрій тощо. Інша строна - це гра на емоціях, епіка на початках - вистачало і цей аспект дратував.Перший опенінг нічого, а в першому, веселому ендінгу - багато лолі, налітайте! Другий опенінг просто непоганий, але у ньому немає шарму першого, нехай є один вдалий переход. А другий ендинг просто легкий в якому готуються або купаютьчя персонажі в каррі + в один момент "психологія сталкера" з темної версії себе, стане світлою після двобою з своєю "одвічною" суперницею.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 29 лютого 2024 18:53
    Ех саби, якби озвучка була, то вже вчора, ну чи на данний момент - добив. Що маємо, то маємо, але щось вони починають напружувати з банальних причин, хоча раніше багато так дивився=/ А що по серіалу... більше половини подивився, вже пішли новий опеннінг та ендінг, і не можу зрозуміти, чи подобаються мені деякі компоненти тут чи ні. Можливо місцями краще подано, а місцями так собі? Дивна річ, дуже суперечлива, хай і придатна.

    Іронічно? Батько Соми був другий, а Сома вже другий по відношеню к самому батьку=/



    Прода.

    Частина 3.

    ​- Багато відсилань, пасхалок та впливу. Деякі моменти з "елементами яндере" явно взяли з "D-Frag", а ось скільки візьмуть з цього тайтлу... Товстий хлопець який став худим, як одна, схожа, хоча й цинічна/прагматична дівчина в "Silver Spoon" + сестра цундере нагадувала теж деякі "концепти" з того серіалу. Багато чого буде взято і в ""Grand Blue" (пики, полуголі люди чи деякі прям плани, ситуації тощо=/) з "Prison School" ("пафосний" директор та його донька/онука як приклад), тощо, бо тут дійсно багато буде.

    Мінуси/негатив.

    - Елементи шьонена. Тут насправді багато різного можна написати, але не буду, ото що цей тайтл, знову таки схожий з "Бармен/Bartender" у деякому контексті, але ж як відрізняється подача та її форма... Ось вона різниця шьонена та справжнього сейнена, а не...

    - Чібі. Їх багато і далеко не всі з них по ділу і в тему. Часто навіть бісили.

    - Гіперболізація.

    - Місцями трохи нудно та затягнуто.

    - Вистачало різної гри на емоціях, "пафоса". Хоча, з часом, десь з середини - її як такої вже не буде, якщо і зовсім буде. Дивно.

    В іншому, писати є про що і немає по банальним вже причинам. Але заради справедливості, цей тайтл вийшов раніше багатьох інших, схожих в багатьох аспектах. Раніше вийшла тільки манга "D-Frag" і мабуть "Під мостом над Аракавою", а ось манги "Grand Blue" і "Silver Spoon" вийшли навіть після манги по цьому тайтлу. Тут чесно здивований, тому все ж топ за той же вплив, бо не знав оцей момент + оцінка в MAL думаю, заслуговує на своє місце, так сказати.

    Ps Давно так багато не писав, хоча й були такі тайтли, які, поки що - обійшов стороною.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 27 лютого 2024 22:53
    Початок першої серії... багато чібі й тентаклі... багатообіцяюче

    Ну що ж... по першій серії: цікаво, епічно з вульгарними "метафорами"(хоча, які там метафори? Лол) і була ще деяка кількість вдалого гумора... Але вистачає елементій які не дуже подобаються. Тем не менш поки що подобається, треба дивитись далі:З

    - Вчителю! У нас же пост!
    -Який нафік пост, коли готує Цокіхіро?! Валю нафік з храму!

    Лооол, хоча і недослівно, але.

    Золота молодь зв всіма витікаючими... майже подивився дві серії, а таке враження що більше...

    --------------------
  • Хомячок Анімешник
    Дата: 20 лютого 2024 00:54
    Напевно аніме яке ніколи не втратить актуальність, навіть після того коли вийде ще 1000 тайтлів про їжу. Чесно кажучи , передивився я його навіть до нашого українського озвучення дуже багато разів, але це неймовірно. Вийшло зробити комбо з еччі,їжі та епічних файтів! Це дійсно дуже гарний шьонен, має дуже багато інформації, достовірних рецептів та багато чого іншого. Насправді те що показують в цьому аніме, можливо і на практиці окрім нових сезонів(3 та 4), насичений сюжет хоч і банальний, але блін як мій друг казав це МАЙСТЕР ШЕФ, АЛЕ ПО НЬОМУ ЗНЯЛИ АНІМЕ(Ну не зовсім, але схоже). Геніально, але в одночас я не люблю майстер шеф та телепередачі, а от аніме я люблю, тому і дивився просто не відриваючись перший раз і подивився два сезони залпом. Кажу одразу, це не тільки еччі,школа і шьонен, це ще чудова комедія, хоча цього жанру немає, аніме достатньо серйозне, але і далеке від реальності з тупими і простими жартами, від яких з хочеться сміятися бо вони тупі та прості. Багато чого можна сказати про це аніме, але це на мою суб'єктивну думку одне з найкращих еччі, непоганий шьонен та непогана комедія, з гарними персонажами, це один з найголовніших факторів в еччі, оскільки якщо персонажі не гарні, на що дивитися еччі? (Ну і найкраще аніме про їжу, кращого ви знайдете) 
  • BodyaAnime Отаку
    Дата: 1 лютого 2024 13:03
    Довгож відкладав я це аніме, бо думав що побачу типічне куховарство, але все ж чутки справили враження і я його подивився. Рекомендую це аніме дивитись підчас того як їсте, апетит появляється митєво, перевірено автором комента. Дякою за переклад та озвучку)
  • Liker4ic Анімешник
    Дата: 17 січня 2024 16:35
    Цитата: Gintoki
    Цитата: Liker4ic
    таке класне аніме а озвучки немає
    Взагалі-то є
    так тіки 14 серій, цього мало

  • Gintoki Анімешник
    Дата: 16 січня 2024 01:50
    Цитата: Liker4ic
    таке класне аніме а озвучки немає
    Взагалі-то є
  • Liker4ic Анімешник
    Дата: 7 січня 2024 21:41
    таке класне аніме а озвучки немає
  • StarGalaxyOnly Анімешник
    Дата: 21 грудня 2023 21:52
    Tanaka_Shiota,
    Сподіваюся, що до кінця зимових свят зможете і другий сезон повністю переглянути)