Наприклад, 

Перезапуск Сакуради

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Адачі та Шімамура

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2020
Жанр: Буденність, Романтика, Шьоджьо-аї, Школа
Режисер: Сатоші Кувабара
Студія: Tezuka Productions
Серій: 12 з 12 (24 хв.)
Переклад: Току, Мінарі, Червона Дзюбка
Ролі озвучували: Uta, Альона Білоусова, Ayla, Rainy984

Дивитися Адачі та Шімамура онлайн

З Адачі я зустрілась випадково у школі на другому поверсі, коли прогулювала уроки. Ми не нав’язувались у подруги одна одній, лиш грали разом пінг-понг. Це була саме та потрібна для мене відстань, адже стосунки... це лиш клопоти. Поява Адачі у моєму житті була дивною. Спершу, вона нагадувала кота, що зовсім не зважає на людей, але потім усе більше прив’язується до них. Цікаво, чи зможу я стати ближчою з Адачі? Думаю, наші стосунки змінились після однієї пропозиції. Я запитала Адачі, щоб вона обрала: "Ходімо сьогодні на уроки" чи "Ходімо додому разом".
Приємного перегляду
Осінь 2020 / Amanogawa
3 роки і 3 місяці тому
6K
7.4/10 (49)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 13 жовтня 2023 13:19
Дякую за переклад та озвучку. Тільки ось мені вистачило півтори серії. Зовсім не цікаво, нудно і набридло практично одразу. Динаміки немає + у персонажів вкотре типовий дизайн. Японці продовжують плодити клонів=/ І т.д., не хочу продовжувати.

--------------------
  • Nastayshon Анімешник
    Дата: 2 липня 2023 18:39
    Дуже хотілося б подивитись, але ,на жаль, жоден плеєр не працює
  • вікус Анімешник
    Дата: 4 червня 2023 01:15
    жоден плеєр не працює😭😭😭😭😭
  • vetal316 Анімешник
    Дата: 13 березня 2023 16:04
    Плеєр - дед((((
  • kurapikathereasonilive Анімешник
    Дата: 19 грудня 2022 21:48
    озвучка просто надзвичайна 😭 😭 😭
  • Smailik Анімешник
    Дата: 22 квітня 2021 13:07
    Не розумію чому з юрі так завжди, це аніме жахливе і прекрасне одночасно. Оця біганина туди-сюди по кілька серій крає серце, ненавиджу таке. Їхні відносини це щось. Адачі молодець, ціле аніме старається, а в Шімамурі трохи розчарувався, хоча скоріш це її вибір так спокійно розвивати стосунки, але зі сторони більше здається ніби вона знущається з Адачі. Після перегляду залишилось відчуття незавершеності, тому тут без продовження не обійтись, десь чув що екранізували тільки 4 тома ранобе з 9, тож можливо колись обрадують нас продовженням цієї ванільної історії. Надіюсь Шімамура все ж таки візьмется за голову і буде цінувати Адачі більше. Так що добавилось ще одне юрі аніме з мутною кінцівкою, продовження якого дізнаєшся скоріше із першоджерела(манзі або ранобе) ніж дочекаєшся продовження екранізації. Ну все, пішов я читати ранобе англійською...
  • A4r3fewd Анімешник
    Дата: 20 лютого 2021 10:48
    Цитата: bills_spirit
    То мабуть через те, що сайт, з якого береться автоматично інформація по релізу більше не висвітлює такі жанри, тож якщо вручну не додали, то просто не знали, що треба.
    А з якого сайту ви берете жанри?Просто цікавлюсь...
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 6 січня 2021 00:37
    Дякую за переклад та озвучення, милий серіал, хоча доволі однобокий, занадто сконцентрований на головних героїнях, думаю, навіть в ніппонських школах учень розмовляє хоч з кимось ще. Хоча це і є головною темою проекту - недостатність комунікації між різними дітьми, очевидно, що в системі може статися збій і знайдуться учні, яким простіше пропустити школу взагалі, ніж увійти в колектив. Одна з основних подій, а саме перетасовка учнів між класами на початку навчального року в цьому випадку призводить до повторного відчуження однієї з героїнь,  а також демонструє поверхневість нових стосунків, адже друга дівчина відразу відчуває різницю у спілкуванні з новими "подругами". Очевидно, що над стосунками треба працювати, проте також не варто забувати залишатися самим собою при цьому, бо через деякий час маска постійної доброзичливості може перетворити на сутність і поглинути особистість, такий висновок не тільки в цьому, а й у вигляді натяку зустрічається кількох інших "шкільних" проектах.
    Слід відзначити роботу команди локалізації, дівочі голоси й справді дуже природні та вдало підібрані, дякую за роботу :)
  • Karas70 Анімешник
    Дата: 10 листопада 2020 23:56
    Справді гарно намальоване аніме. І гарні жіночі голоси. Дякую за роботу над ним.
    П.С. Чоловічий голос сильно відрізняється від жіночих, він глухий, а у дівчат наче ехо. Це може бути різниця у мікрофонах. Якщо ж ні, то спробуйте покращити трішки звук, щоб краще сприймалося.
  • Misterio Анімешник
    Дата: 9 листопада 2020 15:24
    Гарне і миле аніме яке гарно намальоване. Сюжет затягує своїми цікавими персонажами і загадковою дівчинкою в скафандрі. Внутрішні монологи доволі цікаві та гарно розкривають персонажів. Дуже сильно нагадує інше аі з дівчатками "Коли прийде час, я стану тобою" (хотілось і його побачити українською hn ).
    P.S. Вперше дивлюсь роботу від Amanogawa і мені вона сильно сподобалась. Гарні голоси, інтонації підходять характерам героїв. Оформлення і переклад також на висоті (хоч декілька разів помічав невідповідності побаченого і почутого)