Наприклад, 

X TV (Ікс)

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

16-ти бітне Сприйняття Інший Рівень

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2023
Жанр: Ісекай, Комедія
Режисер: Сакума Такаші
Студія: Silver
Серій: 13 з 13 (23 хв.)
Перекладали:
ЕйджЛісовий ВітерPortalboy
Ролі озвучували:
Робота Голосом: TenebrisЕйдж
MelodicVoiceStudio
:
Tan SanMayLomaevKorzhik

Дивитися 16-ти бітне Сприйняття Інший Рівень онлайн

Коноха Акісато - ілюстраторка, яка любить красивих дівчат та романтичні ігри. Вона працює у студії відеоігор і прагне стати супервідомою ілюстраторкою. Однак реальність склалася не так, як вона сподівалася. У сьогоденні, коли мобільні ігри - в моді, Коноха працювала суб-ілюстратором, розфарбовуючи спини фонових персонажів. Одного разу, після деяких подій, Коноха отримала в подарунок від власника ігрової крамниці романтичну гру. Згадуючи золотий вік ігор, Коноха відкрила коробку "Dokyusei" і раптом її огорнуло сліпуче світло, яке перенесло її в минуле!
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Осінь 2023 / Робота Голосом / MelodicVoiceStudio
3 місяці і 2 тижні тому
24K
8.2/10 (139)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Jabami Анімешник
Дата: 10 березня 2024 23:38
  • 1
    Гарно, сюжет затягує на цілий вечір, раджу переглянути
  • ミルクデス Анімешник
    Дата: 22 лютого 2024 03:09
  • 0
    В цілому. Аніме не погане... Я б сказав мені дуже сподобалось. Автори та команда що робила це аніме, чудово постарались, як і команди переводу цього аніме)
  • Eudgen Отаку
    Дата: 5 лютого 2024 16:07
  • 0
    Сподобалося. Попри слабкий початок і той момент, що той варіант атмосфери 90х, який передано - мене не зачепив. Оригінальна ідея усе ж таки присутня - так, так мандрівки у часі та ще й з кривуватими поясненнями і супроводом побічних ефектів, але усе ж таки скласти цікаву картину вдалося. Зокрема порадували відсилання до сучасних питань із ШІ, до "Брами Штейна" та й загалом кілька дрібниць згладили враження від дещо дратуючої головної персонажки, хоча й вона на своєму місті і ставлення до неї певно таким і задумано. Сподобалася не основна, наче побічна історія Тойе, бо на її прикладі показано етапи становлення молодої людини та як важко насправді досягати вершини і що це іноді дуже дорого коштує і мова звісно ж не про гроші. Сподобалася дещо нетипове зображення США та американської культури - як негативне, такі позитивне. Також цікаво було спостерігати, що "іноземні дияволи" це усе ще білі, світловолосі та блакитноокі гайжіни. Цікаво, що тут їх представника видно як зло, потужне усе ще сильніше але й не нездоланне.
    Сподобалося передане враження від Акіхібари, і як субкультурної мекки і як мети. Ну тобто отакими дрібничками сповнена історія, що розповідає серіал. Тож, рекомендую до перегляду.

  • Mihaello Анімешник
    Дата: 10 січня 2024 21:48
  • 0
    Аспект створення ігор та показу розвитку технологій та розробки в цьому аніме були цікавими, я все ж сподівався на щось накшталт Білої Коробки з фантастичною зав'язкою тобто акцент на робочі процеси та труднощі з цим пов'язані, але накинули надто багато містичної фантастичної та пригодницької частини в результаті чого аніме якось ні риба ні м'ясо. 
  • I_ko Анімешник
    Дата: 10 січня 2024 20:35
  • 0
    У мене змішані відчуття стосновно цього аніме, я люблю аніме про ігри, тому поставив 9/10. Останнім часом нові аніме мені не подобаються, але це доволі файне і миле. До 9 серії бело все круто, потім щось дивно, але остання серія витянула усю минулу дурню.
  • Сандр Z.h Анімешник
    Дата: 8 січня 2024 21:39
  • 0
    7 серія... Він що валянок таку дурість вчудити?(я про кінець серії)
  • Grajmon Анімешник
    Дата: 8 січня 2024 03:13
  • 1
    До 8 серії було цікаво, а там пішов один треш, особливо останні 2 серії
  • fagas Анімешник
    Дата: 7 січня 2024 07:16
  • 2
    Мда. Сам собі дивуюсь, бо самітницю рокершу далі 3-ої серії не осилив, а це аніме мені сподобалось. Аніме не шедевр, але й не погане. Дивиться на одному подиху. 
  • TouchMezp Анімешник
    Дата: 6 січня 2024 05:35
  • 0
    Немає слів, як це мило. hi
  • WBW Анімешник
    Дата: 6 січня 2024 02:24
  • 0
    Подорожі в часі завжди залишають по собі більше питань ніж відповідей. Хоча сама концепція подорожей тут досить оригінальна. Загалом сподобалося, але не до кінця зрозумілі закручені повороти залишили по собі розгубленість. 8/10
    P.S. Дякую за переклад і озвучення  hm