Наприклад, 

Це моє життя

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

16+

Останні історії (сезон 2)

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2017
Жанр: Комедія, Надприродне
Режисер: Шімбо Акіюкі
Студія: Shaft
Серій: 7 з 7 (22 хв.)
Переклад: MadGuy
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka

Дивитися Останні історії (сезон 2) онлайн

Після деяких подій, показаних в «Останніх історіях», Арарагі знову зустрічається з Маєю Хатікудзі, хоча, здавалося б, він вже і не думав, що коли-небудь ще побачить цю непосидючу і милу ученицю молодших класів. Але на цей раз ролі помінялися місцями - і саме Хатікудзі тепер доведеться витягувати Коємі з халепи, в яку потрапив. Зрештою, до випуску зі школи потрібно ще так багато зробити! Наприклад, остаточно розібратися в своїх відносинах з Сендзёгахарой ​​та дізнатися таємницю Огі Осика. Дивацтва! Дивацтва! І знову дивацтва! Наша історія підходить до свого фіналу.



Рекомендації до перегляду від перекладача!

Приємного перегляду
Літо 2017 / GweanMaslinka / AniUa
6 років і 7 місяців тому
5K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
9.4/10 (41)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку

Дата: 25 квітня 2024 01:59
  • 0
    Спойлери + продовження нижче.

    Не знаю з чого тут починати писати, мабуть з того що сподобалося і цілком цікаво було, але й трохи нудно. Місцями таке як трохи затягнуто, але й лишнього майже не було, все те що відбувалося на екрані додавало більше позитива (а музика яка! Ошіно Огі няша) + дивився в норм швидкості. Також автор продовжував все робити в своєму репертуарі, і не був собою як би не показав в черговий раз труси лольки при грі в бейсбол (до того був баскетбольний матч між лесбами в "Історії Квітів"=/). Ну і як Гоен розповідала чому і як саме все це розпочалося в Японії, Майой і кукла Ононокі займалися дійсно важливою справою.

    Самий важливий момент цієї історії - це "твіст", розкриття реальної особистості няшки та кавая Ошино Огі. Були звісно різні думки і ця теж не раз прослизала, особливо після цього моменту, що навіть записав: "Чи люблю її так сильно (мова про Хітагі), як себе? Якщо це не так, то як людина - я вже небіжчік." Після цього тільки чекав на відповідь (початок 3-4 серії), але все ж аргументація для себе, у мене не дуже виходила, вистачало сумнівів + автор дійсно трохи мене "Історіями Квітів" заплутав, респект і як раніше писав - автор (и) знали що робили! Чому так? Трохи забув, що по хронології "Історії Квітів" будуть йти після цієї частини. Ну, а сам можливий сенс, йому треба було перемогти, пересилити себе, зробиби крок в майбутє, в доросле життя (він сказав, я не хочу дорослішати!)=/ Він врятував себе, як рятували до цього момента його, а тепер (знову) прийшла його черга, тільки рятувати себе задля інших близких йому людей і йому самому=/




    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 24 квітня 2024 23:18
  • 0
    Дякую за переклад так озвучку.


    Спойлери.

    Продовження.

    Ще мабуть треба, відмітити момент про гостру інтригу, так сказати. Ще раніше писав, що персонажі не вмирають і страждають в основному через психологічні моменти або травми різної важкості. Так це на них впливає як персонажів, але через те що вони не вмирають (як Кайкі оживили? Думки є, можливо це й розкриють в продовжненні, але), як глядач розумів, що нічого дуже серйозного не буде + вгадав, що Хачікуджі Майой очікуванно дадуть другий шанс. Коли гг Арарагі став тепер щей героєм ісекаю, с ходу вже все зрозумів і не дарма раніше написав про декілька тайтлів. Ось така це трешова, підліткова казка з ейчатиной та різними збоченнями, романтикою, купою стьобу, сатири (тощо) та деякою глибиною (психологія тощо), що звісно непогано і вона знайде свого глядача. Дуже багато чого тут було, як і в "Історях про Харухі Судзумію", там тільки не було еччі. Екшн теж був, навіть не без крові.

    Діалоги слухалися, але трохе гірші стали, перестали бути такими як це було раніше, не знаю. Ну або просто почало надоїдати, приїдатися, що теж буває і це навіть нормально. Деякі цікаві і вдалі моменти для себе відмічу:

    1) Автор знову грає з глядачем. Про помилки було в істріях де гг була Кмабару Суруга. Там говорилося одне, тут більше те що вже писав сам під тим моментом. Тут кінець 1 серії, десь з 18/19 хвилини.

    2) Це все казала Хітагі. Автор знову ломав 4 стіну=/
    "- Ми йдемо на побачення.
    - Ні, не так. Перефразую.
    - Просто я давно не з'являлася у свій своїй красі, тож забула який у мене персонаж.
    - Гуляти собачко!"

    Що ж, це один з мінусів, що Хітагі було мало і деякий час назад про це теж писав=/ Автор троль і про це знає.

    3) З 29 хвилини 5-6-7 серій, буде банально про талант і щастя, в продовженні теж дещо цікаве про Надоку, її красу та як вона їй шкодила=/

    4) Цукіхі відорощувала волосся на щастя.

    Що ж, залишився один лише "фільм".

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 23 квітня 2024 21:13
  • 0
    Цей сезон трохи побув ісекаєм і який же тут няшний персонаж Огі Ошіно, кавай просто + її посмішка нагадує Хомуру Акемі, деякі слова теж. Ну і прикольно Хіташі 4 стіну зламала... що її надто мало в сюжеті. Так воно насправді і є=/

    Щож була така думка, але все ж не був впевнений, хоча цей "твіст" нічого особливого не викликав і в якомусь сенсі все банально вийшло (можливо тікав від цієї правди, щоб більше був вау ефект, але ні)... хоча і ок. Парадокс. Хоча цей сезон трохи нудно було дивитися, трохи, але це все потім... можливо=/

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 22 квітня 2024 21:33
  • 1
    Цитата: Kryp4ek
    У якому порядку дивитися це аніме? Чи можна по даті релізу
    Звісно як виходив, тобто по задуму автора, все одно тут нічого складного немає, а скільки то шуму було. Хоча пофік і ще не додивився 2 сезони + все одно франшиза ок, місцями як мінімум.

    --------------------
  • Kryp4ek Анімешник
    Дата: 21 березня 2024 23:32
  • 0
    Цитата: Eudgen
    Глядачу нададуть багато відповідей. Дещо сумно, що серіал наближається до завершення, однак як і попередні сезони цей містить чудовий та цікавий сюжет, цього разу концентрований, без "просідань" та перемиканя уваги глядача. Рекомендую до перегляду усі сезони, хоча звісно ж починати перегляд слід з повнометражок.
    P.S.>Стосовно Огі я був правий і помилявся на половину, але припущенням своїм не розчарований. І сюжетним ходом теж.
    У якому порядку дивитися це аніме? Чи можна по даті релізу

  • deoy Анімешник
    Дата: 20 грудня 2023 23:54
  • 0
    це шедевр, просто шедевр yy
  • Eudgen Отаку
    Дата: 17 листопада 2023 13:43
  • 0
    Глядачу нададуть багато відповідей. Дещо сумно, що серіал наближається до завершення, однак як і попередні сезони цей містить чудовий та цікавий сюжет, цього разу концентрований, без "просідань" та перемиканя уваги глядача. Рекомендую до перегляду усі сезони, хоча звісно ж починати перегляд слід з повнометражок.
    P.S.>Стосовно Огі я був правий і помилявся на половину, але припущенням своїм не розчарований. І сюжетним ходом теж.
  • Eudgen Отаку
    Дата: 14 листопада 2023 07:58
  • 0
    Був би безмежно вдячний і за відсутність кцапських літер у тексті опису і за приведення імен у описі до того стану, у якому вони вживаються у озвученні.
  • Flying Fen Отаку
    Дата: 9 липня 2023 19:39
  • 1
    Дякую за озвучування та переклад)
  • PolarSnork Анімешник
    Дата: 20 березня 2023 19:53
  • 1
    Так, так, так, ТАК! Моноґатарі це шедевр, щоб його, а цей сезон - його кульмінація. Дякую студії Shaft, що подарувала нам цей шмат мистецтва)