Наприклад, 

Чи неправильно, шукати дівчину в підземеллі?

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Меланхолія Харухі Судзумії

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2009
Жанр: Комедія, Фантастика, Шьонен
Режисер: Тацуя Ішіхара
Студія: Kyoto Animation
Серій: 28 з 28 (23 хв.)
Переклад: Malnormalulo
Ролі озвучували: Tenebris, Kotyavr, Bgagia, Kate Lem, Ейдж, Smile2You, Maslinka, Bitari, Gwean

Дивитися Меланхолія Харухі Судзумії онлайн

Попри те, що головна героїня Харухі, оповідь йде від імені Кьона — її однокласника. Кьон тільки перейшов у старшу школу і під час першого уроку в новому класі помітив ексцентричну дівчину, яка сиділа за сусідньою партою. Вона в своєму вітанні повідомила, що її цікавлять тільки інопланетяни, люди з паралельних світів, гості з майбутнього і екстрасенси, яких вона шукає в своєму класі і чекає зустрічі з ними.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Весна 2006 / Робота Голосом / Glass Moon
місяць і 3 тижні тому
28K
9.1/10 (139)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: Учора, 19:18
  • 0
    Цитата: fagas
    Прочитав звісно не всі коментарі, але чимало і тільки в 1 був стьоб з моменту який мене вибісив, а саме серії з 12 по 19.
    Не хочу спойлерити, тому скажу, що я очікував від розв'язки більшого. Бо те як воно розв'язалось я ще під час перегляду 12 серії подумки сказав, але думав що це надто нудно було б і вже почав думати, що розв'яжеться як казав Коїдзумі :/
    Що ж, кожен хто це дивився,

    --------------------
  • fagas Анімешник
    Дата: Учора, 19:07
  • 0
    Прочитав звісно не всі коментарі, але чимало і тільки в 1 був стьоб з моменту який мене вибісив, а саме серії з 12 по 19.
    Не хочу спойлерити, тому скажу, що я очікував від розв'язки більшого. Бо те як воно розв'язалось я ще під час перегляду 12 серії подумки сказав, але думав що це надто нудно було б і вже почав думати, що розв'яжеться як казав Коїдзумі :/
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: Учора, 18:05
  • 0
    Шкода що аніме не адаптуаали до момента коли з'явиться прикольна подружка Кьона - Сасакі, про яку між рядків дещо казали. Хоча яка там Сасакі=/

    "— Та ладно тобі, Кьон, — продовжила Сасакі. — Іноземна музика, хоч і непогана, не має недоліків. Незважаючи на те, що я люблю західну музику, я приходжу до думки, що співак просто ще один інструмент у групі. Є мелодія ударних, басів та гітари, а потім вокал співака поєднує це в один мотив. Тільки тоді ти можеш відчути справжню працю. Мова не важлива; я навіть японського співака приймаю лише як частину. Не так важливо, чи означає щось текст чи ні, бо він залучений до пісні як частини мелодії. І не має значення, чи це вокал, гітара, чи фортепіано — вони всі однаково важливі для мене, коли я слухаю музику.

    Музика не має національних кордонів. Оскільки це так, немає нічого страшного, якщо повідомлення не надсилається. Хороша мелодія – це те, що зрозуміло у всьому світі. Романи та фільми містять несправжню історію, що відрізняється від інших у синтаксисі, і тільки поки сенс передається, все гаразд. Я б сказала, що якість звуку, що луною віддається по всьому світу — приблизно те саме, вірно?"

    Хз, наскільки один зі "старих знайомих" був правий на цей випадок=/

    "Топово відписала! Цю штуку називається поліфонія. Західна музика найчастіше їй обділена, адже вона базується зазвичай на акордах, коли японська в основі своїй на кількох незалежних мелодіях та меншій кількості акордів, але це не означає, що їх за дефолтом має бути мало. Скільки не слухаю західну, взагалі жодного інтересу не викликає після такого. Для мене роботи японців це саме та сама музика-музика. Де, безглуздо звучить, але ти зрозумів."

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 23 квітня 2024 17:57
  • 0
    По цьому тайтлу є придатне відео на мові, варто його глянути. Є ще одне, воно старе і на російській, але робила його наша людина. В ютубі його по бажанню можна знайти: "Що сталося з Харухі?"

    Кавер.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 1 березня 2024 01:16
  • 1
    Дякую за переклад та озвучку 9 серії.

    "Ай-ай-ай, а хто... А хто це зробив?... "

    Morok,
    +
    Хоча манга мені не дуже зайшла (+/- на 8), особливо після якості текстової складової ранобе (оригінал) та мальовки з аніме.



    --------------------
  • Morok Анімешник
    Дата: 3 лютого 2024 06:13
  • 3
    Дякую за озвучку.
    Дивився це аніме колись давно, ех як же я був тоді сильний, одним ударом міг вбити коня, а за тиждень хлопнути 12 тайтлів.
    Передивлююсь українською, дуже чекаю продовження озвучки. Аніме дуже лампове, атмосфера неповторна, серед всіх аніме і манг які я дивився і читав це займає особливе місце, дуже шкода, що зараз такого не випускають. Раджу всім до обовязкового перегляду
  • Парасо Анімешник
    Дата: 2 лютого 2024 22:00
  • 1
    Дякую за озвучку
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 26 січня 2024 07:33
  • 0
    Дякую за переклад та озвучку 8 серії.

    "Назад у Майбутнє"

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 18 січня 2024 06:15
  • 0
    Дякую за переклад та озвучку 7 серії. Весела вона, у свій час не раз передивлявся... фана було. Хоча с Харухі майже завжди так, нудно з нею рідко буває, яка б вона не була.


    --------------------
  • raiden Анімешник
    Дата: 13 січня 2024 02:23
  • 4
    Ну, екранізували не всі 15 532 рази і на тому спасибі