Наприклад, 

Я буду Хвостики Носити

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

16+

Доля/Ніч битви: Дотик Небес

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2017, 2019
Жанр: Бойовик, Надприродне, Фентезі
Режисер: Судо Томонорі
Студія: ufotable
Серій: 3 з 3 (2 год.)
Переклад: Akoman UA
Ролі озвучували: Surgeon, Helga Victim, AdrianZP, Snovyda, Crupt, Alfa-Bell, Regis, MariAm, Gwean, Bitari, Smile2You

Дивитися Доля/Ніч битви: Дотик Небес онлайн

Семеро магів б'ються у Війні за Святий Ґрааль. Кожен учасник стає Господарем, отримуючи Слугу одного з семи класів та три Заклинання Наказу. Слуги - героїчні духи з минулого чи майбутнього, які існують за межами часу та простору і відповідають на поклик у війні, маючи свої власні цілі. Слуги подібні до своїх Господарів, якщо Господар має шрами та травми у своїй душі, Слуга матиме подібні. Одна пара, що залишиться живою, отримає Святий Ґрааль, який може виконати по одному бажанню Господаря та Слуги. Принаймні, так кажуть тим, хто вступають у цю війну.
Емія Шіро вчиться у старшій школі і знає про правду світу зовсім небагато, оскільки його прийомний батько з власних причин, хоч і був магом, але не розповідав йому майже нічого і не передав родинну магію. Через власні психічні травми та збіг обставин чи долю, він стає свідком битви двох Слуг, а свідків у цій війні не залишають. Намагаючись вижити, він несвідомо викликає свого Слугу і отримує можливість брати участь у війні, яка тісно переплетена з його минулим.
Третя частина Доля/Ніч Битви, присвячена третьому руту. Розвиток подій відбувається за третім сценарієм, показані нові деталі та пояснюються моменти, які залишилися за межами сюжету інших частин. Атмосфера твору містить більше драматизму та більше темних кольорів. В центрі уваги опиняються Емія Шіро та Мато Сакура.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
FanVoxUA / Glass Moon / GweanMaslinka
2 місяці і 3 тижні тому
14K
9.3/10 (58)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Orrpe Анімешник
Дата: 17 квітня 2024 10:01
  • 0
    Цитата: Yandere-kun
    Цитата: IzanagichW
    Не катуй себе, і грай у візуальну новелу Fate/stay night! Там є хентай, а також кумедні сцени після смертей 😘
    Знаю, але треба на чомусь у це грати... + манга з часом точно, як мінімум непогано пішла. Ну і у свій час у Tsukihime грав... від цього автора
    Воно то так, але до візуальної новели "Saya no uta" далеко. Такий шедевр один в свому роді.
  • Hero-Hero Анімешник
    Дата: 27 січня 2024 18:45
  • 2
    Це найкраще аніме , усі його адаптації.
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 30 листопада 2023 15:28
  • 0
    Цитата: IzanagichW
    Не катуй себе, і грай у візуальну новелу Fate/stay night! Там є хентай, а також кумедні сцени після смертей 😘
    Знаю, але треба на чомусь у це грати... + манга з часом точно, як мінімум непогано пішла. Ну і у свій час у Tsukihime грав... від цього автора

    --------------------
  • IzanagichW Анімешник
    Дата: 30 листопада 2023 10:35
  • 0
    Цитата: Yandere-kun
    Читаю мангу по цьому руту. Сакура кавай, як Рiн i т.д. (Сіндзі як зазвичай ублюдок, а Широ колода, хоча в цьому руті у нього хоч зростання, розвиток буде як у персонажа), але поки що нудно та інтерес практично не викликає.
    Не катуй себе, і грай у візуальну новелу Fate/stay night! Там є хентай, а також кумедні сцени після смертей 😘
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 17 листопада 2023 02:08
  • 0
    Цитата: def_Simara
    Polunycka,
    хз. дивись на роки випуску. банальне очевидне й просте рішення
    з ліва на право

    Тут не завжди так працює. Все ж треба знати що до чого. Ну, інколи +/-

    --------------------
  • def_Simara Анімешник
    Дата: 17 листопада 2023 01:38
  • 0
    Polunycka,
    хз. дивись на роки випуску. банальне очевидне й просте рішення
    з ліва на право

  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 28 серпня 2023 13:01
  • 1
    Продовження.

    Обережно є спойлер!

    Персонажі.

    Найбільше сподобалася Рін Тосака (яка нарешті ввійшла в топ) і Котоміне Кірей (який швидше за все теж у топ увійшов, та й програш його Широ виглядає логічним, а не те, що діялося в попередньому=/), трохи менше зайшли Іллія, Сакура (якої по жизі моторошно не звезло, хоча давно вже хотів це написати, але все забував + дизайн її (і вона сама чимось) дуже нагадував Рифул із Заходу з Клеймора, та й сама вона як персонаж, чимось нагадувала мені Фенікса з Марвел і Керріган зі Старкрафта, хоча можливо це і нісенітниця з мого боку, проте три ось таких аналогії виникли) і на подив Райдер, яку вдало розкрили (цікаво була розкрита її особистість, не чекав, а моє серце її трофей... так і хто був її майстром. Взагалі мітка на руці Сакури була давно помічена, нехай і помітно стерта, а так слова її справжнього батька в Fate: Zero, давно на цю думку наштовхнули, але так як її брамника зробили майстром, на тому і вирішив + не було всієї лорної інформації на той момент), та й який бій у неї був з чорною Артурією. Широ вперше мене не дратував, на подив і навіть подекуди подобався, ото що... гріш ціна твоїм ідеалам, пфф. А ось Лансера все також переслідує невдачу...

    Кінцівка.
    Однозначно зайшла набагато краще ніж у попередньому, але далеко не все зрозумів і допомогли в розумінні тільки спойлери:

    Душу Широ, після того, як Іллiя зруйнувала Грааль, все ж таки зуміли врятувати і пересадити в ляльку, яку для нього зробила сама няшка та ляльковод Токо Аодзакі. Проте як класно це все подали! Тільки ті, хто читав першоджерело - зрозуміли (здебільшого). Молодці автори, нічого не скажеш. Хоча кiнцiвкою залишився задоволеним.

    За оцінкою.
    Якби не третій фільм, який по суті все витягнув своїм контекстом і глибиною - була б 7+ чи навіть нижче, хоча екшн... А так дуже непогано й останній фільм топ.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 27 серпня 2023 03:08
  • 1
    Буде ще одна частина. Обережно є спойлери! Ця трилогія спочатку була нудновата(в основному перших 2 п/ф),нехай введення було зовсім іншим і розкривало інших персонажів.З іншого боку дивитися здебільшого те саме, практично з тими самими подіями: вже не спокушає, особливо коли страшно дратує мгг і його"друг"Сіндзі.Який як виявляється не тільки бив сестру,але ще її і ґвалтував,що мене анітрохи не здивувало),молодці дитсадківці,рятуйте його якнайбільше нехай далі продовжує таку благородну справу "фейспалм", поки ви будете в Лондоні жити і вчитися, вам же все одно, вірно? І тим не менше, у них вдалося подати багато нових подій під іншим соусом, як і всі події(і не тільки)варіювати інакше. Іноді вдало, іноді не зовсім.Хоча місцями карти зарано відкрили, але згодом стало зрозуміло чому. Сюжет. Скільки ж було зім'ятої та сумбурної подачі та оповідання,ууу,якби до цього нічого не дивився,то взагалі нічого не зрозумів би,правда з часом стало зрозуміло навіщо вони це все зробили,щоб укластися у відведений час і розкрити нові, до того не розкриті елементи твору.Проте на незалежний твір, він все ж таки не претендує, та й добре.І все ж таки введення нових персонажів, які вдало проводили свої не слабкі інтриги і це було вкрай цікаво,створювало не слабку інтригу, чим це все закінчиться.Та й відсутність повноцінного ассасина як такого,завжди викликали питання(хоча можливо,Медея цього свого вартового магічним кинджалом зачарувала,як варіант). Мальовка та сам вiзуал були дуже приємнi та дуже детальнi,однозначно краще за минулий рут,але проблем все ж таки вистачає(знову таки носи наприклад=/).З іншого боку, які красиві стали екшн сцени та їх постановка, від них просто було не відірватися, як у плані інтриги, так і в плані ефектності. Щоправда, через все це часом забивали на лорні моменти, з тією ж маною... Музика переважно була нормальна, хоча зустрічалися й реально сильні композиції. Романтика. І так... вона і справді викликала лютий дисонанс (і чомусь облили брудом тільки Ніч Сутички в цьому контексті). Не чекав такої кількості слин і соплів, тьху. Два перших фільми практично тільки про це... І багато в чому через це "ігри в пісочниці тривали", хоча окрім цього, були й дуже придатні діалоги, особливо у третьому фільмі, які прозирали філософією. Але смішно те, що вгадав із ким цього разу залишивши "Широ", бо дивився з погляду рпг з романчиками. Вперше робимо свою Артурію, потім Рін, а під кінець, в останньому проходженні Сакуру.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 26 серпня 2023 22:34
  • 1
    Продовження.

    Негатив.


    З оцінкою важкувато. Топ та 8 балів точно твір заслужив. Як далі буде, хтозна.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 26 серпня 2023 02:49
  • 1
    Манга + буде ще одна частина, моживо з часом ще кину.

    Обережно є спойлери!

    Давненько вже прочитав і чесно, писати не дуже багато, бо свого часу вже описував свої враження щодо трилогії. Але варто зазначити, що початок манги дуже туго йшов, що навіть кинути хотів і не знаю, чому не кинув цю справу, і добре, що не кинув. Багато фана манга принесла і не лише. Єдиний мінус, що манга ще далека до завершення і не факт, що вийде дочитати до кінця. Далі коротко по пунктах, що сподобалося, що ні:

    Сподобалось.

    - Мальовка дуже ок, детальна та атмосферна. Дизайн персонажів симпатичний (чого тільки одяг, костюми варті та гарні спідниці), екшн сцени на рівні тощо.

    - Текстова складова. По-перше її пристойно, що з телефону задовбався читати=/ По-друге вона якісна і багато що під собою несла, чого тільки мудрості Котоміне Кірея коштували.

    - Лор непогано розкрили під час оповіді. Чого варте пояснення, як магія діяла і хто і як був майстром Райдер. Ось тільки з телефону читати... очі почали боліти.

    - Вистачає з головою гарних/хороших персонажів (автор у них вміє, хоча у нього вже створено один їх шаблон. Сакура - це де-факто клон Асагамі Фуджіно, а Рін Тосака багато взяла з Адзаки Кокуто та Chizuna Takashiro з Hitsuji no Uta як приклади, яких куди більше). Тут швидше за все найкращі Рін Тосака і Котоміне Кірей, після чого йде Сакура Мато, а за нею Сейбер (її альтернативна версія теж ок, хотілося б окремий рут з нею побачити), Арчер, Райдер і т.д.

    - Великий плюс, що розкриють як персонажа, його деградацію та вб'ють ублюдка Сіндзі, бо в попереднику його порятунок із пальця висосуть. Як і весь той фінал з хеппі ендом, який можна було краще та адекватніше подати.

    Нейтрально.

    – Еміа Широ. У всій франшизі він мені не подобався. Не подобається такий типаж, черговий ояш (причому імба і сью) який нічого не розуміє, що від нього хочуть і т.д. Але тут він мав розвиток, перегляд власних ідеалів і т.д. Що його й рятує, але.

    --------------------