Наприклад, 

(Не)Люди

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

16+

91 день

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2016
Жанр: Детектив, Драма
Режисер: Кабуракі Хіро
Студія: shuka
Серій: 12 з 12 + ОВА (24 хв.)
Переклад: Gwean
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka

Дивитися 91 день онлайн

Місто Лоулес. декілька років після прийняття «сухого» закону. Містом керує потужна мафіозна організація. Молодий хлопець на ім’я Авіліо вступає до банди не заради красивого життя. Він очікує слушної нагоди, щоб сповна відплатити вбивцям його родини.
Приємного перегляду
Літо 2016 / GweanMaslinka
6 років і 7 місяців тому
27K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
9.2/10 (157)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Ярослав. Анімешник
Дата: 19 січня 2024 00:31
  • 2
    Це одне із найкращих аніме у своєму жанрі. І одна із найкращих історій у цілому. Тут немає про що говорити 10/10. Залишає теплі спогади і повертає мене у 2016 рік, коли дивився його як онгоінг. РЕКОМЕНДУЮ. 
  • gof.rene Анімешник
    Дата: 17 січня 2024 14:59
  • 2
    Передивляюся це аніме через 6 років, захоплення досі не зникає. Насправді зараз дивлюся багато аніме, де постійно потрібно чекати на нові сезони, бо ой історія досі не завершена(? (не скажу що це погано, але...) У цьому плані завжди хочеться повернутися до чогось подібного як "91 день": доведена до кінця історія без води, у кожній серії щось відбувається і це важливо, діалоги хочеться слухати, а на картинку хочеться дивитися.

    Мушу також визнати, що мене дуже не часто пробиває на емоції, але у цього аніме це вийшло... причому двічі... подорослішавши воно мені подобається ще більше (але можливо це все справа смаку)

    Можу порадити до перегляду тим, хто любить детективи(тут не важко здогадатися до чого все йде, але цікаво спостерігати за тим, як саме це все відбувається.), мафію, атмосферу туманного вечору\ранку (назвемо це так... думаю ви зрозумієте).
    Також тут по суті відсутня така штука як гіперболізація емоцій, але ні це не робить аніме нудним, скоріше додає атмосфери... тоді давно воно мені приглянулося саме за це.

    Гаразд, на цьому все. Приємного перегляду, булочки uu
  • Layron Анімешник
    Дата: 20 грудня 2023 16:35
  • 1
    Дуже добре. По атмосфері дуже нагадує "Хрещеного батька" та, місцями, "Достукатись до небес". Мені зайшло, радий що подивився.
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 5 листопада 2023 05:39
  • 3
    Прода.

    Персонажі тут усі були +/- колоритні і на своєму місці (діалоги теж, до речі у справі і як мінімум непогані. Чи можна їх назвати Тарантинівськими? Хз). Частина з них були віртуозні, зі своїми історіями, поглядами та мотивами. Багато тут було всього без дурнів, але з нюансами... бо були чокнуті, але зі своїми принципами та поглядами. МГг був і зовсім, як мінімум непоганий, що є бажання його визначити в топ. Давно такого не було.

    Фінал...


    Мальовка, її стиль мені дуже сподобалися, принаймні дизайн персонажів був ок. Музика... з нею складніше дивився в прискоренні 1.75x, але навіть у цьому випадку було атмосферно і т.д. Те саме з опенінгом і класним, ніжним і сумним ендінгом, який "розповідає" про танець удвох. До речі, гумор тут теж був, із кривляннями деяких персонажів, але без чібі... та як же так!? Як же без них? Невже це правда?=/ Нда.

    Загалом дарма (а може й ні) стільки відкладав перегляд цього (точно) гідного тайтла. Причому вже забув це почуття, коли востаннє дивився точно топовий твір і не сумнівався в цьому. З того моменту було переглянуто 20+ тайтлів, хай хороших там також вистачало, але.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 5 листопада 2023 03:36
  • 0
    Можливо є спойлери.

    "Сенс життя дає людині силу.
    Дружба надійніша ніж кинждал."

    Вкотре, писати багато сенсу немає, але це робить дане аніме поганим. Просто все це наповнення, контекст(и) були-були, бачив-бачив і т.д. Тому просто дивився та отримував фан багато в чому через настольгію. Багато тут було запозичень, відсилань (можливо, дещо на Нікколо Макіавеллі, але не факт) у як мінімум хорошому і що важливо – придатно збитому творі. У цьому плані чомусь згадав "Лицарів Сидонії", де була схожа ситуація та враження.

    На що схожий цей тайтл (і т.д.)? На багато творів, де фігурувала та сама мафія. Прикладів вистачає: "Gangs of New York" (тут чимось сама фабула була схожа, ну частково), "The Godfather" (класика), серія чеських ігор "Mafia"(тут деякі моменти були просто в голос, багато спільного від початку до кінця), Гангрейв (справжня дружба і свобода=/), Phantom: Requiem for the Phantom (з цим тайтлом, чи не найбільше спільного), Black Lagoon (насправді не зовсім і треша там багато було, але) , Darker than Black (чисто віддалено, але) і т.д. Навіть цього більш ніж достатньо, нехай і без аргументації, бо ліньки писати і точно згадувати, але хто знає хоч віддалено про що мова, по ідеї повинен зрозуміти. Тим не менш, незважаючи на це все або навпаки через це - дивитися було дуже цікаво. Сюжет був добрий і добре поданий, подекуди навіть інтригував своїми інтригами, зрадами, хитрощами, маніпуляціями, кровною помстою, лайкою в сім'ях і т.д. Нехай, звичайно ж - це не дивувало, сюжетні повороти не викликали захоплення (і т.д.), але вони були/їх вистачало і тільки це вже добре сприйняли + основна картина не псувалася. Сам твір був про мафію, її клани, сім'ї з усіма витікаючими для цього жанру і дві, можливо, основні теми - це була помста, її ціна, результат і наслідки. Друга, напевно, йшлося про вибір. Що ми робимо вибір, будь-який і згодом пожинаємо наслідки цього вибору. Не важливо, хороший він був чи поганий.

    Можливо ще одна частина буде.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 4 листопада 2023 06:44
  • 2
    Велике дякую за переклад та озвучку. 

    Сильне аніме, куда краще чим міг подумати, дарма сумнівався у ньому. Ось тільки зараз дилема, що йому ставити, 8 чи 9, але одне точно - давно не було, дійсно топових творів при перегляді, вже й забув що це таке=/

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 3 листопада 2023 18:46
  • 0
    По першим серіям - недурно, цікаво та є сюжетні повороти, хоч і очікуванні, але вони є. Сам тайтл нагадує типові твори про мафію, як Гангрейв, чеську серію ігр "Мафія", деякі фільми тощо. І ні, у данному контексті, це поки що - непогано. Правда, ось динаміки не вистачає. Можливо автори навмисно це зробили, щоб глядач відчув атмосферу.

    Цитата: npmny
    я подивилась лише 4 серії, але з самого початку досить важко дивитись. багато різних персонажів і їхні імена я не можу запам'ятати, через це багато чого не розумію br
    Не у фокусі дивлюсь, але по двум серіям все зрозуміло, якщо дивитися +/- уважно + динаміка не дуже велика, як раз щоб не заплутатися.

    --------------------
  • Kabeem Отаку
    Дата: 15 вересня 2023 14:05
  • 1
    Цікаво, що потрібно зробити, щоб стати отаку?
  • YankoAnime Отаку
    Дата: 24 липня 2023 20:20
  • 0
    Дякую за працю! Захоплююче аніме! Чудовий сюжет, який тримає в напрузі до останньої миті. Вражаючі персонажі, кожен зі своєю унікальною історією. Глибоке спрощення соціальних тем і важливих проблем суспільства, що залишають задуматися. Рекомендую be 
  • SEKAI Анімешник
    Дата: 29 червня 2023 14:10
  • 2
    Опенінг просто шикарний 10/10