Наприклад, 

Самотнє небо

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Вигнані з раю

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2014
Жанр: Бойовик, Меха, Фентезі
Режисер: Сейджі Мідзушіма, Уробучі Ґен
Студія: Toei Animation,Graphinica
Серій: 1 з 1 (1 год. 43 хв.)
Переклад: Gwean, Maslinka
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka

Дивитися Вигнані з раю онлайн

У майбутньому Земля повністю знищена нанозараженням. У 2700 році більша частина людства переховується у кіберсвіті Деви – утопії з безмежними можливостями, де існує лише людський розум. Більшість людей обрала саме такий спосіб життя, проте реальний світ продовжував існувати. Одного разу до Деви вдерся хакер з реальності, який кинув виклик віртуальному світу. Розібратися з цією проблемою було доручено агенту третьго рангу Служби безпеки Анжелі Бальзак. Їй наказують покинути кіберсвіт та ступити на реальну землю в механічному екзокостюмі Архан. Напарником Анжели у цій справі буде чоловік із Землі на ім’я Дінґо. Разом вони мають відшукати хакера та унеможливити подальші злами Деви.
Приємного перегляду
GweanMaslinka / Осінь 2014
9 років і 2 місяці тому
8K
9.3/10 (80)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Vlad Gabelko Анімешник
Дата: 8 березня 2024 22:19
  • 0
    Де озвучення?
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 20 листопада 2023 23:20
  • 0
    Дякую за переклад та озвучку.

    Не знаю навіщо дивився, можливо через Ґена Уробучі, але інтересу та інтриги +/- знову не було і в плані наповнення тайтлу - писати нічого, бо на що тільки воно не схоже... З коментарів, очікувано на "Ergo Proxy" (чого тільки коштували вступ, статуї та подорож/пригода світом крім "Купола", клони та ШІ, який отримав свідомість), "The Animatrix" (тут окрема розмова, але сам сеттинг та ШІ отримав свідомість як приклад), "Gits" (ШІ отримав свою свідомість), "Trigun" (стан світу та мгг з гітарою), "Texhnolyze" (філософія мгг тут схожа з деяким контекстом з того аніме) і чимось "Psycho-Pass" (хоча його ще не дивився, але за описом теж щось схоже є), і це тільки аніме крім іншого, так що про оригінальність і мови не може бути. Хоча це як мінмум очікувано/очевидно. Нехай у плані меха, щось подібне зараз важко згадати.

    Якщо брати (можливо) основну тему, то це антиутопія з якоюсь соц.проблематикою та різними дилемами людства в можливому майбутньому, нехай і зараз уже є дещо схоже... Ну і питання людяності або що таке людина у принципі - теж постійно підіймалися, нехай це все було надто поверхово і віддавало вкотре фразеологією, бо люди різні і т.д. Тим не менш, тут прямо EDI з Mass Effect 3 згадав і її розмови з ГГ Шепард.

    Загалом, не шкодую, що дивився, непоганий тайтл і так зроблений + з оцінкою на MAL +/- згоден. Можливо його розкриття потенціалу(?)і самого сеттинга, потрібно було більше хронометражу тощо. Тільки ось стільки разів це проходили, що вже й писати більше нічого, немає сенсу і в тому дусі.

    --------------------
  • Nivitar Анімешник
    Дата: 15 вересня 2023 01:00
  • 0
     Історія, незвична і цікава, але коли діло доходить до анімації... то ледь не плакав(особливо волоси героїні Х_Х). Раніше якось не звертав на таке уваги, тут можливо кидається в очі через велику кількість кадрів з персонажами. 
     Сюжет це сильна сторона в цьому аніме, не зроблений по шаблону як наприклад широко прийнято в ісекаях. Кінцівка, та і повороти у сюжетні важко передбачити. Відчувається те що в нього вклалися і не дивлячись на технічні моменти авторам вдалося це передати. Можна рекомендувати для перегляду людям що цікавляться тематикою космосу та утопій (меха присутні, але навіть не на другому плані, чи як наприклад в "Код Ґіасс", або "Aldnoah.Zero")
  • YankoAnime Отаку
    Дата: 21 липня 2023 19:14
  • 0
    Дякую за працю! Захоплююче аніме з вражаючим сюжетом і яскравими персонажами. Історія проникає в душу, залишаючи море емоцій. Рекомендую be 
  • Нікка Вейн Анімешник
    Дата: 14 липня 2023 14:53
  • 0
    шикарне аніме yy 
  • Flying Fen Отаку
    Дата: 25 червня 2023 14:28
  • 0
    Дякую за озвучування та переклад)
  • serafim13 Отаку
    Дата: 25 квітня 2023 01:11
  • 0
    Однозначно цікаве аніме. Але дійсно на один раз. І хотілося б мабуть більше розкриття сюжету. А то щось здалося доволі стисло місцями...
    Низький уклін за переклад та прекрасне озвучення!  uu
  • akirra_ra Анімешник
    Дата: 17 березня 2023 13:25
  • 0
    дякую за гарне озвучення)
    дуже сподобалось, як автори показали один з варіантів розвитку людства)

  • SayAaa Отаку
    Дата: 23 лютого 2023 14:09
  • 0
    Цікаво було переглянути. Не топ, але на один раз прекрасний варіант.
  • Yanaemeralds Отаку
    Дата: 16 лютого 2023 18:40
  • 0
    Дякую за працю!