Наприклад, 

Відзавтра буде штиль

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

18+

Історії підробок

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2012
Жанр: Детектив, Еччі, Комедія, Надприродне
Режисер: Шімбо Акіюкі
Студія: SHAFT
Серій: 11 з 11 (24 хв.)
Переклад: MadGuy
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka

Дивитися Історії підробок онлайн

Якщо Арараґі Койомі вважав, що його життя не може бути складнішим після зустрічі з Хітаґі Сенджьоґахарою, Майой Хачікуджі і Суруґою Канбару, він глибоко помилявся.

Не уявляючи, як це сталося, Койомі опиняється у невідомому місці як в’язень. Здається, причина його скрутного становища полягає в минулому Хітаґі й шахраєві Кайкі Дейшю, але виявляється, що все набагато складніше і що існує загроза благополуччю дорогих Койомі людей.

Події другої арки «Історій підробок» зосереджені на сестрі Койомі – Цукіхі. Коли Койомі зустрічає пару загадкових жінок, які знають підозріло багато про нього і його друзів, він навіть не здогадується, до яких наслідків призведе їхня поява. Тепер життя Цукіхі може опинитися під загрозою, і причина цього похитне фундамент усього, що Койомі знає про своїх сестер.



Рекомендації до перегляду від перекладача!

Приємного перегляду
Зима 2012 / GweanMaslinka / AniUa
5 років тому
8K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
9.0/10 (69)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 15 квітня 2024 00:38
  • 0
    Остання частина.

    Спойлери?

    2) "Борці за справедливість повинні впершу чергу сильними, а не правидними"

    3) "- Яка ти після цього людина?
    - Навіть після цього я людина. Я наповнюю свій банківський рахунок грошима, поганими вчинками, а ти добрими. Яка тут різниця?"


    Далі там з +/- 9 хвилини буде цікава розмова, навіть капіталізм зачипили. А ось про те яка це саме серія, забув написати. Цей момент був при першій серії Карен та анатагоністу, який її бджолою "покусав".

    4) "Будь яку проблему можна буде вирішити по справедливості, а можливо і грошима"

    5) "Сказала я з серйозним видом"

    - Можливо, місцями саме таку письмову подачу треба було робити авторам серії фільмів "Сад Грішників", бо висиачало багато таких сенсів, колориту та глибини, які зійшли на нуль. Шкода що до цього вони тоді не дійшли. З іншого боку, багато хто нив/негодував від тієї подачи/антуража, що і так було нудновато (+ індифірентне обличчя Рьогі Шикі), а щоб було, якби завалили ще й текстом?

    - Саундтрек дуже ок, з задоволенням слухав. Правда другий опенінг щось дуже сильно нагадував своїм мотивом. Також далеко вже не перший раз зустрічаю "ClariS" яка співає в тайтлах, які робила студія "Shaft"

    - Ну і як не раз писав, все ж треш контент і чібі теж трохи починають втомлювати, причина банальна - не всі в тему, деякі щоб були і це не ок. Ладно і на цьому досить.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 14 квітня 2024 00:03
  • 0
    Прода.

    Спойлери.

    - Явно моментами можна побачити колорит Ф.В.Ніцше, його філософію (воля та ще дещо, до того теж були схожі моменти, але мовчав, треба мінімум 2-3 щоб про це починати писати, говорити). Приклад 7 серія, розмова Арарагі з сестрою після десь 5-7 хвилини. Ну і в арці Карен надто багато сенсів (деякі цитати кину нижче, але), що навіть писати не вийде, бо треба чисто самому дивитися і т.д. (Знову) Ось такі тут цікаві історії про підробки.

    - Діалоги майже весь серіал радували, нехай вони теж специфічні, своєрідні і часто тут в гумористичному або навіть "фейспалм" вульгарному (тощо) стилі говоряться доволі важливі речі і т.д. У будь якому випадку майже всі їх слухати ок і над ними треба думати. Чому так? Бо автори не завжди давали прямої відповіді і з часом, персонажі будуть розмовляти і треба було трохи співставляти (це вже буває в різних сезонах, тобто ось така "головоломка"), щоб зрозуміти +/- всю суть. І це добре, бо найчастіше, чомусь більшість авторів аніме дають відповіді майже в той самий момент як йде "загадка" і часто просто не дають можливість думати глядачу.
    Також, як і в інших сезонах хочеться залишити деякі діалоги різного спрямування:

    1) "- Особисто я вважаю що мати 1-2 таємниці від сім'ї цілком нормально.
    - Хачікуджі...
    - Коли ділишся з кимось таємницею, ти примусово вплутуєш їх в свої проблеми. Може тобі і стане легше, а твої рідні в результаті можуть постраждати. ("Людина забуває провину, коли сповідався у ній іншому, але цей останній звичайно не забуває її" + не тільки провину, а й таке саме з проблемами, від яких легше може стати, але вони не зникнуть)
    - Що є, то є.
    - Зараз тобі потрібна мужність щоб продовжувати зберігати таємницю.
    - Звучить мудро!
    - Ну взагалі я додала мужність суто для красного слівця. Так то твоя таємниця звичайнісінька.
    - Отак от відвертість...
    - Задопомогою слова мужність, можна будь що висвітлити позитивно. (Чарльз Буковсі схвалює таку думку)
    - Це ж маячня, нізащо не повірю, що наша мова так влаштована.
    - Довести тобі?..." (далі там буде)

    Вона правда з молодших класів? Інтелекту та мудрості їй не займати. Це все буде з 17 хвилини й з продовженням + автор продовжує (знову) займатися стьобом, сатирою, висміювати різні моменти з аніме і анімешників, якщо дивитися під деяким кутом...

    Можливо ще буде

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 13 квітня 2024 23:53
  • 0
    Прода.

    Спойлери.

    Також давно такого не бачив, щоб стільки персонажів обрізали собі волосся і роблять це суто дівчата. Хітагі, Ханадзава (цікаво куди з нею це дійде, бо старостою бути вона вже перестала + загалом цей момент цікаво прокоментувала сама Хітагі) та Карен, можливо ще хтось це зробить. Тут у цілому багато такого, автори явно висміюють багато кліше чи що вони там роблять. Ну і мГГ Арарагі (чимось на нього Іорі Кітахара схожий + у нього є прикольні милі сестри з хвостиками/хохолками як у брата, одна з них пацанка, з якою замовляли інцест?) не зраджує собі і все намагається "зняти" дитячі труси та помацати груди тієї вредної та темпераментної першоклассниці Хачікуджі (думав що вона з середніх класів, мабуть пропустив). Смішно вона сама це сказала, для кого це робиться, якої саме аудиторії, автори хорошо тут стьобом займалися. Також хорошо Ханедзава відмітила той момент, що Арарагі хотів вдарити сестру, коли раніше засуджував батька цієї дівчини-кішки. Тут вистачає ось таких "тонких" моментів з подвійним дном, чому і подобається уважно слухати більшість діалогів.

    Ну і антагоніст арки Карен був +/- прикольний зі своєю "глибиною, філософією" або банальними комантарями. Але в другій арці стався прикольний момент з жіночим антаганістом і її фамільяром з серйозним видом, який нагадав є тріо з "Саду Грішників": Токо Аодзакі, Cornelius Alba та Аррая Сорен. Хоча дівчина тут не дуже схожа навіть образом (у цілому час покаже який її характер, історія, мотивація тощо), а ось з чоловіками дещо є + вони усі разом вчилися, що ті, що ті.

    - Нехай тепер і хтось напише, що всі еччі тупі... що звісно не так і тайтли різні (+ багато серйозних, далеко не завжди такими є, якими хочуть здаватися, ладно). Інша сторона вистачає фансервісу з лолями і у цілому фансервіс починає місцями втомлювати, коли без нього нічого тупо немає або майже. Інша сторона, деякий фансервіс своєрідно виправданий, важкий одяг для Хітомі в ТБ-1 коли вона дуже "легка" чи як Карен світила трусами з-під спідниці коли лежала на кроваті, бо звикла ходити в штанях. Ну і один раз Арарагі класно спалився на цьому в ванні, коли молодша сестра Цукіхі його застукала з лолі-вампіром (ще вона з прикольною реакцією застукає Арарагі з Карен). Сестра знову в тому моменті почала косплеїти Аясе Арагакі (не одна вона, а можливо й спокусниця Сенгоку), а може й ні.

    Далі, можливо ще буде

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 12 квітня 2024 23:31
  • 0
    Спойлери.

    Якщо в першому сезоні, якість та наповненість усього серіалу мало чим відрізнялась від дуже сильної першої серії, то тут, як часто буває після першої серії пішов помітний спад. Хоча 4 була такого ж рівня після 2 і 3 серій. Дуже цікавий був там діалог Арарагі з лолею-вампіром про підробок і не тільки. Про безсмерття теж цікаво, але цю тему в аніме надто часто підіймали. Але й під кінець (арка Карен була загалом ок), коли почалася друга арка, до кінця 10 серії було не дуже (там стався цікавий твіст, прийом в стилі цієї студії, бо до нього автори накидали всякої фігні, щоб замилити очі глядачу, а потім пішли на ось такий різкий крок) і почалися добре вимальовуватися проблеми серіала. Які? Нехай і розумію чого автори так тягнуть резину, але як тільки в другій арці впала якість діалогів (майже не було цитат теж) то почало ставати нудновато, коли в першій діалоги на собі багато чого тягнули (наприкінці останньої серії знову вистрілили, десь з 17 хвилини). Також багато фансервісу який не завжди виправданий, забирає лише час і трохи починає втомлювати. Ще малувато місцями вже й різноманіття і таке як починають ходити навкруги... це теж трохи починає втомлювати. Але загалом ці "Історії Підробок/Nisemonogatari" вийшли цікавими, деякі твісти теж, нехай деякі серії явно не дуже, хоча сильних і навіть дуже - вистачало. А далі буде як буде, як в плані франшизи, так і моєї тут писанини.

    - Самі ж арки тут відносяться до різних персонажів, багато хто може розкритися в будь який момент (скажемо так, в якомусь сенсі не дуже все лінійно йде). Також персонажі не бісять, більш того багато хто подабається і скоріш за все попадуть в топ (ось це рівень! Правда не знаю, як далі буде, ще вистачить сезонів, через які можна буде змінити своє відношення), навіть ті архетипи які не повинні викликати багато позитиву + діти теж нормально сприймалися. Хоча які там діти? Детектив Конан з зовнішністю першокласниці схвалює і інших відсилань тут вистачає, ще й яких.

    Далі ще  буде.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 11 квітня 2024 13:18
  • 0
    Спойлери.

    Сенгоку теж спокусниця? Цікаво цікаво

    Ну і є ще декільки пацанок...

    Велике дякую за переклад та озвучку.

    Хороший сезон і сподобався та можна в топ добавити (так). Хоча деякі серії були як сильні чи дуже сильні, але й вистачало відверто не дуже... Також помимо купи плюсів вже починають вимальовуватися й мінуси. Наприклад, розумію чого автори так тянуть резину, але як тільки в другій арці впала якість діалогів (майже не було цитат теж) то почало ставати нудновато, коли в першій діалоги на собі багато чого тягнули (наприкінці останньої серії знову вистрілили, десь з 17 хвилини). Також багато фансервісу який не завжди виправданий, забирає лише час і трохи втомлювати починає. Ще малувато місцями вже й різноманіття і таке як починають ходити навкруги... це теж трохи починає втомлювати. Правда, твіст в 10 серії під кінець багато чого змінив (без подробиць + трохи неочікувано)... Хех, не вперше ця студія і цей режисер робе ось такий прийом, коли замилює очі "всякою фігнею", а потім робе щось різке. Таке в Мадоці було і не тільки. Цікаво і це чксто працює...

    --------------------
  • Космічний юрист Анімешник
    Дата: 6 квітня 2024 11:28
  • 0
    Спочатку думала, що підробки це тільки сестри, але їх більше.
  • Eudgen Отаку
    Дата: 10 листопада 2023 06:52
  • 0
    Хто такі підробки і на чию думку вони такими є. О, це дійсно було цікаво. Рекомендую до перегляду і порядок перегляду вам на допомогу.Величезна історія, яку легко та цікаво дивитись.
  • Flying Fen Отаку
    Дата: 29 червня 2023 22:38
  • 0
    Дякую за озвучування та переклад)
  • Jiraffe Porto Анімешник
    Дата: 8 листопада 2022 03:31
  • 0
    Chikan4i,
    От тобі і маєш, і мене теперячи зацікавили!
  • BitchySweets Анімешник
    Дата: 5 вересня 2022 17:34
  • 0
    Цитата: Chikan4i
    Перед переглядом 8-ї серії рекомендую такий порядок дій: 
    1. Прокидаєтесь вранці.
    2. Відразу вмикаєте і дивитесь 8-му серію.
    3. Йдете чистити зуби.
    4. PROFIT.



       Потім подякуєте
    і справді PROFIT нічого не скажеш
  • Ми турбуємося про вас
    Якщо вам не виповнилося 18 років, то покиньте цю сторінку, оскільки це аніме може негативно вплинути на Вас.
    Так мені є 18 років
    Ні мені немає 18 років