Наприклад, 

Любов наживо! Проект: Шкільний ідол (сезон 2)

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Доля/Апокриф

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2017
Жанр: Бойовик, Фентезі
Режисер: Асай Йошіюкі
Студія: A-1 Pictures
Серій: 25 з 25 (23 хв.)
Переклад: Surgeon
Ролі озвучували: Surgeon, Helga Victim, Crupt, Esme, MariAm, Rendaros, AdrianZP

Дивитися Доля/Апокриф онлайн

Події розгортаються в світі, паралельному подіям "Доля/Ніч битви", де Святий Ґрааль загадково зник із міста Фуюкі після Третьої війни. Після багатьох років тиші, до часів, коли мала відбуватися П'ята війна Святого Ґрааля, родина магів Іґдлменія віддалилася від Асоціації Магів, будучи одержима власними пошуками Ґрааля. Асоціація надсилала п'ятдесятьох магів щоб повернути їх, але всі вони були вбиті таємничим слугою, який залишився для активації резервної системи Великого Ґрааля, що дасть змогу викликати чотирнадцятьох слуг.

У місті Тріфас боротимуться за володіння священним артефактом дві фракції, кожна з яких має свою команду слуг: Чорна фракція, членами якої є родина Іґдлменія, мета якої охороняти Ґрааль, та Червона фракція, члени якої надіслані Асоціацією магів із метою повернути Ґрааль. Для контролю над подіями, Великий Ґрааль викликає власного слугу класу Рулер, який і стане наглядачем цієї війни.

Цим і починається Велика війна Святого Ґрааля.
Приємного перегляду
Літо 2017 / FanVoxUA
6 років і 2 місяці тому
16K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.8/10 (88)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Бульба_2 Анімешник
Дата: 8 березня 2024 09:35
КРОВ ДЛЯ БОГА КРОВІ!!! ЧЕРЕПИ ДЛЯ ТРОНУ ЧЕРЕПІВ!!!
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 8 серпня 2023 20:46
    Продовження.


    Кліше.
    Ось цього було дуже багато, причому писати про це нічого не хочеться.

    Якщо підсумувати.
    Тiльки з-за Мордред та Сiciго Кайрi можно написати, що було непогано, але по ходу написання, згадував усі ті принади, емоції різні були, від захоплення - до зневіри та розчарування. З іншого боку, iнколи хочеться перегляеути деякі фрагменти i т.д. Якось так.

    Ps
    Понесло мене свого часу, спочатку хотів написати 1-2 абзаца.

    Дякую за переклад та озвучку.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 8 серпня 2023 15:49
    є спойлери, обережно.

    Неоднозначний твір в альтернативному світі всесвіту Fate. Багато було явних недоробок, від яких часом тягнуло плюватися, проте плюсів теж вистачало, хай зі своїми нюансами. Проте подобалося, що весь час товкмачили, що немає нічого одностороннього, все відносно: дивлячись з якого боку дивитись і це все залежатиме багато від чого: від особистостей, характеру, досвіду, інтелекту тощо.

    Почну із сюжету.
    Він був в принципі придатний і спочатку зрозуміло не було як все закрутиться і чим все закінчиться(брудна гра спочатку була присутня),правда так було до хорошого сюжетного повороту, проте жодного разу не Fate:Zero. Бо в останньому до кінця не було зрозуміло хто вийде переможцем(та й хто ним став за фактом),тож інтрига була люта+не знав скотитись все в банальщину чи ні,то тут подекуди з самого початку багато чого стало просидати. Та й зовсім переможець практично на самому початку або ближче до середини визначився, хоча про це на початку попереджали, а в кінці так і зовсім затвердили. Це все не рахуючи порожніх, непотрібних і затягнутих моментів, які часто були не доречні.

    Музика була така собі. Опенінг своєрідний не без сенсу, але на любителя, ендінг взагалі не зайшов. Як і вся інша музика, яка в основі своїй була пафосна та епічна, часом не до місця, а часом просто прикрити пересічний контекст і просто грала на емоціях.

    Контекст? Нехай так. Загалом було чимало метафор, символізму, відсилань(особливо 18 серія посміхнула про фільм з Джоннi Деппом From Hell про Джека Рiзника),придатних дилем, трансгуманізму, філософських відступів та роздумів(люблять із цим усім вони грати).Але якесь це все було порожнє, часом просто це викликало просто нічого і ось це дивно. Причому коли в середині сюжету зливають деяку кількість дорослих колоритних персонажів(або всі вони йдуть на другий план) і вся увага перетікає знову на підлітків(далеко не всі підлітки були і все ж таки)-це як виглядає іронічно, особливо те, як одна з команд сама себе випила, хоча це по правді і зовсім смішно вийшло=/

    --------------------
  • Yevhen_2 Анімешник
    Дата: 8 вересня 2022 17:47
    Щось не сподобалося, навіть дратує, те як перекрутили правила гри святого граалю.
  • i_believe Отаку
    Дата: 9 серпня 2022 13:12
    Дякую за працю! hh 
  • ФИФ_ФИФ Анімешник
    Дата: 4 червня 2022 01:43
    Непрацює 11 12 и 15 серія виправте будьласка.
  • Gaiia Анімешник
    Дата: 13 лютого 2022 04:00
    Це був перший фейт який я глянув (не рахуючи дівчинку чарівницю Ілію), і на диво він мені дуже сподобався. Я боявся втягуватися у цю кролячу нору фейту, з її хронологією, різними адаптаціями, і купою донату у fate go. Але все ж вирішив спробувати, адже мені було цікаво, що ж саме робить цю франшизу такою великою. Хоча я збрешу якщо не скажу що основною причиною для перегляду саме цього аніме був Астольф, і те що б**ть твориться в сім'ї Пендраґонів? І якщо друге мене трохи розчарувало, то Астольфом я був більш ніж задоволеним. Я не знаю як багато людей він змусив замислитися над своєю орієнтацією, але я точно входжу в їх число. Взагалі вся ця тема з героями із історії та легенд, є ледь не найкращою частиною всього серіалу. Зібрати в одному серіалі Ахілеса, монстра Франкенштейна, Джека Різника і Дракулу, та змусити іх битися, або ще якось взаємодіяти один з одним, звучить просто неймовірно круто. Особливо хочу виділити Шекспіра в озвучці Рендароса, який хоч і появляється мало, але краде буквально кожну сцену у якій є своєю харизмою. Ну і не можна не сказати про те який тут шикарні анімація і екшн. Загалом це аніме мені дуже сподобалось, так що можливо в майбутньому я і ще глибше впаду у цю кролячу нору під назвою Fate (і не тільки на nhentai).

    P.S.
  • Eudgen Отаку
    Дата: 27 листопада 2021 02:03
    Поза межами історії fate/stay night найбільш вдалою екранізацією є приквел fate/zero, де розказано багато, цікаво, послідовно та взаємопов'язано, там є історія персонажів, їх мотивація, є представлення битви за грааль як серйозної і складної  операції,  до якої готуються усі учасники, ну більшою мірою принаймі і також чітко зрозуміло хто та чому не готується.
    Fate/Apocrypha, знову ж таки поза історією fate/stay night мені сподобалася найбільше, у порівнянні із іншими історіями.
    Що цікаво - нарешті розкрито реалізацію "сета класів", тобто одна одній протистоять дві команди з повним набором класів "слуг",  стратегія та тактика протистояння будується не просто на протиставленні одного класу іншому, а на співпраці союзних слуг різних класів у одній команді, чого не було і немає у інших сюжетах.
    Далі, сценарна робота як мінімум задовільна, а може і хороша, принаймі непотрібно пробачати сюжетові умовність за умовністю, щоб добратись до зв'язаного послідовного оповідання, в цілому більш менш зрозуміла мотивація персонажів, причини їх боротьби, причини їх змін і тому подібне, можна насолоджуватись історією не ламаючи голову.
    Ну і приємним бонусом іде те, що можна дізнатись значні фрагменти історії вже відомих персонажів з інших сюжетів через історії персонажів цього сюжету. Тобто сценарист не маніпулює емоціями глядача, просто підсовуючи йому камео вже відомого персонажу, а розкриває його історію розповідаючи історію персонажу з Fate/Apocrypha і паралельно чіпляючи історію з життя раніше відомого персонажу з іншого сюжету, що у підсумку виходить досить цікаво.
    Окрім того, хочу подякувати за переклад, озвучення та реліз українською, ви - надзвичайні.
  • LionRose Анімешник
    Дата: 6 травня 2021 16:36
    І це щасливий кінець? Та ну.... Щасливий, але не щасливий. Особисто у мене після кінцівки страшезний сум

    Цитата: Mastermind
    Візуал, звук(в боях, оці звуки масових ударів дуже круто зроблено, раніше такого не було) та озвучка відмінні.
    Дякую всім хто працював над озвучкою, тут зібралась справді топова команда даберів uu

    Але найбільше порадував фінал, ну знаєте... зараз часто буває, що аніме хороше, а фінал завалюють, а тут все просто так як треба. Хоча, звичайно шкода деяких героїв... під час перегляду ти з ними ніби здружуєшся. В кожному Фейті я вибирав собі фаворита, вболівав за нього....  і в кожному мій фаворит програвав, так і тут. Що поробиш  hn

    Також мушу відмітити епічність боїв, напевно половина героїв що тут були - сильніші за будь яких героїв попередніх Фейтах, а їхні фантазми просто вражаючі. 
    Абсолютно згоден)))
  • Sirius Bizarre Анімешник
    Дата: 5 травня 2021 21:40
    LionRose, тому що це Фейт. Тут деякі історичні або легендарні особистості відрізняються від звичних нам.