Наприклад, 

Хвіст Феї: Драконів плач

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Плід Ґрісайї (1 сезон)

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2014
Жанр: Драма, Романтика, Школа
Режисер: Танака Мотокі
Студія: 8bit
Серій: 13 з 13 (23 хв.)
Переклад: Surgeon
Ролі озвучували: Surgeon, MariAm

Дивитися Плід Ґрісайї (1 сезон) онлайн

Звичайний такий собі хлопчина, дуже серйозного вигляду, переїхав жити до міста та вчитися у "звичайній школі". Але за якихось його особистих обставин, звичайною школою виявилася школа для еліти, вього на шістьох людей, серед яких він єдиний хлопець. На перший погляд - звичайний гаремник, але крім незвичайної напруженої атмосфери є в ньому ще дещо цікавеньке.
Приємного перегляду
Осінь 2014 / FanVoxUA
9 років і 4 місяці тому
11K
9.2/10 (95)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку

Дата: 6 лютого 2024 22:43
  • 0
    Цитата: Anime dlja geiv
    альфа юджі трахає тяночок від лолі до мілф , ми таке поважаємо

    Так мгг тут тільки такий, не дарма у нього така задоволена пика на "аватарках/постерах" тощо.

    --------------------
  • Anime dlja geiv Анімешник
    Дата: 5 лютого 2024 16:47
  • 2
    альфа юджі трахає тяночок від лолі до мілф , ми таке поважаємо

  • Snuman Отаку
    Дата: 1 лютого 2024 21:54
  • 0
    Капець я запам'ятав це аніме, декілька років назад дивився і зміг згадати основні події, тепер не цікаво передивлюватися br
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 31 серпня 2023 17:10
  • 2
    Остання частина.

    Обережно, можливо є спойлери.

    Негатив.

    - Чібі, кривляння, іноді псують моменти і не в тему.

    - Якщо спочатку ще чекав якісь каверзи, гостроту і повтороти, то потім стало зрозуміло (з другої арки) як будуть йти ці сюжети, зі своїми "тернистими шляхами", у прямий хеппі енди (остання арка лише відрізняється), не дивлячись ні на що. Це дуже сильно зіпсувало картину і можливо потрібно було поступово піднімати планку, а так, все виходило надто передбачувано, без інтриги і часом навіть ніякого інтересу не було, багато тривіальних історій і ситуацій.

    - багато висмоктано з пальця, всякі умовності, дірки та інші дурниці. Пристойно вони псували враження, на жаль.

    - низька динаміка, дивився у звичайній швидкості, нудно було дивитись=/ хоча можливо цього автори і домагалися, створюючи такий антураж, але.

    - Однозначно, це сценарій, стільки в ньому радості було... просто нічого не написати. Але ось, після шукав інформацію про нього, виявляються його писали лише рік і можливо через це в ньому стільки проблем було.

    Загалом, вкрай дуже неоднозначне аніме, задушливе, нудне, але також і з реально сильними сторонами (це найгірше, вони часом кинути перегляд не дають), які не завжди працюють або працюють до того моменту, поки їх не помножать на нуль. Тим не менш, можливо розумію що цим хотів автор(и) сказати, але від нього чекав більшого і воно є. У перших 4 серіях другого сезону, але хтось його знає, що воно далі буде. У будь-якому випадку, перший сезон - одне з найслабших переглянутих за пристойний час. Дурний треш та фарс. Середняк-прохідняк, якщо, що не дадуть на деякі можливі питання - відповіді, що вкрай сумнівно.

    Ps

    Є ще короткі ови, напевно найкраще, що було в серіалі, не раз уже прослизає думка, що японцям саме таке і потрібно робити, а не лізти в претензійність, яка частенько не дуже виходить. Але це не моя справа + мгг вова весь час мовчав і навіть жоден звук не видав.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 30 серпня 2023 22:49
  • 2
    Буде ще одна частина.

    Те що сподобалось.

    – Музика приємна, багато вдалих композицій. Опенінги та ендінги жодного разу не пропустив. Нехай саундтрек мені постійно щось нагадував.

    - Мальовка вельми ок, дещо нагадує, хай з якимись вадами, які не хочеш помічати. У дівчат до речі, промальовані соски, що не частий гість останніми роками 10.

    - МГг. Спочатку мені подобався, не чергова ганчірка кун і т.д. Ось зайва с'юшність його псувала, нехай те, що він подекуди не розводив сентименти, а діяв напевно – підкуповували. Загалом нехай буде тут, але навряд чи топ.

    – Багато різної моралі, тим які завжди будуть актуальні, людські серця та їхні вчинки – це підкуповує. Інша справа наповнення та подача... =/

    Нейтрально.

    - атмосфера. Вона однозначно є і різна. Депресивна, хвора, маніакальна, мелонхолійна, приречена, тяжка і т.д. Але в один момент з різних причин вона може просто попливти... чібі чи якісь дурниці від персонажів цьому лише допомагатимуть, на жаль.

    - Драма. Історії працюють, їхній трагізм теж, частково з тієї причини, що з персонажами дали час ознайомитися і т.д. Але тут потім йде проблема в подачі, автори просто всіма силами намагалися з глядача сльозу видавити, граючи, ні - паразитуючи на емоціях і це дуже сильно негативно чинило на глядача, на мене в даному випадку так точно. Нехай вдалі моменти у цьому ключі однаково зустрічалися.

    - Персонажі. Вона нормальні, вони мають розвиток і розкриття, мгг розкривався до речі крізь історії інших персонажів. Це часто автори будують таку конструкцію з такою подачею. Самі персонажі, ну у багатьох, що характери, що дизайн – типові.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 30 серпня 2023 19:23
  • 2
    Продовження буде ще, можливо.

    5.

    Досить нести цю всю нісенітницю про серії, тепер побіжно про те, що сподобалося, що ні чи викликало сильно суперечливі почуття.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 30 серпня 2023 00:38
  • 2
    Продовження + буде ще.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 29 серпня 2023 19:15
  • 2
    Буде продовження, мабуть.

    Обережно! Є спойлери.

    Черговий тайтл із зав'язкою, де хлопець, мгг вирішує різні проблеми, проблемних дівчат під соусом різних їх дилем, психологічних трамв і т.д.(Спочатку про інше думав, що він накосячив у минулому житті, тепер йому мститимуть і т.д.)Проте, це подаватиметься через призму різних тем, банальних істин, людської сутності та їхніх сердець. Далі, писати багато, але не буду, скорочу і розіб'ю по пунктах, спочатку серії або арках про які хочеться написати. А другі банально, що сподобалося, а що ні.

    1)Перша арка та вступ, які серії зачепило не пам'ятаю. Якщо коротко тайтл з ходу нагадав Ore ga Ojousama Gakkou ni "Shomin Sample" Toshite Gets Sareta Ken(була ще явна відсилання на Oreimo)і як там Kimito Kagurazaka приколювався над Aika Tenkuubashi.Тут мгг також жартував з псевдо-блондинкою, псево-цундере з "роздвоєнням особистості" і з часом розкривалася трагічна її історія, причому ще й через кота, поки він(а) не загинув і Мічиру не стала відмовлятися від життя. Після чого мгг вирішив клин клином вибити і зробив сумнівний вчинок, коли її живцем поховав на три доби(=/), щоб вона відчула смак смерті, чому більше почала любити життя, смак до неї і т.д. Щось подібне й Асагамі Фуджіно проробляла з однією ідіоткою.

    2)Друга арка з Юміко Сакакі, планами на природі біля води(?)нагадала Danshi Koukousei no Nichijou та ще відносинами Сагари Соске та Канамі Кідорі(частково не дарма),Violet Evergarden Gaiden: Eien to Jidou Shuki Ningyou(схожа цього аніме). У цій історії чого тільки не було, хоча історія стара як світ. Буллінг, частково небажана дитина, чутки та плітки, єдиний спадкоємець чи дитина як вигідний актив, конфлікт поколінь тощо. Сама історія закінчилася банально, як і решта, майже. Єдине, що хочеться відзначити, це після інсценування її смерті, вона продовжила жити в тій Академії, що й раніше.

    (На 6-7 серії мало не дропнув,але через коментарі,що під кінець буде щось цікаве, пересилив себе на свою голову=/)

    3) 7 серія. Про цю ідіотію з темою безглуздого егоїзму та якимось розкриттям мгг=нічого писати не буду. Але висмоктана з пальця драма та показуха,викликає лише"фейспалм".

    4) 8 серія.Явне посилання або запозичення на Leon The Professional. Тут була тематика політики та її бруд з усіма витікаючими, що інтриги та замовлення йдуть навіть на власні сім'ї чи рідню, якщо так потрібно амбіціям. Якщо коротко.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 28 серпня 2023 15:38
  • 2
    Додивився... можливо це місцями найслабше з усього, що бачив за останній час=/ на що я витрачаю свій час? = /

    Дякую за переклад та озвучку.

    Цитата: BodyaAnime
    Не зважайте на цей комент, це лише моя хвора думка! Переглянувши лише 10серій, можу сказати шо, аніме не зайшло, ну сюжет досить передбачуваний. Психічно хворі дівчата і гг наче тоже щось не дуже, занадто він "холодний" до дівчат
    Не така вона вже й хвора, якщо і справді так зробив, то молодець, не повторив моїх чергових помилок=/

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 28 серпня 2023 12:01
  • 2
    12 серія один з найгіршої марення що дивився. Багато чого хотілося б про останню арку написати. Але, Це який лютий треш і фарс. Знав би не дивився.

    --------------------