Наприклад, 

Лицарі Ґуларту: темрява, що прокинулася від сну

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Коли прийде час, я стану тобою

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2018
Жанр: Шьоджьо-аї, Школа
Студія: TROYCA
Серій: 13 з 13 (24 хв.)
Перекладали:
Benji SG Вояка SchweikMira
Ролі озвучували:
GweanMaslinka: MaslinkaSmile2YouGwean
MelodicVoiceStudio
:
UtaEneliraKate LemKorzhikNoeimLomaevihabiTekhetmovchaznypauk

Дивитися Коли прийде час, я стану тобою онлайн

Сюжет розгортається навколо школярки Ю Коіто, яка пристрасно захоплена манґою для дівчаток. Начитавшись улюблених книг, Ю і сама сподівається коли-небудь зустріти того самого «принца на білому коні», який полюбить її з першого погляду. Одного разу на випускній церемонії з нагоди закінчення середньої школи один з хлопців нарешті зізнається Ю в своїх почуттях, але ці почуття не взаємні...
Героїня вже давно перейшла в старшу школу, але до сих пір не відповіла на любовне зізнання хлопця. Одного разу, йдучи по шкільному коридору та розмірковуючи, вона стає свідком того, як Токо Нанамі, президент шкільної ради, з упевненістю відмовляє в освідченні залицяльнику. Ю вирішує, що Токо має достатньо досвіду в амурних справах, тому просить у неї допомоги. Але знала б дівчина, чим це для неї обернеться...
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Осінь 2018 / GweanMaslinka / MelodicVoiceStudio
6 місяців і 3 тижні тому
22K
8.3/10 (88)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Nicky Skybytskyi Анімешник
Дата: 22 квітня 2024 20:33
  • 0
    У деяких сценах оригінальний звук недостатньо приглушений, не можу розібрати слова навіть прослухавши кілька разів :|
  • Colorfudd Анімешник
    Дата: 26 листопада 2023 09:59
  • 1
    Хмхмм цікаве аніме, недивлячись на те, що романтизовано трохи ,мені сподобалось 😨кінець звісно розїбака ,думала почитати мангу щоб вловити кінець повністю бо після перегляду аніме немає відчуття що воно закінчене 🤔це наче 13 серій з 26
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 16 листопада 2023 23:40
  • 1
    Прода.

    Обережно спойлери!

    "- Навіть Саекі не збирається залишатися незмінною. Схоже всі згодом змінюються. Саєки. Юу. Я... Якщо це так. Як продовжити любити того хто змінюється?
    - Я люблю в тобі все.
    -Що це означає?"
    Цей внутрішні роздуми Нанамі потрібно дивитися в купі її серйозних проблем особистості пов'язаних з мертвою сестрою і т.д. Не хочу повторюватись.

    Персонажі всі приємні і не викликають ніякого антагонізму і деякі навіть, можливо, нудотні. Все це виглядає нереалістично наївно і для того, щоб відпочивати спостерігаючи за +/- легкою історією з присмаком драми та м'якими персонажами. Але в цілому вони всі нормальні/непогані або навіть вдалі, як найголовніші... Чого тут лише Юу варте, хороша жгг вийшла, сміливості та багатьох інших позитивних якостей їй не позичати, що навіть не вірив коли споглядав цю картину + вона не сью. Також добре зробили "мерисьюшність" Нанамі, коли насправді типу ідеальна людина, виявили ніяким не ідеальним (привіт від Юкіно Юкіношити, яка як виявилося, навіть спілкуватися до пуття з людьми не вміла, водночас будучи ходячою "енциклопедією"), бо справді ця компонента набридла + автор з подібними моментами не раз тут грав, що зіграло в плюс.

    Ну і кінцівка, у Юу та Нанамі все закінчилося несподівано кексом у будинку другої, а потім показали недалеке майбутнє, коли вони вже випустилися, дорослі та вже працюють. Шик. Ось чому авторам, які серйозно затягують свої твори так в лом закінчити на такій ноті, відкрити трохи майбутнє і т.д.? + Саеки теж отримала собі пару, але про це мова буде в новелі, де вона жгг + її теж потрібно буде добити.

    У загальному і цілому, у певному сенсі твір став відкриттям свого часу (мова про аніме-адаптацію, його перше глянув), у плані юрі, романтики і не тільки. А чи варто після аніме читати мангу? Чесно складно сказати, в манге зовсім не буде в продовженні того, чого б не було не зрозумілого ще в аніме, але в якомусь сенсі манга мені сподобалася все одно більше і це однозначно топ, як і аніме до того.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 16 листопада 2023 01:51
  • 0
    Відгук на мангу + сама манга є на "Manga.In.Ua"

    Обережно спойлери!

    Так як відгук по аніме свого часу робив, повторюваться не буду і продовжуватиму суто по тому, що вже було в манзі.

    Мальовка (і постановка) у манзі дуже ок, її деталізація та різний дизайн теж. Діалоги різні, але не дратують, хоча вода була, але у справі і як мінімум непоганих більш ніж, вони легко читаються і занурення на рівні + історія і персонажі розкриваються та динамічно розвиваються. Тільки от романтика, ці соплі в цукрі... дуже все ванільно і навіть ідеалізовано, і чесно, часом дратувала ця комонента, не моє, хоча аніме-адаптація була як ковток свіжого повітря свого часу. Інша сторона, більш позитивна полягає в тому, що це набагато краще, ніж постійна і нещадна крінжова романтота з купою ідіотизмів від різних (часто архетипових/клішованих) персонажів у багатьох інших творах тощо. Тут місцями навіть переймався цією справою. Правда, як Саекі відмовилася від Нанамі, ну, так собі це виглядає. А ось сам любовний трикутник викликав інтерес. Місцями відчувалася як легка/серйозна дилема Нанамі, так і логіка її підсумкового вибору. Якщо дивитися всередину, а не лише за зовнішністю. Наприклад розмову в човні на середині озера з лебедями (тут має грати одна знаменита композиція) між Нанами і Саєкі багато про що говорили в "38 розділі з 8 сторінки". Нехай, безумовно, Саекі теж хороша і вродлива, не про це мова. Просто вона довго чекала і Нанамі забрала собі Юу, яка притому і ще сильно на неї вплинула (як Канаме Кідорі на Сагару Соске в "Сталевій Тривозі", адже там вкрай мила і красива блондинка Тесса теж програла), коли Саекі металася між різним вибором і т.д. Шкода, що у японців таке рідкість, а рятує персонажів найчастіше сюжетна броня. Хоча той момент, що Нанамі могла використати Юу, помотросити і кинути через Саеку - це теж цікаво, як не крути, ось тільки твори не з цієї опери, хай можна було цікаву тему порушити. Що важливо не слова, а найперше - справи, як люблю це зазвичай говорити і чого тут лише політика варта. Причому в продовженні вже й сама Нанамі натякала, порушувала тему, що таке кохання по ходу ("41 розділ з 21 сторінці" та "44 розділ 14+ сторінка"). До того Макі пояснював і Юу про цю справу теж=/ І як доповнення:

    Можливо буде ще...

    --------------------
  • Smile2You Отаку
    Дата: 25 жовтня 2023 18:20
  • 0
    Цитата: kurapikathereasonilive
    що з озвучкою..
    вже вся викладена hi
  • kurapikathereasonilive Анімешник
    Дата: 29 вересня 2023 11:17
  • 0
    що з озвучкою..
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 25 вересня 2023 10:41
  • 1
    Продовження.



    Підсумок.

    Мені сподобалося і топ, нехай місцями вистачало спільного з Oregairo, але дивитися було цікаво, цікаво і не нудно. Хороша штука, в плані Юрі - це другий тайтл, який мені так сподобався. Найкращою була лише манга:
    "Kyou wa Kanojo ga Inai Kara".

    Ps
    Кумедний і можливо рідкісний був момент з тим, як Нанамі сказала Ю Коіто, що у неї швидко б'ється серце, бо вона любить і не хоче Ю послухати, тим самим натякаючи, щоб та доторкнулася до її грудей. Сама ж Ю вчинила нетипово, бо переважно дві крайності буває, так чи ні. Відразу Ю Коіто взяла Нанамі за руку і намацала пульс, чим усміхнула і плюс до фана. Чи не знаю чи бачив ще десь подібне, але цікаво вийшло.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 25 вересня 2023 01:54
  • 1
    Цікава, по-своєму повчальна та легка історія з нотками драматизму та трагізму в якомусь сенсі. У плані сценарію все досить непогано і не було нічого зайвого. Також дуже непогано все подано та поставлено для таких жанрів. Немає бісячих чібі та кринжа (ось несподіванка=/). Діалоги часом несли сенс і якщо пропустити, то, можливо, були б проблеми, оскільки вони і взаємини персонажів розкривали та розвивали історію. Була ще тут і нормальна динаміка, що для слайсів рідкість і дивитися в 1.5х часом було складно, що добре.

    Сама історія оповідає про кохання (?) двох (?) самотностей. Можливо буде ще частина.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 23 вересня 2023 14:04
  • 3
    Велике дякую за переклад та озвучку. Дивився в озвучці Gwean, Maslinka і Smile2You та перекладі Вояка Schweik і Benji SG. Сам тайтл мені сподобався, можливо навіть топ.
    Цитата: TrIgeR_256
    Дякую за переклад та озвучення, приємна драма, доволі легка, без трагічних ситуацій, ще й музика непогана.
    Згоден. Але все ж трагізм як на мене є...
    Цитата: Avstrias
    в  президентки такі  красиві, високі і популярні подруги, але признаватися в коханні ми будемо якійсь рандомній сірій чушці (головній героїні).  Ну що жж, мабуть, в цьому і весь жанр романтика, коли принц закохується в свинарку.
    Нічого собі... як би всі персонажі в різніх аніме були, хоча б як ця руда жгг, у якої багато плюсів (не дурна, хоробра, може проявляти ініціативу, не красуня, але й не "сіре мишеня" і т.д.), то аніме сприймалось зовсім інакше. К багатьом проєктам, було б краще відношення і т.д. А то що були краще варіанти? Можливо були, але чорній жгг потрібна такая людина, яка її бачить наскрізь, такою яка вона є, тай ще буде нормально її приймати і т.д. Коли її подрузі +/- красуні, подобавлся лише її ідеальний образ.




    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 22 вересня 2023 18:30
  • 1
    Хм, можливо чуйка не підвела і тайтл дійсного нагадує , тільки драматичніший. Хоча там були деякі елементи трилера=/

    Також тут був кумедний момент. Не пам'ятаю, чи було десь подібне, але Кумедний та цікавий момент + можливо рідкісний.

    --------------------