Наприклад, 

Лікар для монстродівчат

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Янгольські ритми!

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2010
Жанр: Драма, Комедія, Містика, Пригоди
Режисер: Сeйджі Кіші
Студія: P.A. Works
Серій: 13 з 13 +1 special (24 хв.)
Переклад: Taras93, Hoshizora
Ролі озвучували: Ray, Русалка, Trina_D, Emeri, Rise, Snovyda, Nutbar, Trouble, Eladiel

Дивитися Янгольські ритми! онлайн

Сюжет: Історія розгортається навколо головного героя — Юзуру Отонаші, який не зберіг свої спогади з попереднього життя. Прокинувшись у цьому світі, він зустрічає дівчину на ім'я Юрі, яка пропонує йому приєднатись до SSS (группи «Загробний фронт») — заснованої нею організації, що хоче помститися Богу за несправедливі життєві долі її учасників. Єдиним їх ворогом у цьому світі виступає президент учнівської
ради, Ангел, що володіє надприродними здібностями і воює з SSS.
Приємного перегляду
Весна 2010 / UaMax
3 роки і 5 місяців тому
23K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
9.4/10 (230)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Тайрон Анімешник
Дата: 27 лютого 2024 02:33
просто супер, плакав , ендінг дуже хороший, емоції дало сильні тому тільки 10, воно того варто
  • photo_phantom Анімешник
    Дата: 23 січня 2024 01:47
    А спешл не був озвучений/перекладений?
  • Snuman Отаку
    Дата: 18 січня 2024 16:47
    Сумне аніме. Дякую за переклад і озвучення yy
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 31 жовтня 2023 15:21
    Той випадок, коли з одним знайомим спілкувалися на тему ісекаїв (через Sonny Boy), і прийшли до думки, що Angel Beats! Теж фактично ісекай (герої як не крути - попаданці)... нда. До цього, ніколи про це не думав=/

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 30 серпня 2023 00:27
    Продовження + буде ще, мабуть.

    Обережно є спойлери!

    Особистість і життя МГГ, яке показує безцільне існування і нудьгу буття, що людина з тих чи інших причин не може знайти себе в житті. Також момент з його сестрою можливо взятий з "Кланнада-2" і те, як закінчила свою жизу дочка МГГ і Нагіси в тому тайтлі + вони обоє не цінували те, що на той момент мали. Та й арігато від сестри мені дуже сильно нагадало дещо з майбутнього. Все ж таки історія Отонасі, хоч і трагічна, але неймовірно показова і повчальна, особливо у своєму закінченні. Після того, як розкрили його історію, стало зрозуміло, де вони всі знаходяться - Чистилище. Вони всі, над ким знущалося життя і вони не хочуть йти з тих чи інших причин + ще мені це нагадало серіал Lost, а після того, як тіні пішли... так і зовсім ностальгія накотила.

    В одній із серій вони всі разом ріпку тягнули xD Хороший сенс, хай і тривіальний, але посміхнуло. Про донорство органів. Великий сенс має бути + чого тільки варте п/ф "Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai". Тільки через те, що Май знялася у фільмі про донорство, люди почали частіше використовувати цей момент та врятували чимало життів. Чому? По-перше банальна легковажність і те, що люди нічим не цікавляться, і нi за що не хочуть брати відповідальність. По-друге, серіал "Доктор Хаус" на допомогу. Наприклад була серія, коли одному хлопцеві був потрібен якийсь орган, а донора не було спочатку, але як він з'явився, сестра через релігійні спонукання не дозволила вилучити органи у мертвого брата. На що Грегорі Хаус тоді сказав: "Релігія вбила ще одну людину" і з ним не посперечаєшся, хоча той хлопець таким не цікавився, а сестра була у своєму праві.

    Ще момент щодо донорства органів... як там говорила доктор Танненбаум у Біошок? "Якщо ти врятував одне життя, ти врятував цілий світ". Ця думка теж близька до Ніцшеанства, і вона глобальніша, ніж може здатися на перший погляд.

    Юї та Хіната, ситуація - милі лаються, тільки тішаться.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 29 серпня 2023 18:47
    Продовження + буде ще, мабуть.

    Якщо дивитися по самому тайтлу, то штука незвичайна і, можливо, оригінальна з нормальною музикою (красивий і креативний, опенінг і ендінг додаються) і придатним або нормальним мальовкою свого часу.

    Діалоги були нормальні, проста балаканина школярів, не більше, не менше, проте не пригадаю не єдиного моменту з ефектом "фейспалм", що гуд.

    Гумор. А його як такого і не було, якщо й був, то переважно не смішний. З іншого боку, непогана сатира і стьоб додаються, правда був ще цинічний і чорний, але... якось не зайшов.

    Але ось зараз підходжу до історії та тем, які піднімалися в аніме і вони дуже неабиякі. У моєму випадку, цей тайтл вважаю більше саме драмою ніж комедією. Тут буде багато чого намішано і багато стосуватиметься серій.

    Сюжет. Історії. Ідеї. Посилання і можливо якийсь концепт:


    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 29 серпня 2023 03:09
    Обережно є спойлери!

    Буде продовження, мабуть.

    Це вкотре, коли в аніме дивуюся з того, що в ньому бачу, а часом і знаходжу, бо назва, іноді не проста загадка, а вже про наповнення зовсім мовчу. Якщо порівнювати (це не доцільно, та й загалом не правильно) з тими ж книгами Західних авторів або Західний кінемоїограф, то аніме часто сильно далі зробило крок (не зовсім, але на той момент так думалось). Це зараз не йдеться про якість, а саме про наповнення, про яке писав: яке дивує, розчулює та інтригує (важливий момент з майбутнього!!! – за два останні місяці – аніме здебільшого перестало мене дивувати). Це те, чого аж ніяк не очікував побачити. В даному випадку наприклад купу екшну і драми, не заради драми, прошу помітити + чекав дурну комедію, з романтикою і якоюсь глибиною, а отримав ось таке=/

    Не смішно, але почну писати про те, що писав свого часу про Rascal Does Not Dream of Bunny Girl Senpai, тобто. про копіпаст/плагіат (пофік). Бо спочатку йшло просто один на один. Та по головним персонажам подивитися:

    - Юрі Накамура найчистіший клон Харухі Судзумії, вона дуже схожа зовні, силою особистості, кмітливістю, смілива, винахідлива, характер, звички та витівки місцями теж дуже схожі. Єдине, чим відрізняються - це історією, у Юрі вона в дуже багато разів трагічніша ніж у Харухи, також вона набагато жорсткіша, а часом і зовсім жорстока.

    - Другий перонаж: Юдзуру Отонасі, і... він дуже навіть непоганий, якщо й зовсім не добрий, але скільки ж ти Кьон подібних персонажів наплодив?

    - Канеде Татібану, тобто "Тенші" - вона гарна. З іншого боку, це пряма копія Юкі Нагато, як тільки побачив... що писати, я сприйняв цей тайтл калькою. З іншого боку це тріо мені зайшло і можливо навіть увімкну під топ.

    - З інших персонажів які запам'яталися – це Хіната, Юї та Івасава.

    Якщо в цілому писати про інших персонажів, то хімії у них не дістає, як розкриття (не у всіх) та розвитку (тут не факт у когось, щось серйозне було). Хоча тут зрозуміло тільки 13 серій + 3 спешл (можливо щось там буде, але швидше за все Вайолет Евергарден передасть мені привіт), коротше вкотре все впирається у хронометраж.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 22 серпня 2023 20:41
    Придатне аніме з купою штампів і навіть деякими клонами цілих персонажів... але все ж таки потрібно, можливо, колись переглянути, бо різна тематика подобалася і дещо візьмуть у Шарлотту та Rascal Does Not Dream of Bunny Girl Senpai.

    Заздалегідь дякую за переклад та озвучку.

    --------------------
  • Nazar Bro Анімешник
    Дата: 10 липня 2023 14:31
    Класне Аніме
  • Владосік Анімешник
    Дата: 17 травня 2023 21:43
    Ще в 2021 дивився це аніме роснявою, сьогодні шось мене стукнуло передивитися українською, ну загалом дякую за роботу)