Наприклад, 

Нодаме Кантабіле

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Дотягнутися до тебе (2 сезон)

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2011
Жанр: Буденність, Драма, Романтика, Школа
Режисер: Кабуракі Хіро
Студія: Production I.G
Серій: 12 з 12 (23 хв.)
Ролі озвучували: AdrianZP, MariAm

Дивитися Дотягнутися до тебе (2 сезон) онлайн

Савако Куронума та її друзі успішно закінчують перший клас старшої школи й переходять у другий. Де до їхнього класу переводять новенького Кенто Міуру, який отримує місце в класі поруч із головною героїнею. Не дивлячись на те, що прірва між Савако та однокласниками успішно подолана, її відносини з Сьотою не зазнають особливих змін: своїх почуттів Савако жахливо соромиться, не наважується навіть подарувати валентинівський шоколад, а почуттів Сети вона зовсім не розуміє, сприймаючи їх за звичайну доброзичливість.
Приємного перегляду
Зима 2011 / FanVoxUA
рік і 9 місяців тому
11K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.9/10 (120)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
vermeshelka Анімешник
Дата: Учора, 02:09
  • 0
    В мене горить. Чого їх так багато і вони не можуть їм нормально допомогти, ааааааааааааааа? 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
  • Valeriia Chechukova Анімешник
    Дата: 8 квітня 2024 14:08
  • 0
    Мені подобається те на скільки просте та легке аніме)))Дякую за переклад ❤️
  • Natsuki Анімешник
    Дата: 24 лютого 2024 21:54
  • 1
    Ну нарешті я це додивилась. Що можу сказати, що якби не той кєнт (той що жовтий), і не вчитель, то я б не витягла б цей сезон. Вчитель взагалі найкращі жарти робив в цьому сезоні. Яно топ вайфу, я хочу собі таку дівчину, бо вона неймовірно розуміла і не лізе в чужі кордони, але коли треба може поставити мізки героям на місце. Богиня!

    Проте величезний мінус сезона, це відкат героїв до заводських налаштувань. А ще драма в середині сезона, яка ніби насильно була вставлена в сезон. Було важко дивитись через те що розтягнуто деякі події, проте жовтий додав деякої перчинки сезону, тому я змогла додивитись цей сезон. а в кінці його навіть було трошки шкода. Сподіваюсь йому знайдуть достойну дівчину!

    Короче, я не шкодую що подивилась, бо тут герої дуже не типлві як для сучасних ромкомів. Усі герої неймовірні, я в захваті від усіх. Окрім Казехаї, він жостко тупив в цьому сезоні, хотілось йому врізати, навіть гг так не бісила як він. А Курумі, то взагалі дівчинка підпал. Вона теж класна! Кажуть в манзі у неї з'явився хлопець, тому біжу читати бо вона забрала моє серденько.
  • Miamidzu Анімешник
    Дата: 5 січня 2024 01:30
  • 2
    Як на мене це чудове та миле аніме, я дивилася його як буда маленькою школяркою і передивилася його знову через декілька років, а воно все одно лишається один з наймиліших аніме. Згодна, може місцями воно затягнуто і досить нудно, але такі моменти є не тільки в цему аніме, соподіваюся знайдуться люди що і розділять мою думку! Я дуже раджу усім це аніме (особливо меломанам) ви просто закохаєтеся в Казехаю! Дуже дякую, що ми маємо можливість подивитися багато аніме українською, дякую за озвучку!
  • bundzmm Анімешник
    Дата: 5 жовтня 2023 12:53
  • 1
    Це якась ср*ка... Ледве додивився, вже поча промотувати постійні флешбеки. Той приклад коли комерція все псує і примушує авторів висмоктати з пальця подій на цілий сезон. Реально на початку другого сезону увесь прогрес персонажів відкотили на стартові позиції. І ось це постійне нібито розуміння героями простих фраз по різному вже бісить. Біду подивлюсь щось більш доросле типу Хорімія. Якщо знайду.
  • ScorpionXXX Отаку
    Дата: 8 вересня 2023 19:50
  • 1
    Третій сезон анонсовано...
  • Liben Анімешник

    Дата: 22 липня 2023 09:31
  • 2
    Тайтл дуже розтягнутий, постійні роздуми, флешбекі. І звісно смішить як вони морозяться протягом двух сезонів, це нереалістично, бо в житті їм і самим це набридне. 

    Я дивився заради лінії Чізу та Рьо
  • KiriYamiCG Анімешник
    Дата: 21 червня 2023 02:18
  • 2
    Я на 8 серії, і я в шоці від цієї безглуздості, від початку цього сезону, я просто вимучую кожну серію, просто хочеться вже їх скіпати. Порівняно з першим сезоном де Савако росла як персонаж і за цим було цікаво дивитися, тут від її тупості хочеться її вїбати чимось плоским і важким по голові. Я розчаровуюсь кожної серії протягом останніх 5 серій.



    яке ж кончене аніме, я проскіпав до 9 серії, і здавалося б, о господи так, але ні, хуй там плавав. Як же мене бомбить, просто брєд, всю драматичність зізнання пройобано, задовбуєшся на тро дивитись на серії 3, а тут 9 і толком ніц

    Слава богу духу і його сину то сі скінчило, я не можу, слава всьому живому як я заїбався то дивитися, мені ьак сумно шо після такого чутового першого сезону, який подивився з задоволенням, я не получив нічого на завершення, навіть не так я пролучив розчарування ще до завершення, яке не зійшло до кінця, просто сюр, мені сумно
  • Nisa Анімешник
    Дата: 6 травня 2023 23:09
  • 5
    Це якийсь кошмар 😫 Просто вимучую кожну серію, бо все-таки хочу додивитись. Таке відчуття, що після першого сезону, де ГГ поступово розвивалась і звикала до друзів і нових почуттів, вона просто відкотилась до заводських налаштувань. Іноді навіть здається, що автор вирішив зробити з неї розумово відсталу, а не просто соромʼязливу дівчину, як було в першому сезоні. Надіюсь, у мене вистачить сил додивитись аніме до кінця. 😵‍💫
  • Владка Анімешник
    Дата: 1 травня 2023 22:48
  • 0
    Хто писав опис до аніме? Відчуття, що його тупо зкопіювали з росмовного якогось сайту й бездумно кинули в перекладач. Бо персонажа звуть Шьота, і якщо в першому випадку в описі нам трапляється стандартна жертва полівановки Сьота, то коли вдруге опис згадує даного персонажа, можна подумати, що то різні люди, бо написано: "почуття Сети", це явно проблема росіянців, які часто гублять крапки над своєю Ё.