Наприклад, 

Паразит

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Дух в оболонці. Початок

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2013
Жанр: Бойовик, Кіберпанк, Пригоди, Фантастика
Режисер: Кісе Кадзучіка
Студія: Production I.G
Серій: 4 з 4 + 9 і 10 серії (3 хв.)
Переклад: Gwean, Maslinka
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka

Дивитися Дух в оболонці. Початок онлайн

Ньюпорт, 2027 рік. Війна завершилася рік тому, але в місті знову лунають звуки вибуху самоходних мін. Тоді ж невідомі особи вбивають підполковника Мамуро, якого було підозрювано у хабарництві та незаконній торгівлі зброєю. В ході розслідування Дайске Арамакі з дев’ятого відділу Служби державної безпеки зустрічає кіборга і вправного хакера Мотоко Кусанаґі. Бато, співробітник Арамакі, припускає, що саме Кусанаґі відповідальна за теракти. За нею ведуть ретельне спостереження голова 501-го підрозділу Куруцу та агенти-кіборги.
Приємного перегляду
Літо 2013 / GweanMaslinka
8 років і 5 місяців тому
7K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.5/10 (33)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 24 грудня 2023 17:01
  • 0
    Дякую за переклад та озвучку.

    Не дуже розумів, навіщо зробили цей серіал, але при перегляді відразу все зрозуміло стало. Цікава задумка, подивитися на те, як все починалося (хай і ось у такій інтерпретації, бо в "Синдромі Самітника", у Матоко та антагоніста з другого сезону була інша передісторія + тут ще був черговий, в основному ніякий Ляльковод, не той що був в "GITS-95" і чергова криза особистості у Матоко з пошуком свого Я і багато іншого, часто побіжно, як і відсилання), на передісторії (щось вже було в "Синдромі Самітника"), на багатьох персонажів які подобалися або навіть у топах прибувають, деякі навіть на самій верхівці. Сам сюжет був цікавий, розслідування часто цікаво йшли, багато чого закрутили ще й з ілюзорним світом, де не завжди зрозуміло, що є реальність, а що вигадка та персонажі діють зі своєї мотивації чи їх зламали. У принципі, непогано, але специфічно була показана кібервійна з усіма витікаючими у цьому кіберпанку, антиутопії з можливими соц.проблемами в найближчому (або) майбутньому=/ Інтриг, маніпуляцій, зрад та іншого, тут вистачає. Не все читається, тільки коли йде вирішення ситуації... коротше, одне й теж у цій франшизі, тільки у різних інтерпретаціях/варіаціях, що не знаєш як це сприймати і воно вже не викликає ефекту вау, а ось фан все ще є. Причому екшну у ньому виявилося, куди більше, ніж очікував спочатку. Тут тег бойовик, уже більш ніж доречний.

    Мальовка, анімація, композиція загалом точно непогана. Дизайн персонажів непоганий чи різний, не всі сподобалися, старі більше подобалися. А ось дизайн Шефа Арамакі та Матоко Кусанагі мені +/- зайшов, цікаво виглядав. Вона до речі, тут з фантомними болями і ту з у манги де часто проводила груповушки. Правда тут вона, напевно, найлюдяніша з усіх версій. А ось музика дивна, приблизно 50 на 50. Рідкісність для аніме.

    Загалом у будь-якому випадку сподобалося. З іншого боку, абсолютно (?) нічого нового тут не побачив, усе це було в інших, ранніх творах цієї франшизи, крім першоджерела, тобто манги чи інших +/- подібних творів.

    Ps
    А де серіал із 10 серій? На іншому плеєрі? =/ Правда не особливо і хотілося його дивитися (від Netflix дивитися точно не буду, чого там тільки опенінг стоїть на самому початку =/) як і інші продовження, якщо вони є, але все одно цікаво ...

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 8 серпня 2023 09:46
  • 0
    Колись треба буде подивитися i цью версiю, iнтерпретацiю, бо починаючи з аниме-фильму 95-ого года, двух серiалiв i звичайно манги - дуже подобається ця франшиза. Але, ось зовнішній вигляд майора Макото Кусанагі... викликає різні емоції, то дисонанс, фрустрацію... не звично, просто до цього вона не мала такого дизайну.

    --------------------
  • Amane Анімешник
    Дата: 24 липня 2023 23:27
  • 0
    Дякую за вашу тяжку працю)
  • Богдан Гнатюк Анімешник
    Дата: 29 червня 2023 20:03
  • 0
    А 5 ову можна десь глянути?
  • Anbiot Отаку
    Дата: 21 січня 2023 22:04
  • 0
    Дяка за здійсненну роботу, над сим анімаційним шедевром, який є  складовою базованої франшизи. Зичу успіхів та творчої наснаги по життю. 
  • mishuil Анімешник
    Дата: 8 серпня 2022 15:50
  • 0
    дякую вам за переклад
  • sashko san АдмінКО
    Дата: 6 лютого 2017 22:01
  • 0
    Captain Future, виправлено.

    --------------------
  • Captain Future Анімешник
    Дата: 6 лютого 2017 21:27
  • 1
    Про аніме писати не буду, оскільки, такий шедевр не обговорюється. Це однозначна "наекранна біблія" будь якого свідомого анімешника.)))
    Тут справа в тому,що 4ту та 3тю серії місцями треба поміняти.
  • GwirdGladio Анімешник
    Дата: 25 квітня 2015 15:33
  • 0
    Всі 4 серії просто шикарні!
  • Ellendil Анімешник
    Дата: 6 жовтня 2014 20:40
  • 1
    Das ist fantastisch ! ! !