Наприклад, 

Старша школа мертвих

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Сходження героя щита (2 сезон)

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2022
Жанр: Бойовик, Драма, Ісекай, Пригоди, Фентезі
Режисер: Або Такао
Студія: Kinema Citrus, DR Movie
Серій: 13 з 13 (24 хв.)
Переклад: Surgeon, Joer
Ролі озвучували: Crupt, Helga Victim, sovenya, Anarant, Díxyd, Trina_D, idea

Дивитися Сходження героя щита (2 сезон) онлайн

Другий сезон однойменного тайтлу. Герой щита знову встає, щоб захистити дорогі йому речі.
Приємного перегляду
Весна 2022 / FanVoxUA / InariDuB
5 місяців і 4 тижні тому
96K
8.0/10 (578)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ShAiN Анімешник
Дата: 2 березня 2024 12:43
Наофумі такий просто вауу💞
  • never_mind Анімешник
    Дата: 16 лютого 2024 10:02
    я вже думав кідзуна бороду відростить, слідом за тим м'ячем
  • Nik Koz Отаку
    Дата: 4 лютого 2024 00:19
    На противагу першому сезону якість другого доволі таки впала, особливо у сюжетному плані, видно недопрацювання та спрощення персонажів і їх деградацію.
  • Vadim Krutsinsky Анімешник
    Дата: 7 січня 2024 19:22
    захоплюючий тайтл

  • FreedomUA Анімешник
    Дата: 19 грудня 2023 13:27
    2 сезон таке собі
  • Lemonchik_2 Анімешник
    Дата: 8 листопада 2023 18:42
    Я взахваті від цього аніме тай потрапив на нього випадково через тг
    Сам сюжет дуже захоплюючий і а озвучка майже супер єдиний мінус варто додати більше жіночності в дівочі голоса а не такі дитячі

  • StCollector Анімешник
    Дата: 3 листопада 2023 19:35
    Другий сезон продовжу наслідувати помилки першого. Коли гг отримав нову навичку щита незрозуміло, але показали... А далі починається суцільна лажа.
    Дух черепахи раптом без будь-яких причин вирішила встати на сторону людей. Чому? Через що? Які причини? Чому раптом фамільяр який і до цього вбивав раптом вирішив що це неправильно? Все пояснюється передчасним знаттям печатки... Все! Саме тому неможливо співпереживати героїні неможливо проникнутися її сумнівами роздумами, бо вони беруться раптово і нізвідки. Тому коли вона вмерла я не відчув абсолютно нічого.
    Також в мене є деякі претензії до логіки ведення бою. З першим вбивством все ішло більш менш, а ось друге. Навіщо люди вишикувались в формації? Щоб їх легше роздавити було? Чорт забирай, ви знаєте силу черепахи зробіть хоч якісь висновки! Але ні вишикуємось і будемо чекати коли хтось їх врятує. І таких нюансів купа. От пала черепаха один раз ви знаєте що не перемогли пішліть розвідників на черепаху нехай вони все розвідають. Ні, пішлемо героя, а потім вже пізніше коли час буде втрачено, все одно це зробимо. Я не проти такого рішення, але зробіть його виправданим, тут же навіть не стараються. 
    Головний злодій Ке здається просто сміття. Під час бою говорить, розкриває всі свої плани коротше третьосортний злодій з не менш тупою мотивацією викликати хвилю. Чому до речі не сказано. Він злий тому, що він злий. 
    Особливої згадки потребує сцена з перетягуванням поплічника Ке на сторону добра. Сіла вона коротше на диванчик і сама почала розповідати про своє дитинство, навіть сама себе переконала. Я просто фігею з маразму цього ходу. І була можливість зробити це після вибуху зброї, уже трішки реалістичніше, але вийшло як завжди. 
    Єдине хороше в цьому аніме є переклад і озвучка за це щиро дякую.
  • NickBMF Анімешник
    Дата: 11 жовтня 2023 18:30
    Оскільки третій сезон щойно стартував, мушу замовити кілька слів про перші два і весь тайтл в цілому. Одна з головних проблем жанру ісекая - це імбовий гг. Навіть якщо потраплянець і не одразу могутній некромант з могутньою командою, згодом він все одно зможе валити ворогів пачками. І це якось зовсім нецікаво. Бо справжній герой має долати справжні труднощі. Але коли герой постійно слабкий, і нічого не може - таке теж швидко набридає. Анеко Юсагі знайшла спосіб, як зробити так, щоб герой з одного боку прокачувався, а з іншого - все одно лишався обмеженно-дієздатним. Як би сильно Наофумі не просунувся у питанні захисту - він суцільно командний гравець. Бо може тільки захищати себе та інших, а битися за нього мусить команда. А в цілком ворожому середовищі спробуй знайди гідних союзників. Доводиться виховувати Рафталію, вирощувати Фіро, знаходити підхід до навчання Лісії, вправляти мозок іншим героям. І навіть коли команда стає міцною і спроможною - вороги стають все сильніше і сильніше. Ставлячи перед Наофумі все нові і нові випробування. Так, я люблю Героя Щита і не вважаю, що він кудись там скотився. В ранобе справді зустрічаються відверто слабкі арки, але загальної картини вони не псують, хто б що не казав. Що до екранізації. Перший сезон адаптовано класно. Другому сезону вкрай бракує серій. Якщо черепаша арка в оригіналі нудна і в аніме виглядає навіть краще, то Світ Кідзуни порізан вщент. Хоч бери і домальовуй додаткові серії. Бо таким галопом по інших світах не мандрують, і нових персонажів на таких швидкостях розкрити просто нереально. Вибачте, але з цим вийшла лажа. Сподіваюсь, далі такої лажі вже не буде. А, навіть якщо буде - я все одно буду це дивимтися, бо мені подобається книга і дуже цікаво, як це все виглядатиме на екрані.
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 10 жовтня 2023 03:12
    Цитата: Softomicon
    Пам'ятаю як колись давно, дивився огляд ранобе, про події після першого сезону. 
    Ото я тоді обплював весь екран. he
    Той момент, коли чекаєш другий сезон, а потім різко не чекаєш.  ee

    А вже й третій виходить, ехххх...
    У мене трохи інша історія сталася у свій час. Після перегляду першого сезону почав дивитися один огляд та читати коментарі до нього. Тому попалося купа спойлерів на майбутнє і те, як злили купу контенту наприкінці ТБ-1 і що далі, краще навряд чи буде... Так воно і вийшло. Причому гірше ніж думав/міг собі уявити. Далі, третій сезон вже дивитися не дуже хочеться=/ час покаже, але

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 3 вересня 2023 23:56
    Цитата: Eloquent
    Взагалі було би гарно, якби анонсували спинофф про яндере-героя списа Мотоясу, воно набагато більше варте уваги, ніж оригінальна історія.
    Так, чув про це, що він краще з часом став.
    Цитата: Eloquent
    Про те є декілька, "але" - манґу дропнули, а ранобе знаходиться на хіатусі вже два роки.
    Хотів почитати, але... краще не треба.
    Цитата: Eloquent
    Yandere-kun, тієї ж думки, але може хтось фанатіє від цього аніме. Тому навіть якщо воно мені не так сильно подобається я все одно буду ділитися анонсом.
    Ок, це теж треба.

    --------------------