Наприклад, 

Вундеркіндери що прибули в Інший Світ!

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Сказання про демонів сакури

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2010
Жанр: Бойовик, Джьосей, Драма, Історія, Надприродне
Режисер: Ямасакі Осаму
Студія: Studio DEEN
Серій: 12 з 12 (23 хв.)
Переклад: Simona
Ролі озвучували: Crupt, Anatoly136UA, Regis, Eternal Rage, Surgeon

Дивитися Сказання про демонів сакури онлайн

Японія середини XIX сторіччя, останні роки епохи шьоґуната Токуґави. Таємниче зникнення у столиці доктора Юкімури, який поїхав туди, змушує його доньку Чізуру, переодягнувшись хлопцем, вирушити на його пошуки. Опинившись у столиці, в першу ж ніч Чізуру стає свідком битви двох груп самураїв, і потрапляє в полон до переможців. На її подив, опиняється вона в полоні шінсенґумі - охоронців порядку в Кіото. Але ще більшим здивування стає те, що її батько є знайомим шінсенґумі, і якимось чином із ними пов'язаний, адже вони теж шукають його.
Приємного перегляду
FanVoxUA / Весна 2010
3 роки і 11 місяців тому
6K
8.6/10 (20)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 4 березня 2024 22:03
  • 1
    Цитата: Тарлін
    там в оригінальній історії справді була з ними жінка. тільки от я вже не пам'ятаю, була вона жінкою одного з самураїв, чи таки справді була однією із них.  якщо дивитись різні тайтли про саме Шінсенґумі, то будеш бачити, що там завжди є жінка.
    Зрозуміло. Просто у цієї жгг потенціал куди вище, яким ніхто не користується, що просто дивно.
    Цитата: Тарлін
    тут вирішили обіграти історію таким способом. тому треба просто дивитись і багато не думати, чому воно саме так)
    Ось це і проблема, але не все погано подали чи поставили. Хоча з іншого боку...
    Цитата: Тарлін
    там ще другий сезон є озвучений. він вроді як розкриває картину до кінця
    Можливо і треба, але дуже не хо. Можливо дарма не глянув. Коротше, час покаже...

    --------------------
  • Тарлін Отаку
    Дата: 4 березня 2024 21:12
  • 1
    Yandere-kun
    там в оригінальній історії справді була з ними жінка. тільки от я вже не пам'ятаю, була вона жінкою одного з самураїв, чи таки справді була однією із них. 
    якщо дивитись різні тайтли про саме Шінсенґумі, то будеш бачити, що там завжди є жінка.
    тут вирішили обіграти історію таким способом. тому треба просто дивитись і багато не думати, чому воно саме так)
    там ще другий сезон є озвучений. він вроді як розкриває картину до кінця
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 4 березня 2024 03:26
  • 0
    Прода.

    Про спойлери смішно...

    Давно перестав багато писати про сюжет, бо він або норма, або просто немає про що писати, а є крайнощі... нажаль в позитивному ключі - це давно стало рідкістю. Тут же місцями траплялись непогані/нормальні моменти в цій складовій, були навіть легкі "твісти", але зовсім без ВАУ ефекта. Інша їх сторона, вони читались через особливість жанру джьосей, а не через різну, банальну логіку (приклад, як жгг не пішла к більш сильній стороні у якої куди більше можливостей її захистити і не підставляти самураїв у яких і так багато серйозних проблем, хоча, іноді вона була у нагоді, але. Правда, це не моє діло і пофік у цілому, у данному сенсі/прикладі=/). Хоча навіть так, позитивні моменти були. АЛЕ весь сюжет у цілому тут "мишача метушня" і в 9 серії вона викликала "фейспалм" та через це, стало зрозуміло що було помилкою те, що не дропнув на перших серіях і вирішив на цьому моменті далі не дивитись. Тим більше, ще кумедніше стало в настурній, 10 серії коли трапилось те саме і частково в 12 теж=/ Мабуть демони-самураї будуть у подальшому усю історію так бігати за жгг, приходити до інших самураїв, битись, а після з не дуже зрозумілих (окрім банальних) причин уходити і так по кругу? Нда. Ну і один точно раз оповідання тупо перескочило і не дуже зрозуміло (знову, окрім банального) що там трапилось. Мова про перехід з кінця 10 по начало 11 серії.

    Ну і під кінець:

    - Мальовка ок, багато промальовано, дизайни персонажів теж сподобадись, метроссексуальні чоловіки і все таке. Екшн нормальний, але не дуже цікавив, бо не любитель і цей момент теж треба відмітити.

    - Музика як часто буває, мабуть більш за все тут сподобалась. Опенінг і ендінг гарні вийшли, ні разу не пропустив, нехай мотив сильно щось нагадував. Знову, як часто це буває=/

    Ps В останній серії можливо було відсилання на сьому Фіналку, бій Сефірота і Генезіса, який перервав Анжіл.
    https://youtu.be/3mtlDc072cE?si=5XGtZQVwmBPNJM4y

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 3 березня 2024 05:34
  • 0
    Дякую за переклад та озвучку.

    Спойлери?...

    Не знаю навіщо дивився до кінця, але для такого жанру (джьосей) мабуть непогано/норм. З іншого боку, якщо не рахувати історичний час (приправлений містикою, надприродним тощо), який викликав цікавість, то все одне те й саме в різних контекстах/аспектах. Історія стара як цей світ, кліше, крики, балаканина ні про що (вода?), дуже багато різноманітних дежа-вю, сенси/думки/ідеї/мораль/філософія місцями трохи викликали деяку цікавість (кумедно, в 5 серії є вірогідність що від обличча одного з персонажів автори провели Діалектику Гегеля. Що не дивно, бо вона після "GitS", де тільки не була), але частково це все сприймаю вже як +/- просту фразеологію. Хоча, з часом, навіть сюжетно цікавіше пішло, десь з 3-5 серії, але далі дивитись не буду. Можливо дарма, а можливо й ні. Також трохи, інколи зустрічались +/- нормальні гумор, драма. Вистачало легковажності, наівняка тощо і тут проходила тонка грань з серйозним контентом (зради, драма, історичний час, інтриги, дружба/товариство, мимохіть політика і можливо ще щось), але зроблено це було нормально, місцями навіть непогано. Скоріш за все краще (так), чим подача схожих деяких моментів у "Вбивці Акаме".

    Про персонажів у цілому писати нічого не хочеться (вони, які б не були, у цілому просто проживають ту історичну епоху про яку йде оповідання), але про жгг щось мабуть треба написати (+ знову трапа не розкусив, ех=/ Вже 4-тий такий тайтл після Принцеси Медузи, Молодих Мазохістів/ММ, H2O: Сліди на піску/H2O: Footprints in the Sand). Так розумію, що в тіх же шьонен часто мгг нікчеми, а в джьосей такуж нішу будуть займати жгг? Класно якщо так. І у цілому не дуже зрозумів навіщо вона тут була, для чого? (Прям згадав жгг з Trinity Blood) Вона не зважаючи на тривіальну складову/моменти толком нічого не робила, то кричала, то нюняла, постійно підставлялась під удар. В 12 серії просто стояла і дивилась як її знайомого вбивали і нічого не зробила щоб допомогти. Чому вона як демон (!) не тренувалась тощо? Хоча навіщо, коли у тебе є сюжетна броня=/

    Нажаль, можлмво буде ще одна частина=/

    --------------------
  • 9_6_1 Анімешник
    Дата: 14 липня 2023 22:50
  • 0
    тайтл недоступний? 😔
  • vvpbest Анімешник
    Дата: 1 червня 2022 22:17
  • 3
    Добавте в якому порядку дивитись аніме.
  • Лана12 Анімешник
    Дата: 9 лютого 2022 13:44
  • 2
    Дякую 🥰 українською так цікаво!)
  • Anbiot Отаку
    Дата: 8 грудня 2021 06:38
  • 1
    Щиро вдячний за здійсненну роботу. 
  • Eudgen Отаку
    Дата: 4 грудня 2021 07:41
  • 0
    Трохи незграбна історія на початку, перетворюється на досить цікавий сюжет з дещо вільним трактуванням реальних історичних подій.
  • Діана Дейнека Анімешник
    Дата: 25 лютого 2021 21:18
  • 2
    Як що до другого і третього сезону? Буде озвучка?