Наприклад, 

Академія Юних Відьом: Зачарований Парад

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

16+

Металева Руж

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2024
Жанр: Бойовик, Драма, Фантастика
Режисер: Хорі Мотонобу
Студія: Bones
Серій: 13 з 13 (24 хв.)
Перекладали:
ЕйджJohnnyFrankeLakisterio
Ролі озвучували:
Робота Голосом: ЕйджKetenTenebrisKotyavr
Glass Moon
:
MaslinkaІдеяGwean

MelodicVoiceStudio
:
UtaMayTekhetKate LemLomaevTan SanEneliraihabi

Дивитися Металева Руж онлайн

У світі, де співіснують люди та андроїди, Руж - дівчина-андроїд, яка виконує місію на Марсі разом зі своєю напарницею Наомі. Місія полягає у вбивстві дев'яти штучних людей, які вороже налаштовані до уряду.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Зима 2024 / Робота Голосом / Glass Moon / MelodicVoiceStudio
2 тижні і 4 дні тому
31K
8.3/10 (90)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Eudgen Отаку
Дата: 17 квітня 2024 08:44
  • 0
    Цитата: kamikoto00
    Цитата: Eudgen
    У Європі можуть притягнути до відповідальності за перегляд піратського контенту, а також можуть створити проблеми для функціонування сайту. Тому для усіх краще поки що користуватися VPN.

    За перегляд не можуть, за розповсюдження (роздача торрентів) можуть

    За усе можуть. І особливо у Германії. Максимально тупо отримувати проблеми із законом просто через небажання увімкнути VPN. Усе має свою ціну.
  • kamikoto00 Анімешник
    Дата: 11 квітня 2024 23:11
  • 0
    Цитата: Eudgen
    У Європі можуть притягнути до відповідальності за перегляд піратського контенту, а також можуть створити проблеми для функціонування сайту. Тому для усіх краще поки що користуватися VPN.

    За перегляд не можуть, за розповсюдження (роздача торрентів) можуть

  • Eudgen Отаку
    Дата: 11 квітня 2024 12:12
  • 1
    Цитата: Mastermind
    Ну камон, ну це прям настільки тупо, це 1000 наівностей з 10ти.

    Це ти визначив, що це тупо. Але я так не вважаю. Наприклад ти бачиш кліше і знеціюєш протест персонажки, вагання, прийняття рішень і розуміння їх значень. Якщо сюжет простий, це ще не означає, що він тупий. Кліше усюди. І у аніме так само: рухи, пози, фрази персонажів, сюжетні рішення, ходи та повороти. Це цікаво або нецікаво кожній конкретній людині. Але важливо як усе це пов'язане. Чи веде одне за собою інше, або суперечить йому. І з кліше - те саме. Важливо те, у що кліше сплетені і про що говорять. Наприклад персонаж, що явно "косплеїть" Джокера сам по собі мене не зацікавив, але його діалог з Наомі розкриває його трохи краще і виявляється не усе так погано. Так і з іншими кліше - усе було вже, питання у тому як нам це показують тут і показують - ну непогано точно, а якщо звернути увагу на непогану роботу з музикою та візуалом, виходить добре.

    Мені особисто у цьому серіалі не подобається "боївка" - бойові форми, як приймаються, як виглядають, тощо. Воно якесь марне і наче недопрацьоване, хоча і відверто поганим я його не назву. А от персонажі мені подобаються, подобається як вони протестують, змінюються, визнають помилки, чинять добрі та погані речі. Нормально все у "Руж", насправді. А ще є увага до деталей - чого тільки пташка та її "пакування" варті, там прямо і унікальний пристрій і алюзії до дорогого смартфону. І таких дрібничок у серіалі є, тому не минайте - його варто поглянути.

    P.S. І головне, у виборі, за який принесено жертву - немає нічого наївного, тут загалом персонажка у суб'єктність намагалася і загалом у неї вийшло. Криво, покручено із купою втрат але саме через це можна і повірити.




    Цитата: Тарас Павлюк
    у вас проблеми з плеєрами в Європі неможливо дивитись не через VPN
    У Європі можуть притягнути до відповідальності за перегляд піратського контенту, а також можуть створити проблеми для функціонування сайту. Тому для усіх краще поки що користуватися VPN.
  • JopaNeBruta Анімешник
    Дата: 9 квітня 2024 14:01
  • 0
    Анiме з розряду "маємо класну зав'язку, а з розв'язкою проблеми"
  • AlexFox Отаку
    Дата: 9 квітня 2024 10:13
  • 0
    Цитата: Тарас Павлюк
    у вас проблеми з плеєрами в Європі неможливо дивитись не через VPN
    У Європі авторське право, тому без впн нічого не вийде.

    Аніме щось в стилі кіберпанку і американських Голівудських фільмів, можливо навіть від Єви щось є, цікаво дивитися. Можливе майбутнє, в якому роботи чи то пак "андроїди", які підкоряються великим корпораціям, ідея явно не нова, але цілком заслуговує бути. Звісно ж, як по класиці в цих "андроїдів" є ідея стати рівними з людьми в правах, але через "Код Азімова" цього вони не можуть і на цьому в більшості і будується сюжет. Музика тут просто неймовірна, і фонова, і опенінґ/ендінґ, та й кавер заспіваний командою озвучення тут теж хороший. Дякую за переклад і озвучення команді MelVoice.
  • Тарас Павлюк Анімешник
    Дата: 9 квітня 2024 01:51
  • 0
    у вас проблеми з плеєрами в Європі неможливо дивитись не через VPN
  • Kain1 Анімешник
    Дата: 8 квітня 2024 00:30
  • 0
    жіноча копія Cyberpunk  , майже кожна серія нагадує місію в грі , гра Cyberpunk   гарна гра від поляків , а ось ця аніме набрала мінуси  які були в грі   ,4 з 10 , мінус бал за жінку ГГ
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 7 квітня 2024 22:40
  • 1
    Дякую за переклад та озвучення, цікавий фантастичний серіал, можливо навіть у якійсь мірі спроба переосмислити твори американського класика, прізвище якого постійно згадується. На мою думку, трохи з персонажами "накрутили" забагато в бажанні зробити детективну складову ще більш заплутаною, проте динаміка подій і не надто довгі розмови та монологи зробили перегляд достатньо захопливим, щоб це не стало справді значним недоліком. Графіка достатньо приємна, от музичний супровід справив неймовірне враження, а саме композиції під час сутичок та інших подій.
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 6 квітня 2024 14:48
  • 0
    Mastermind,
    Та які це спойлери) не дивився, але дивився потопису і що писали - у схожому ключі (шаблон, он Мердок Скрембл трохи навіть схожа=/ і це сходу, хоча ситуації різні), мабуть перша реакція сама вірна була, коли побачив, можливо з часом і гляну....мабуть так воно і є=/

    --------------------
  • Mastermind Отаку
    Дата: 6 квітня 2024 09:37
  • 1
    Але нетреба мати високих очікувань, по моїм відчуттям аніме розраховане десь на 13ти річних. Для цього віку воно дуже норм, але наявність певних кліше трохи псує картину. Я маю на увазі такі речі як надто сильна головна героїня, що видно з першої серії.

    Далі читати тільки якщо подивитись. Дуже жорсткі спойлери.