Наприклад, 

Сім Смертних Гріхів. В'язні небес

Зима 2019 від FanVoxUA!

Вітаємо, шановні поціновувачі аніме українською, сьогодні ми розповімо вам чого чекати цієї зими в озвученні студії FanVoxUA!
Як би ми не хотіли потішити вас чимось новеньким, але сезон не обіцяє багато нових цікавинок, тож беремо лише одне продовження та одне новеньке аніме, детальніше - далі.


Моб-вар'ят 100 / Mob Psycho 100 (2 сезон)

Зима 2019 від FanVoxUA!

Сюжет:
Продовжується історія звичайного тихого і сором'язливого восьмикласника, який володіє неабиякими психічними здібностями. Нашого героя чекають нові випробування, на його боці вже чимало друзів та підтримки, але йому тільки доведеться пізнати цей світ з іншого боку і дізнатися наскільки жорстоким він може бути. Що ж візьме гору - вічні сумніви Моба чи почуття обов'язку і усвідомлення того, що маючи силу можна врятувати чиєсь життя?
Трансляція з 7 січня 2019 року.
Проект буде вестися на основі збору коштів на озвучення! Деталі!.



Сходження героя щита / Tate no Yuusha no Nariagari


Сюжет:
Існує древня легенда про чотирьох героїв з іншого світу - вправних у володінні мечем, списом, луком та щитом - які колись давно захищали землю від зла, хвиля за хвилею. Вирішуючи долю балансу в світі, королівство Мерломарк вирішує викликати цих легендарних фігур, сучасна Японія відповідає на виклик, і четверо невідомих героїв опиняються в іншому світі.
Опинившись у Мерломарку та отримавши статус "Героя Щита", колишній отаку Наофумі Іватані вважається найслабшим із героїв через відсутність наступальних здібностей та явний брак бойового досвіду. І тут шляхи героїв розходяться, кожен із них вирушає у власну подорож, і єдиним компаньйоном Наофумі виявляється принцеса Молті Мерломарк. Проте невдовзі вона зраджує його, краде всі його гроші і звинувачує в тому, що він скористався нею.
За нібито скоєні злочини на Наофумі вішають ярлик злочинця і для суспільства він стає вигнанцем. З ненавистю в серці він вирушає в свою подорож, обіцяючи помститися тим, хто зрадив його.



От і всі наші плани на цю зиму, але не забуваємо й про те, що з нами лишається аж три тайтли з попереднього сезону - "Сворд Арт Онлайн: Алісізація", "Коли я переродився слизом" та "Чорна конюшина".

Якщо хтось бажає спонсорнути нашу роботу в прийдешньому сезоні або замовити озвучення чогось іншого - ласкаво просимо в повідомлення нашій ФБ-спільноти

Дякуємо за увагу, залишайтеся з нами!
5 років і 3 місяці тому
1 493
АдмінКО
Дата: 8 лютого 2019 14:58
  • 0
    Коромері, FanVoxUA не планує озвучувати 2 сезону "Темного дворецького" оскільки в голосуванні, яке вони проводили було обрано озвучення (на комерційній основі) другого сезону "Кланнаду"

  • Коромері Анімешник
    Дата: 8 лютого 2019 13:39
  • 0
    Чи планується озвучення 2 сезону "Темного дворецького"?

  • AnGemoN Отаку
    Дата: 31 грудня 2018 13:34
  • 0
    Дякую за новий сезон) 
    P.S. надіюсь "Герой щита" буде озвучений багатоголосно  uu 
  • sashko san АдмінКО
    Дата: 28 грудня 2018 20:50
  • 0
    kramch,
    ви про що?


    --------------------
  • kramch Анімешник
    Дата: 28 грудня 2018 20:40
  • 0
    Норм. А офлайнова тусовка буде?
  • Інформація
    Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.