Наприклад, 

Пригоди діґімонів

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Рай Ґрісайї

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2015
Жанр: Драма, Романтика, Школа
Режисер: Танака Мотокі
Студія: 8 bit
Серій: 10 з 10 (24 хв.)
Переклад: sei
Ролі озвучували: Surgeon, MariAm

Дивитися Рай Ґрісайї онлайн

Продовження сиквелу до аніме-серіалу Плід Ґрісайї розповість про нелегке дитинство таємничого хлопця Казамі Юджі, звіт про минуле якого потрапив до рук його однокласниць, і тепер вони всі разом переживають всі ці спогади, після всього що їх об'єднало в першому сезоні.
Приємного перегляду
Весна 2015 / FanVoxUA
8 років і 10 місяців тому
12K
8.5/10 (71)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Dizori Askata Анімешник
Дата: 23 лютого 2024 18:40
  • 0
    У новелі він там усіх мав, добое що в аніме не так
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 30 серпня 2023 22:41
  • 1
    Продовження.

    Ну і останній момент із цієї опери про який хочеться написати, не дарма помітив

    У результаті аніме +/- сподобалося (воно непогане), хоча більше двох моментів. Перший - це 1-4 серії з серйозним конентом та розкриттям передісторії мгг. А по-друге, це гумор в решті шести серій, він дійсно місцями був непоганий або хороший, нехай ця справа вибивалася на загальному тлі, коли йшов серйозний контент. Причому ще задумався, що, можливо, не зовсім правильно трактував цей тайтл, просто місцями він реально серйозний і претензійний, але часто не витриманий до кінця. З іншого боку, цього сезону був спеціально зроблений навмисний фарс, вельми непогана комедія абсурду з трешем різної якості та з усіма витікаючими. У будь-якому, в черговий раз пишу, що проект дуже неоднозначний і швидше за все, краще б мимо пройшов.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 30 серпня 2023 18:55
  • 1
    Обережно є спойлери!

    Буде ще продовження, мабуть. Не хотів дивитися, але інтерес узяв своє і таки глянув.

    Цей сезон можна розділити на 2 арки. Перша це арка з передісторією (у якій мгг спав з дитинства зі своєю вчителькою та її подругою, блондинкою, не чекав=/) і драмою без драми в + / - серйозному антуражі. А друга частина ближча до першого сезону, але не зовсім. Тут пішли від драми заради драми, щоб видавити сльозу, хоча ігри з емоціями відсталися, але на них не звертав увагу, все занадто передбачувано, ще більше ніж у першому сезоні + з сюжетом та біда. У будь-якому випадку, після першої арки, складно було перейти на клоунаду і було чітко видно, що продовження повторило купу плюсів і мінусів першого сезону, але можливо в якомусь сенсі автори змінили підхід і мені чесно, більше сподобалося саме така подача і т.д. Хоча деякі відповіді на питання першого сезону викликали ефект "фейспалм". Про що мова?

    Остання арка першого сезону з 10 по 13 серії викликала неоднозначні і все-таки більш негативні емоції, тут автори дали якісь відповіді на питання, які краще б не давали. Суть у тому, що ніякого розлюднення чи виродження не було (і де той вчитель з божевільними очима, який гнався за сестрою мгг і Амане після того, як Амане криком перервала його зносини з ученицею?), не було канібалізму, а дійсно, вчитель і багато школярок захворіли через заражену оленину. І до чого той був фарс із такою грою на емоціях? ПФФ. І хоча перегини були (хтось психанув і когось убив через свій психічний та фізіеологічний стан), усіх, хто ще залишився олюднили, прибравши весь той антагонізм. Але найсмішніше, сестра мгг по ходу, справді знала, як звідти всіх вивести, але з якоїсь невідомої причини не стала цього робити. Тупий треш і фарс із однією лише типовою метою, на жаль. Спочатку на цей момент тремтіти хотів, а потім, просто рукою на це всю справу махнув і продовжив далі дивитися, благо гумор частенько вартував того.

    Також ще варто відзначити, що деяких інших персонажів дорозкрили, а потім і злили в кінці в один пресест (не рахуючи сестри жгг, з нею все норм), хоча вже було все одно і це в принципі для історії було неважливо. Також виявилося, що не тільки мгг допомагав своєму гарему, а й гарем зрештою спромігся його врятувати, що не часто буває Макіна Ірису в 7 серії ще й один небезглуздий випад зробила...

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 29 серпня 2023 23:57
  • 0
    Додивився і, напевно, краще б не дивився цей тайтл в цілому, хоча цей сезон місцями сподобався. Автори відійшли від драми сльозодавилки (але нормальна драма була спочатку, варто зазначити) на не завжди хороший треш та комедію абсурду. Найбільше сподобалися перші 4 серії з передісторією мгг, а надалі часом тільки гумор, який періодично був вдалий. Проте проект дуже неоднозначний. 

    Дякую за переклад та озвучку.

    Продовження дивитися не буду. Хоча=/

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 28 серпня 2023 23:50
  • 1
    Не знаю що буде далі, але перші 4 серії куди краще за перший сезон, вистачає фана та інтересу. Приблизно ось таку якість і очікував... передісторія мгг виявилася дуже цікавою, хай як розумію - не повною.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 28 серпня 2023 15:44
  • 0
    Цитата: Liben
    Тайтл був би намагато крутіший якщо вирізати з нього школу та цих 5 студенток. Взагалі трохи не розумію навіщо пхати школу усюди. Тут вона взагалі недоречна.
    Цей сезон не дивився та не знаю чи буду, але в Phantom: Requiem for the Phantom тіж самі проблеми були... ще гіршого характеру в один момент=/

    Цитата: Liben
    У порівнянні з першим сезоном це небо і земля, другий набагато кращий, змістовніший, драматичніший. Дякую. Четверта серія...
    Якщо так... то можливо гляну. Все ж цікаво як все закінчиться=/ мабуть

    --------------------
  • Liben Анімешник
    Дата: 19 липня 2023 11:37
  • 0
    Тайтл був би намагато крутіший якщо вирізати з нього школу та цих 5 студенток. Взагалі трохи не розумію навіщо пхати школу усюди. Тут вона взагалі недоречна.
  • Liben Анімешник
    Дата: 27 червня 2023 17:19
  • 0
    У порівнянні з першим сезоном це небо і земля, другий набагато кращий, змістовніший, драматичніший. Дякую. Четверта серія...
  • Flying Fen Отаку
    Дата: 23 квітня 2023 13:45
  • 0
    Дякую за роботу над проектом)
  • sashko san АдмінКО
    Дата: 11 серпня 2022 12:00
  • 0
    Вовчара,
    виправлено

    --------------------